Read the Official Description

Senior tanfolyam Drink

Study konyha akkor fejleszteni a karrierjét a világon a főzés

Ital Upper East pálya lehetővé teszi, hogy egy teljes terv, amely magában foglalja mind a kezdő és haladó konyha főzési és bemutatása a legjobb főzési technikák, megszerezzék a szükséges ismereteket fejleszteni a karrier a kulináris világban.

Tanulás online élelmiszer szert szakmai ismeretek a világ a főzés, hogy kiválassza a legjobb alapanyagok, hogy a legjobb főzési technikák, vagy hogyan tervezzünk menüket. Együtt a gyakorlat, a legjobb kulináris technikák, hogy a legtöbbet az egyes termékek és javítja a bemutatása ugyanaz, ez a nagy különbség, hogy lehet, hogy a felső folyásánál Gasztronómiai.

Ismerje meg lépésről lépésre a titkokat a konyha, felfedezni a személyes kapcsolatot, és megtanulják, hogy támogassák azt. A Haladó tanfolyam az étel, amit lehet kapni a differenciálódás a terület a konyha, lesz egy nagy szakács. Tanulmány konyha most könnyebb.

Napirend

  • A Bevezetés a professzionális konyhai - Modern konyha. Előzetes műveletek modern konyha. Ismerje meg az élelmiszer-feldolgozás, mint: zöldség, tojás, levesek, pörköltek, rizs, tészta, zöldség, tenger gyümölcsei, steak, stb. Menedzsment és Szervezet Osztály ételeket. Tanulmányi és logisztika menük és kártyákat.
  • Advanced Professional Cookery - Úttörő a gasztronómiában. A kulináris forradalom. Advanced főző berendezések. Új optimalizálási eszközök. Fejlett főzési technikákat és megőrzése. A globális kamra. Termékek, textúrák és fűszerek. Catering és közösségek. Termelési és beszerzési menedzsment. Kutatás, fejlesztés és innováció a konyhában. Az élelmiszeripar és a minőségi szabványok. Kommunikáció és marketing a konyhában. Új modellek.
  • Új kulináris technikák - az új eszközök és gépek. Textures: sűrítő, zselésítő anyagok és stabilizátorok. Új főzési technikák. Új összetevőket. Cookbook.

Célok

A kiváló konyha kurzus kapsz:

  • Ismerd meg az alapvető folyamatok irányítása konyhai eszközök; és az előzetes műveleteket, mielőtt a végleges kulináris használatát.
  • Ismerje meg a különböző bemenetek, amely lehet a kezdete egy menüt, és állítsa be a szabályokat, az írás a menük, design kártyák, egyes ételek, stb.
  • Mester a funkciók és feladatok, általános és specifikus, elvégzéséhez szükséges a vezetés és irányítás a konyha; tanul együtt escandallar folyamatok, költségelemzés, és enyhíti a rendszeres készletek.
  • Ismerje meg az új technikák a professzionális konyhák létrehozása, fejlesztése és átalakítása az élelmiszer-
  • Új utak ásni a gasztronómiában

Állásajánlatok

A Haladó tanfolyam in Food jelent minden ember számára, akik szeretnék, hogy a szakma, a gasztronómia, mint az egyik legdinamikusabb ágazatokban.

Ebben a szakmában elengedhetetlen, hogy egy tudományos háttérrel, hogy hozzáférhessen a legjobb gasztronómiai ajánlatok nemzeti és / vagy nemzetközi, illetve kezelni, és futtatni saját üzletét. Akkor is karrierlehetőségek, mint a szakács, és / vagy a szakács.

Program taught in:
Spanyol

See 42 more programs offered by Estudios Superiores Abiertos de Hostelería »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date