3 A felsőbb egyetemek = 1 EURÓPAI BACHELOR / strong> Az ABMS Svájc mellett minden diák egyetemi diploma lesz a Dąbrowa Górnicza (WSB) és a Taras Shevchenko Nemzeti Egyetem (KNU) egyetemével. Az ABMS-t az EFMD EOCCS, a Svájci Nemzeti Oktatási Minőség (EduQua) és az ASIC UK tanúsítja. A WSB egy európai államilag elismert egyetem, és a KNU 200 évvel ezelőtt alapított európai köziskola, és a világ 500 legfontosabb egyetemének közé sorolható. 3 Legjobb európai egyetemek = Legjobb virtuális / online program = 1 Legnépszerűbb európai főiskola SVÁJC + EU + TOP RANKED 500 Előnyben részesül az Ön tapasztalatai az ABMS- ben Csatlakozzon a tanulókkal és a vezetőkkel, mint te online főiskolai programunkban. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi egy főiskolai hallgató ABM.

A szakemberek számára A Bachelor's of Media és Kommunikáció Menedzsment (BBA) jelenti az első szintet a teljesítmény minden akadémiai fegyelem.

A Bachelor (BBA) Média és Kommunikációs Management egy tanulmányt, amely hasznos a diákok keres több vezetői készségek puplic beszéd, a kommunikáció vagy akkor is, ha azt szeretnénk, hogy a munka nyomtatott reklám osztályon. Ez persze alakítja majd a diákokat, hogy váljon a menedzser, hogy a munkavállalók keresnek.

Végén BBA tanulmányi program a diplomások várható, hogy összekapcsolják az elméletet a gyakorlattal, és megjelenik egy alapos ismerete Média és Kommunikációs ipar. Diákok vannak ellátva hasznos Média és Kommunikációs eszközök belépni a munkaerőpiacra, és hozzájárul hatékonyan, szervezetek belül a választott területen.

A mi főiskolánk programjaiban, akkor:

 • Ismerje meg az online média és kommunikációs rendszereket.
 • Ismerje meg a média és kommunikáció menedzsment fontosságát.
 • Innovatív kutatási módszerek kifejlesztése és gyakorlása.
 • Keressétek a legmagasabb szintű oktatást.
 • A szakértelem megszerzése a szakértői folyóiratokban való közzétételhez.
 • Legyen sikeres kutató és profi.
Tanulmányi nyelv: ez a tanulmányi program teljesen angolul tanult.

BBA: 1 év Négy bevitele évente: január, április, július és október A főiskolák vezetése a következő szintre fog vezetni. A mi főiskolánk programjaiban, akkor:

 • A tanulmányok és a szakmai eredmények megalapozása érdekében.
 • Tanulmányozza és alkalmazza az innovatív kutatási módszereket.
 • Kombinálja az alkalmazott kutatást és a szakmai gyakorlatot.
 • Készüljön arra, hogy hatással legyen a politikára és a gyakorlatra.
 • Tanuljon stratégiák a hatékonyabb, alkalmazkodóképesebb szervezetek megkönnyítésére és pozitív változások létrehozására.
 • Légy innovatívabb vezetője az Ön területén.

modulok:

A BBA egy 3 éves tanulmány, ha csak egy középiskolai diplomával kezdődik, a következő modulok az utolsó évre szólnak:
 • Média és kommunikáció menedzsment
 • Pénzügyi és Számviteli
 • Globális marketing stratégiák
 • Stratégiai üzleti menedzsment
 • A posztgraduális tanuláshoz szükséges tanulmányi készségek fejlesztése
 • Weboldal tervezése és fejlesztése
 • Döntéshozatali és irányítási támogató rendszerek

Felvételi követelmények:

Időtartam: 1 év vagy több Diploma: BBA Média és Kommunikáció Menedzsment Age: Minimum age 18 years Előző tanulmány: Associate Bachelor vagy azzal egyenértékű angol nyelvű: IELTS vagy azzal egyenértékű (Csak a diákok nem angol nyelvű országok vagy diákok, akik nem tanultak Angol nyelvű iskola) Tanulmányi mód: Online díj: 10900 euró az első évre, 11900 euró a 2. évre és 12900 euró a harmadik évre szóló európai kreditátviteli és akkumulációs rendszerhez: ez a program 180 ECTS Európai Képesítési Keretrendszernek felel meg : ez a program Egyenértékű az EQF 6. szintjével Megjegyzés: A tanulmányi díj nem tartalmazza a 240 eurós (egyszeri és nem visszatérítendő) díjakat és a foglalási díjat (garantálva egy tanulmányi helyet).

Bachelor's with Honors (opcionális) A diákok, akik szeretnének egy Executive Bachelor a kitüntetéssel kell tennie csak egy dolgozat befejezése után a BBA tanulmányi programot, és elnyerik a Bachelor's (BBA) a kitüntetéssel.

Tézis hossza: 12000 szó (a diákok 10% -kal többet kaphatnak). Időtartam: 4-8 hónap (átlagosan 6 hónap) Díj: 2900 Euro (csak az ABMS hallgatók számára, akik befejezik az alapképzési programot).

ECTS: 210 Hitel.

Milyen előnyökkel jár? A főiskolák tiszteletére, az esélye annak, hogy elfogadják a Mester általában magasabbak, és ez segít abban, hogy jobb munkát találjon. Ha nem akarsz tézist készíteni, akkor elnyerik a nem-főiskolai diplomát.

Program oktatási nyelve:
Angol

96 további kurzus OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
3,940 EUR
Záró év Bachelor
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards