Read the Official Description

3 A felsőbb egyetemek = 1 EURÓPAI BACHELOR / strong> Az ABMS Svájc mellett minden diák egyetemi diploma lesz a Dąbrowa Górnicza (WSB) és a Taras Shevchenko Nemzeti Egyetem (KNU) egyetemével. Az ABMS-t az EFMD EOCCS, a Svájci Nemzeti Oktatási Minőség (EduQua) és az ASIC UK tanúsítja. A WSB egy európai államilag elismert egyetem, és a KNU 200 évvel ezelőtt alapított európai köziskola, és a világ 500 legfontosabb egyetemének közé sorolható. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi egy főiskolai hallgató ABM.

Végén Bachelor (BBA) az intézményi és oktatási menedzsment tanulmányi program a diplomások várható, hogy összekapcsolják az elméletet a gyakorlattal, és megjelenik egy alapos ismerete az oktatási ágazat. Diákok vannak ellátva hasznos oktatási eszközöket belépni a munkaerőpiacra, és hozzájárul hatékonyan, szervezetek, az oktatási területen.

Ez Bachelor intézményi és oktatási menedzsment tanulmányi program készül, és készített egy egyetemi igazgatója Svájcban dolgozó 4 különböző iskolákban és egyetemeken Svájcban sok éven át.

Tézis hossza: 12000 szó (a diákok 10% -kal többet kaphatnak). Időtartam: 4-8 hónap (átlagosan 6 hónap) Díj: 2900 Euro (csak az ABMS hallgatók számára, akik befejezik az alapképzési programot).

ECTS: 210 Hitel.

Milyen előnyökkel jár? A főiskolák tiszteletére, az esélye annak, hogy elfogadják a Mester általában magasabbak, és ez segít abban, hogy jobb munkát találjon. Ha nem akarsz tézist készíteni, akkor elnyerik a nem-főiskolai diplomát.

Program taught in:
Angol

See 96 more programs offered by OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
3,940 EUR
Záró év Bachelor
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards