Fejlett ingatlanfejlesztés - 4. szint természetesen

Általános információk

Program leírás

Az Advanced Property Development - 4. szint Course A tanítvány, mit vesz részt ezen a rendkívül nehéz üzleti területen, a tanítás fontos készségek és hogyan kell vállalni egy sikeres projekt.

A tanfolyam is kiterjed témákat, mint egészségügyi és biztonsági, projekt menedzsment és Építési és segít a diákok, hogy kezelni a nagy projektek és biztosítja, hogy a készségek, hogy a fejlődés egészen a végéig.

Meg fogják értékelni a tanfolyam, amely részletezi a tankönyveket. A legtöbb tanfolyam áll rövid bekezdés választ beállítani kérdésekre. A munka lehet küldeni vissza a kurzus részét e-mailben vagy postai úton.

A kurzus oszlik 4 különálló egységek:

  • Unit 1: Bevezetés a Property Development
  • 2. Egység: Principles of Project Management
  • 3. Egység: építőanyagok és Tudomány
  • 4. egység: Egészség és biztonság

A sikeres befejezése ezen a pályán a diákok kapnak egy akkreditált szint 4. tanúsítvány díját.

Előfeltételek

Nincsenek különleges felvételi követelményeket.

Tanfolyam időtartama és támogatás

A diákok regisztrálni bármikor, és egy teljes év, hogy fejezzék be tanulmányaikat. Azt is hozzáférhetnek egy magántanárt postán vagy e-mailben egy 12 hónapos időszak alatt. Mivel a tanfolyam az önálló tanulás akkor töltse be a kevés, vagy hosszú ideig, mint szeretné.

Értékelés

Meg fogják értékelni a tanfolyam, amely részletezi a tankönyveket. A legtöbb tanfolyam áll rövid bekezdés választ beállítani kérdésekre. A munka lehet küldeni vissza a kurzus részét e-mailben vagy postai úton.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing ... Tovább

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing our own course materials we are also agents for many other top distance learning providers and currently offer over 250 distance learning courses through the Distance Learning Centre website and we are also an authorised partner for distributing the official CIW Self Study Kits. Kevesebb