INEAFPiaci változások és a vállalatok már figyelemre méltó az elmúlt években. Ez már nem csupán a nagy nyereség vagy több pénzt keresni, hanem az a célja, hogy minden olyan személy részt vesz a cég teljesülnek. Ezért a társadalmi kapcsolatokat a vállalaton belül, ma ők az egyik kulcs a sikerhez. Emiatt nagyon fontos, hogy mind a leendő szakemberek, mint például a munkavállalók, és tisztában van a különböző lehetőségeket az irányítás vezetés terén empresarial.Tras a tanulmány ezt az utat, a diákok is alkalmazni a megszerzett ismereteket a különböző ügycsoportok a minden cég, amely vezet, hogy jobban elérjék a kitűzött célok.

Célok

Be a diákokat, hogy fontos a társadalmi kapcsolatok, a cég tudja a különböző szerepeket az üzleti és főbb jellemzőit Study "Coaching" mint olyan eszközt, jobb működését a vállalat különböző tanulási csoportdinamika, a jellemzői és előnyei.

Kinek kell részt

Célja, hogy a diplomások a ága az emberi erőforrások és menedzsment, valamint a különböző szakemberek felelős szervezeti kapcsolatok terén a nagyvállalatok. Általában minden érdeklődőt a jó eredményeket a társadalmi viszonyok a vállalaton belül.

Amit fel

Ez a fejlett tanfolyam felkészítsen az alapvető ismereteket a szervezetek az üzleti, bevezetése a funkciók a különböző szerepeket, hogy keretbe ezen a területen, és ezzel növeli kapcsolatok és maximalizálja az üzleti teljesítményt.

Leírás Módszertani

A módszer tanulmány alapján az integráció alakító tényezők és az új technológiák használata. Csapatunk azt a célt tűzte integráljuk, hogy ezáltal a diákok kölcsönhatásba Virtuális Campus mozgékony és könnyen használható. A platform célja, hogy megkönnyítse a vizsgálatban, ahol a diákok a szükséges támogatást.

A módszer az online tanulás, teljesen orientált gyakorlat célja, hogy a diákok elért oktatási egységek a különböző modulok és feladatok elvégzéséhez (gyakorlati tevékenységek, kérdőívek esetében nyilvántartások és feltételezéseket tükrözi), hogy ő lesz javasolja mentén tanulási út.

Végén a képzési tevékenység, a hallgatók képesek lesznek átalakítani tudományos ismeretek a szakmai tudás.

értékelési rendszer

INEAF képzési tevékenységek szerkezete modulok álló tanítási egységek, gyakorlati tevékenységek, szemináriumok, fórumok és konferenciák, többek között.

Minden modul külön elbírálás eredményei szerint a kötelező és nem kötelező vizsgálatok javaslatok és értékelések tutor.

Ahhoz, hogy az egyes modulok a diákoknak meg kell érni a minimális szintű megértése az elméleti tartalmak és végrehajtásában gyakorlati tevékenységek és a mi "Supercaso".

Resources (Platform Online 3.0, nyomtatott anyagok, ...)

A mi quest, hogy alkalmazkodjanak a tanulási filozófia 3,0 és ösztönzi az új technológiai erőforrások a vállalat, az általunk kifejlesztett Virtuális Campus (online képzés Platform 3.0) kizárólagos művészet funkcionális és innovatív design.

Között a rendelkezésre álló eszközök talál: tutori szolgáltatás, chat, üzenetek és a virtuális vizsgálati eszközök (példák, gyakorlati tevékenységek -ában számítás, visszaverődés, fejlesztés, stb, video példák és video tutorials plusz "supercasos", amely modulok töltse ki és a tanulót áttekintést specifikus kérdések).

A hallgatók korlátlan hozzáférést biztosítanak a nyomtatott kézikönyvek mellett az elméleti tartalmát minden modul, amely szolgál majd támogatást, hogy a teljes képzést.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

9 további kurzus INEAF Business School »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
100 Óra
Részidős oktatás
Price
345 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date