Advanced fotózás során

Szeretné, hogy a munka, mint a fotós? Ha azt szeretné, hogy fejlessze a karrierjét ebben a szektorban, kínálunk Online CPA fejlett fotózás során. Nem lesz kész a munka, mind a világon a fotózás, vagy dolgozni, mint asszisztens különösen a reklám, de anélkül, hogy figyelmen kívül hagyva más ágazatok, például a fejlesztési rendezvények szervezése és lebonyolítása, fejlesztése jelentések, dolgozik a média, stb.

Ez a fejlett fotózás során, hogy a vonat, hogy kezelje könnyedén cél a digitális kamerák és filmes fényképezőgépekkel. Ismerje meg az ellenőrző lámpa, akár természetes, akár mesterséges, a két fő eszközt használnak utómunka: Capture One és az Adobe Lightroom és lépést tartani a technológiai fejlesztések terén a fotózás.

Ismerje a piac fotózásra, és reklám fotózás. Ne csukja be az ajtókat, és úgy dönt, hogy egy nagy képzés szakmai elvárásoknak. A munkalehetőségek a tanfolyam fejlett fotózás hatalmas. Ismerje meg, hogyan, hogy ez most!

Requisitos: Miután a kamerával képeket RAW és egy számítógép működik 64 bites és legalább 4GB RAM (Windows 7-től kezdődően).

NAPIREND

  1. Fotó-és fény
  2. Az összetétel
  3. Kamera
  4. A társadalmi jelentés
  5. Videofelvétel DSLR fényképezőgépek
  6. Utómunka: Adobe Lightroom 4
  7. A poszt II Capture One
  8. A fényképezés vállalat

30 további kurzus CPA Online »

Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
300 Óra
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date