Executive Program Digital Business Transformation

inesdi - Digital Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Executive Program Digital Business Transformation

inesdi - Digital Business School


Inesdi együttműködve Deusto Business School, bemutatva a 4. kiadás ügyvezető Program digitális átalakítás Company, az első program keretében a digitális gazdaság, felajánlotta Spanyolországban és Latin-Amerikában, hogy támogassa vállalatvezetők :/>


a) megértése a fő tendenciák terén a digitális gazdaság
b) a fejlesztés belső képességeket hozzon létre egy rendszert a digitális technológia az üzleti
c) a tervezés és az új digitális üzleti modellek és az új digitális kultúra/>


Internet, a digitális és a szociális platformok és információs technológiák átalakítják mindent, ami az útjába. A növekedés üteme a technológia exponenciális, míg az egyének, a szervezetek és a társadalom általában, haladunk a lineáris sebesség változás./>

Szembesült ezzel a bonyolult és strukturálatlan valóság, cégvezetők és a vállalati vezetők szembesülnek fontos stratégiai kérdése:

Mi az igazi hatása a digitális technológiák és a szociális platformok és az én üzleti modell és a folyamatok? Milyen új szervezeti kapacitásokat kell fejleszteni annak érdekében, hogy a fenntartható és versenyképes üzleti ebben az új digitális környezetben? Hogyan tegye az ügyfél középpontjában a szervezet? Hogyan kell végrehajtani, és fejlődni az elfogadásában e technológiák és az átalakulás a cégem?

célkitűzések

Befejezése után a program, az üzleti vezetők felkészültebbek lesznek a:

 • Elemezze a legújabb digitális trendek, azok hatásának értékelése az üzleti stratégia és az új lehetőségek azonosítása a digitális környezetben.
 • Építeni az új modellek alapján digitális platformokon orientált / irányulnak az üzleti ügyfél.
 • Alakítsa át a szervezet és az értéklánc az üzleti elfogadása révén, felhasználására és kiaknázására digitális platformok és információs technológia.
 • Fejleszteni kell a digitális kultúra és belüli vállalkozás a szervezet, amely lehetővé teszi, hogy a megjelenítés és hozzáadott értéket az üzletet.
 • Megszerezni az alapvető ismereteket a digitális gazdaság és elfogadása a digitális platformok vezet átalakulási folyamatokat, hogy a digitális modellek.
 • Határozza meg a kritikus adatok és információk, hogy a szervezetnek szüksége van, hogy összegyűjti és elemzi a gazdasági fejlődés.

program


Ismerve a legfontosabb eleme a digitális cég/>


 • 1. modul digitális környezetben

Épület egy digitális stratégia megköveteli annak megértését, a technológiai, gazdasági, politikai és társadalmi alapjait digitális jelenség és az információs társadalom. Ez a modul működik az alapvető fogalmak, mint például: a gazdaság internet piacok kulcsfontosságú technológiák, platformok közötti verseny, a hálózati externáliák, crowdsourcing, a hálózati társadalom, az internet irányításával, és etikai elemei e- kereskedelem.

 • 2. modul digitális stratégia

Ez a modul lehetővé teszi, hogy belépjen és megértsék az alapjait a digitális stratégia, új digitális üzleti modellek, és az innováción alapuló digitális platformokon, valamint közvetlen kapcsolatot az ügyfelekkel és a fogyasztók számára. Célja továbbá, hogy egy integrált véve ezeket a fogalmakat és technikákat, és megérteni az új szerepe cégvezetők és a vezetők a cégek az építőiparban digitális stratégia.

 • 3. modul Digital Marketing

Ez a modul foglalkozik az új digitális média (social media), amelyen keresztül a társadalom „beszél”. Hogy az új fogyasztók és azok hatása a generációs véleményt, és a vállalatok hogyan építenek a közösségi médiát a szervezetek számára. Ez ásni hogyan dolgozzon ki egy tervet a digitális és a társadalmi marketing és a tudás a digitális technikát, hogy vonzza, elfog, átalakítás és a vásárlói hűség, mint a bejövő marketing, a digitális hirdetési és mobil marketing. esettanulmányok, hogyan kell „elkötelezettség” digitális környezetben kerül kialakításra.

