Read the Official Description

Áttekintés

A meglévő vezetők és a vezető alkalmazottak arra ösztönzik ezt a fejlett diplomát, ha szeretnék feltárni és bővíteni a készségeket stratégiai vezetés. Ez a szakosított kurzus olyan gyakorlati és kortárs menedzsment koncepciókat biztosít, amelyeket a saját munkahelyén is alkalmazhat. Vezesse cégét a sikerhez és kiemelkedő vezetője legyen az alkalmazottaknak. A vezetés fejlett diploma

A tanfolyam szerkezete

Ez a fejlett diploma tanfolyam egy országosan elismert képesítés, és keresnek több ezer szervezet az egész országban. Tudjuk, hogy egy tény miatt, mivel vállalati tréningünk, az MCI Solutions több mint 10 éve dolgozik egyes ausztrál legnagyobb vállalatokkal.

A kurzus dátuma és ára

Az online tanfolyam az MCI INSTITUTE bármikor elindulhat, ha készen áll. Miután beiratkoztál és felvette a fizetési tervet, a tanfolyam azonnal megkezdődhet.

Az egységes diplomával rendelkező kurzusok teljes időtartama 12 hónapig tart. A kettős diplomával és a fejlett diplomával 12-18 hónapig terjedhet.

Előre fizethet vagy heti vagy havi fizetési tervet vehet igénybe.

A tandíj kedvezményei akkor alkalmazhatók, ha előre vagy egy gyorsított 6 hónapos fizetési tervet fizet az egy- és kétszeres oklevéllel kapcsolatban.

GYIK

Kérdés: Miért van az MCI INSTITUTE üzleti tanfolyami szakember?

V: Az MCI már több mint 10 éve bízik Ausztrália első 100 ASX vállalatában. Cégünk üzleti oldalán új és innovatív megközelítést kínál a vezetés és a menedzsment képzés. A vezető oktatási technikákat világszerte vezetjük el, hogy elképesztő eredményeket érjünk el. Az MCI az a képző cég, amely a LEGO Serious Play-t Ausztráliába hozta, jelentősen javítva az innovációt és a csapatmunkát a vállalatokon belül.

K: Mi az országosan elismert, regisztrált képzési szervezet?

V: Ez azt jelenti, hogy egy olyan nemzeti regisztrált tréning szervezet vagyunk, amely képes Ausztrália minden államára és területére képesíteni.

Az MCI-n keresztül szerzett diplomák az Ausztrál Köztársaság Oktatási és Képzési Tanszéke által akkreditált, országosan elismert képesítések.

Mi egyike azon kevés oktatási szolgáltatóknak, akik ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkeznek és mi az NSW képzési piactéren vagyunk.

K: Mi különbözik az MCI INSTITUTE ?

A: Az elmúlt 9 év során 24 díjat kapott az MCI - a leginkább a BRW Ausztrália Listájának leginnovatívabb cégeinél a 2012-es, a 2014-es és a 2015-es évre történő elhelyezésünk 2015-ben, valamint az év 2012-es AHRI HR Szolgáltatójának díjazása mint a legjobb szolgáltató.

Tanítási módszereink egyediek és FUN! A WAMco az MCI INSTITUTE szimulált vállalkozása, amely szórakoztató és innovatív a történet alapú tanuláshoz, a WAMco biztosítja a tanulási tapasztalat összefüggését. Színes karaktereivel. A WAMco lehetővé teszi, hogy fejlessze készségeit, felépítse az értékelési portfóliót, és lehetővé teszi, hogy jobban megértse a tanfolyamot. Beletele magát kényszeres valós élethelyzetbe, ahol aktív szerepet vállal az üzlet különböző funkcióihoz.

K: Meddig tart a kurzus?

A: A diákoknak 12 hónapjuk van ahhoz, hogy befejezzék diplomáikat. Az elején minden félévhez hozzáférést kap minden egysége számára, így a lehető legjobban megfelelő ütemben töltheti ki azokat. Regisztrálhat és elkezdheti a második félévben, amint csak akar, vagy szünetet tarthat.

K: Közvetlen hozzáférést biztosítok egy mentorhoz?

V: Mindig az MCI munkaidejében, hétfőtől csütörtökig 8: 30-18: 30 és péntekig 10: 00-17: 00 óráig van közvetlen hozzáférése a mentorhoz.

Kérdés: Hogyan vehetem el a vizsgáit / vajon le kell-e tanulnom az osztályteremben?

A: Az MCI diploma tanfolyamokon nincsenek vizsgák! A hallgatóknak az online tanfolyam részeként értékeléseket kell benyújtaniuk, ezeket bármikor a tanfolyam befejezése előtt be lehet nyújtani.

Kérdés: Mi van, ha nem szeretem az iskolát, és nem tanulok korábban?

V: Teljes körű támogatási körünkkel és az egyedülálló immerszív tanulási módszertanunkkal, amely az MCI INSTITUTE val való minősítést kapja, eltér a múltban tapasztaltaktól. Továbbra is teljes elkötelezettséggel kell rendelkeznie, és motiválnia kell a tanfolyamot. Lesz online, de az MCI INSTITUTE , soha nem egyedül.

Kérdés: Mi van, ha néhány hónapra elhagyom az országot?

V: A tanfolyam teljes mértékben online, így a munkát befejezheti a tengerentúlról. Jó ötlet, hogy a mentor tudassa, hogy a tanulmányi idő alatt utazik. A mentor segíthet abban, hogy a pályán maradjon, miközben a megadott időkereten belül el kell végeznie a tanfolyamot. A félévek között tanulmányi szünetet tarthat.

K: Milyen számítógépre lesz szükségem?

V: Bármelyik számítógép vagy iPad és internetkapcsolat mindössze el kell indítania. Ideális lenne, ha rendelkezik a Microsoft irodai csomaggal. Diákcsomagok megvásárolhatók.

Program taught in:
Angol

See 11 more programs offered by MCI Institute »

Last updated July 26, 2018
Start Date
Open Enrollment
Duration
18 hónapok
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date