Használja voucher kódot ngtu295 fizetni, és csak 295 £ bármilyen persze bundle a SuperSkilz pénztárnál!

Az IT Karrier Builder Bundle tartalmaz a különböző tanfolyamok célja, hogy széles körű embereket. Ez mind a belépő szintű és továbbképzés. Ideális azoknak, akik szeretnék: indul a karrier IT; szélesíteni a jelenlegi informatikai készségek; frissíteni a jelenlegi informatikai minősítések; fedezze fel az új műszaki területen; vagy növelni a fizetését az egyre több képesítést.

A csomag magában foglalja a különböző területeken az alapvető IT javítási és karbantartási, hogy magasabb szintű technikai területeken, mint például IT Security, Cisco Networking, Microsoft Exchange Server, valamint Citrix XenDeskstop és XenServer. Ideális bundle bárki szeretnének építeni a informatikai pályára.

Minden tanfolyam vezet minősítést a saját területén. Attól függően, hogy milyen szinten a tapasztalat, akkor választhat, hogy egy vagy az összes tanfolyamok keretében a csomagot.

Mi van a csomagban?

A csomagban 10 különböző tanúsítási tanfolyamok.

 1. CompTIA A + 220-801 + 220-802
 2. CompTIA Network + N10-005
 3. CompTIA Security + SY0-401
 4. Microsoft 70-688: Irányító és karbantartása Windows 8 (MCSA)
 5. Microsoft 70-342: Korszerű megoldások a Microsoft Exchange Server 2013 (MCSE)
 6. Cisco CCNA 100-101 és 200-101 - egymásba Cisco hálózati eszközök
 7. Cisco CCNP 642-832 - problémamegoldás és karbantartása Cisco IP hálózatok
 8. Cisco CCNP 642-902 - Végrehajtási Cisco IP Routing - MÓDJA
 9. Citrix XenDesktop 5 Administration (CXD-202)
 10. Citrix XenServer 6.0 Administration (CXS-203)

Hogyan Minden tanfolyam tanítják?

Minden tanfolyam az online és az önállóan elvégezhető, ami azt jelenti, csináld a saját otthonában, a saját idejét, a saját tempójában. Minden lecke előre felvett, amely lehetővé teszi, hogy szünet, gyors előre, hagyja szakaszok, vagy menjen vissza a másik tanulság, ha kell. Az órák multi-média alapú, ami azt jelenti, videó és audió használják tanítani a leckét. A legtöbb leckéket is interaktív, kéri a tanuló vesz részt. Ez magában válaszolt a képernyőn megjelenő kérdésre, részt feladatok, valamint a szimulátorok, mintha a valódi szoftvert.

Mennyi időbe telik nekem, hogy teljes minden kurzus?

Mint már említettük, a tanfolyamok Önálló. Vannak, akik befejezik a kurzus gyorsabban, mint mások. Ha úgy dönt, hogy csak tegye a tanúsítási tanfolyamok ebből a csomagot, akkor elviszi kevesebb időt, mint ha nem két vagy három, vagy mindet. Nem számít, milyen mégis, akkor mindig van 12 hónapig tart a kurzus.

Mi kell hozzá?

Minden amire szükséged van egy internet kapcsolat és egy PC. Míg a legtöbb órák dolgozni MACs, azt javasoljuk, hogy a PC a legjobb teljesítményt. Egyes részei természetesen nem jelennek meg megfelelően a régebbi Mac. Miután belépett a kurzus, akkor a készülék kérheti, hogy meg bizonyos ingyenes plugin, mint a Java. Csak kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

7 további kurzus SuperSkilz »

Ez a kurzus On-line
Start Date
aug. 2019
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
990 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date