 • 4. modul Business Analytics

Rendkívül fontos, hogy meghatározzák a teljesítmény mutatók a digitális stratégia (KPI), az online mérési eszközök (Google Analytics, stb) és a kulcsfontosságú mutatók és a kampány eredményeit. Továbbá, ez a modul fog működni a koncepció Nagy mennyiségű adatot és annak alkalmazása a különböző folyamatok a szervezet.

 • 5. modul E-business

Ez a modul fog működni kereskedelmi és logisztikai méreteit e-business. A digitális üzleti magában a meghatározása a többcsatornás stratégia a vállalat, valamint a meghatározása, végrehajtása és a végrehajtás az üzleti folyamatok és a megfelelő és megbízható ügyfél-elégedettség szállítás. Ez el fogja mélyíteni a stratégiai kulcsok Elektronikus kereskedelem a dob egy online üzleti siker.

 • 6. modul átalakítás és a digitális kultúra

Ez elmélyíti hogyan kell elkészíteni belsőleg digitális átalakítás. Kezdve tudatosság és képzés a munkavállalók és a vezetők nem csak a digitális készségek, hanem egy erősebb vállalkozói, együttműködő és nyitott tanulás, kutatás, az innováció és a hozzáállás elemzést. A „társadalmi tőke”, mint egy új értéket szervezetek dolgozói felhatalmazás szükséges, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek, illetve szükség szerkezetében bekövetkezett változások, folyamatok és kultúra a szervezet kulcsfontosságú lesz témák ebben a modulban. legjobb gyakorlatok végrehajtása a vállalati társadalmi hálózatok, új stratégiák munkaadói branding, valamint az ügyfél-központú szervezet jelenik meg.

 • 7. modul Vezetés és digitális Hírnév

Internet és a közösségi hálózatok megváltoztatta az emberek - a fogyasztók, a lakosság és a munkavállalók - kommunikálni. a legjobb gyakorlatok nyílt vezetés felül kell vizsgálni, és milyen márkák és vezetők kell kezelni a digitális hírnév belül és kívül egyaránt a cég.


Átalakítása a digitális üzleti modellek/>


 • 8. modul kezelése digitális átalakítás az Enterprise

Bizonyíték sikeres esetek végrehajtásának új digitális modellek és kihasználva a digitális platformok teljesítette a stratégia a vállalat azt mutatja, hogy a technológiai beruházásokat kell járnia a mélyreható változásokat a szerkezetét, folyamatait és a szervezeti kultúra. Ez természetesen használja módszertana digitális átalakítás Folyamat kialakítása és átalakítása a cég a digitális modellek. A modul célja, hogy integrálja az összes megszerzett ismeretek a modulok, és bemutat egy holisztikus transzformációs módszert (Digital alakította át), amely lehetővé teszi a résztvevőt, hogy felkészülhessen a javasolt változtatások a cég.

 • 9. modul digitális átalakítás Project

Ez a modul formájában útmutatók kövesse nyomon a végleges projekt résztvevői. Projects kell benyújtani a végén a kurzus.

Student Profile

Ez a program célja, hogy a cégvezetők, vezetőinek üzleti egységek vagy osztályok, és tanácsadók, akik részt vesznek a stratégiai vagy átalakítani a vállalkozások számára, hogy a digitális üzleti modellek folyamatokat. A résztvevők átlagosan 10 éves szakmai tapasztalat, legalább tapasztalat 5 év.ösztöndíjak/>/>/>

Alumni:
 • Alumni, a University of Deusto partnereink pedig egy bónusz akár 15% beiskolázási arányok (feltételek) és a nem tagok, plusz 5%.
 • Öregdiákok Inesdi lesz egy bónusz 15%.


Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Spanyol


Utoljára frissítve March 2, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
jan. 2019
márc. 2019
Duration
Időtartam
12 hetek
Nappali
Locations
Kolumbia - Bogotá, Bogota
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Spanyolország - Spain Online
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Kolumbia - Bogotá, Bogota
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
márc. 2019
Spanyolország - Spain Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

Inesdi Online: Presentación