Főiskolai média és kommunikációs menedzsment

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Főiskolai média és kommunikációs menedzsment

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

3 A felsőbb egyetemek = 1 EURÓPAI BACHELOR / strong> Az ABMS Svájc mellett minden diák egyetemi diploma lesz a Dąbrowa Górnicza (WSB) és a Taras Shevchenko Nemzeti Egyetem (KNU) egyetemével. Az ABMS-t az EFMD EOCCS, a Svájci Nemzeti Oktatási Minőség (EduQua) és az ASIC UK tanúsítja. A WSB egy európai államilag elismert egyetem, és a KNU 200 évvel ezelőtt alapított európai köziskola, és a világ 500 legfontosabb egyetemének közé sorolható. 3 Legjobb európai egyetemek = Legjobb virtuális / online program = 1 Legnépszerűbb európai főiskola SVÁJC + EU + TOP RANKED 500 Előnyben részesül az Ön tapasztalatai az ABMS- ben Csatlakozzon a tanulókkal és a vezetőkkel, mint te online főiskolai programunkban. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi egy főiskolai hallgató ABM.

A szakemberek számára A Bachelor's of Media és Kommunikáció Menedzsment (BBA) jelenti az első szintet a teljesítmény minden akadémiai fegyelem.

A Bachelor (BBA) Média és Kommunikációs Management egy tanulmányt, amely hasznos a diákok keres több vezetői készségek puplic beszéd, a kommunikáció vagy akkor is, ha azt szeretnénk, hogy a munka nyomtatott reklám osztályon. Ez persze alakítja majd a diákokat, hogy váljon a menedzser, hogy a munkavállalók keresnek.

Végén BBA tanulmányi program a diplomások várható, hogy összekapcsolják az elméletet a gyakorlattal, és megjelenik egy alapos ismerete Média és Kommunikációs ipar. Diákok vannak ellátva hasznos Média és Kommunikációs eszközök belépni a munkaerőpiacra, és hozzájárul hatékonyan, szervezetek belül a választott területen.

A mi főiskolánk programjaiban, akkor:

 • Ismerje meg az online média és kommunikációs rendszereket.
 • Ismerje meg a média és kommunikáció menedzsment fontosságát.
 • Innovatív kutatási módszerek kifejlesztése és gyakorlása.
 • Keressétek a legmagasabb szintű oktatást.
 • A szakértelem megszerzése a szakértői folyóiratokban való közzétételhez.
 • Legyen sikeres kutató és profi.
Tanulmányi nyelv: ez a tanulmányi program teljesen angolul tanult.

BBA: 1 év Négy bevitele évente: január, április, július és október A főiskolák vezetése a következő szintre fog vezetni. A mi főiskolánk programjaiban, akkor:

 • A tanulmányok és a szakmai eredmények megalapozása érdekében.
 • Tanulmányozza és alkalmazza az innovatív kutatási módszereket.
 • Kombinálja az alkalmazott kutatást és a szakmai gyakorlatot.
 • Készüljön arra, hogy hatással legyen a politikára és a gyakorlatra.
 • Tanuljon stratégiák a hatékonyabb, alkalmazkodóképesebb szervezetek megkönnyítésére és pozitív változások létrehozására.
 • Légy innovatívabb vezetője az Ön területén.

modulok:

A BBA egy 3 éves tanulmány, ha csak egy középiskolai diplomával kezdődik, a következő modulok az utolsó évre szólnak:
 • Média és kommunikáció menedzsment
 • Pénzügyi és Számviteli
 • Globális marketing stratégiák
 • Stratégiai üzleti menedzsment
 • A posztgraduális tanuláshoz szükséges tanulmányi készségek fejlesztése
 • Weboldal tervezése és fejlesztése
 • Döntéshozatali és irányítási támogató rendszerek

Felvételi követelmények:

Időtartam: 1 év vagy több Diploma: BBA Média és Kommunikáció Menedzsment Age: Minimum age 18 years Előző tanulmány: Associate Bachelor vagy azzal egyenértékű angol nyelvű: IELTS vagy azzal egyenértékű (Csak a diákok nem angol nyelvű országok vagy diákok, akik nem tanultak Angol nyelvű iskola) Tanulmányi mód: Online díj: 10900 euró az első évre, 11900 euró a 2. évre és 12900 euró a harmadik évre szóló európai kreditátviteli és akkumulációs rendszerhez: ez a program 180 ECTS Európai Képesítési Keretrendszernek felel meg : ez a program Egyenértékű az EQF 6. szintjével Megjegyzés: A tanulmányi díj nem tartalmazza a 240 eurós (egyszeri és nem visszatérítendő) díjakat és a foglalási díjat (garantálva egy tanulmányi helyet).

Bachelor's with Honors (opcionális) A diákok, akik szeretnének egy Executive Bachelor a kitüntetéssel kell tennie csak egy dolgozat befejezése után a BBA tanulmányi programot, és elnyerik a Bachelor's (BBA) a kitüntetéssel.

Tézis hossza: 12000 szó (a diákok 10% -kal többet kaphatnak). Időtartam: 4-8 hónap (átlagosan 6 hónap) Díj: 2900 Euro (csak az ABMS hallgatók számára, akik befejezik az alapképzési programot).

ECTS: 210 Hitel.

Milyen előnyökkel jár? A főiskolák tiszteletére, az esélye annak, hogy elfogadják a Mester általában magasabbak, és ez segít abban, hogy jobb munkát találjon. Ha nem akarsz tézist készíteni, akkor elnyerik a nem-főiskolai diplomát.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
1 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
3,940 EUR
Záró év Bachelor
Locations
Svájc - Zürich, Zurich
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Svájc - Zürich, Zurich
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards