Read the Official Description

Haladó tanfolyam házvezetőnő / e

Format Hotel házvezetőnő új eszközökkel

A házvezetőnő Hotel egyik legfontosabb eleme a futás egy szálloda. Más néven történet felügyelő az a személy, aki felelős a házvezető és a szervezett, hogy így végezzék munkájukat. A Hotel házvezetőnő munkát igényel a szervezeti, a tervezés és ellenőrzés minden munka a padlón, szobák és kényelem területeken, különös tekintettel a cél, és optimalizálja a rendelkezésére álló források. A szakma, amely megköveteli a megfelelő képzést, hogy sikeres a szerepe a közvetítő a számítógép és a szálloda vezetősége, és hogy a lehető legjobb minőséget a mindennapi munkában.

Ez a kurzus célja házvezetőnő közelebb az új eszközök és módszerek a munka megfelelő kezelése, a Department of Housing, különös tekintettel a menedzsment területen lakások, és bemutatjuk, hogy anyagok és fogalmak, amelyek általában nem elérhető szakemberek ezen a területen.

A tanfolyam ideje alatt fogja használni a Adapto Hotel Management program, amely az Ön számára az oktatási ESAH engedélyt.

Napirend

 • Regiduría Estate - Bevezetés a padló osztály. Területek és diagramok. Személyes zeneszerzés tanszék. Tisztítószerek. Tervezési osztály. Ágynemű és mosókonyha található. Adminisztratív menedzsment.
 • A terület a szállás a vendéglátóipar - A fogadó osztály. A recepcióhoz. A kereskedelmi osztály. A karbantartási részleg. A lakás konyha. A helyreállítás osztály. A biztos osztály.
 • Quality Management. Általános egészségügyi terv - A rendszer a minőség. Struktúra minőségbiztosítási rendszert. Minőségi eljárásokat.
 • Environmental Management - a veszélyes hulladékok kezelésére. Települési hulladékgazdálkodás. Ellenőrzése környezetvédelmi kérdések. Azonosítása és értékelése a környezeti szempontok. Vészhelyzeti terv. Tervezze megelőző intézkedések és ellenőrzése legionellosis. Kezelése légköri kibocsátás. Energia menedzsment.
 • Angol Terület Szállás és Flats - a mondatok. Igék. Szókincs.

Célok

Ennek során a Hotel házvezetőnő, kapsz:

 • Dirijas egy csapat, alkalmazása motivációs technikákat, a kommunikáció és a csapatmunka.
 • Ugye a tervezés és a munkamegosztás, műszak menetrendek és táblázatok, figyelembe véve a foglalkoztatási szint és a rendelkezésre álló humán erőforrásokat.
 • Ön szervezi és határozza meg a szükséges csapat ember a részleg vagy terület keretén belül a stratégiai tervezés és az útmutatást kapott.
 • Coordines Dirijas és a jegyző a személyzet, amely magában foglalja azokat a célokat és motiváló, hogy egy igen érzékeny az ügyfelek igényeinek és fejlesszék a szakmaiság.
 • Evalues ​​és ellenőrzések a költségek és a teljesítmény a tanszék.
 • Elemezze a kölcsönös és koordináció más részlegek, a megfelelő eljárások alkalmazásával.
 • Felügyeli a tisztítási folyamat és tuning szobák és közös helyiségek, biztosítva az optimális kivitelben.
 • Vegyen részt az összes kérelem és panasz által felvetett vendégek, akár közvetlenül, akár vétel, tehát számukra a legmagasabb az elégedettség szintje, a kényelem és a biztonság.
 • Hatásának elemzése a hotel kialakítása lehet a környezetre, a környezet minőségének javításának és minimálisra csökkentve a negatív hatást lehetett előállítani.
 • Kommunikálni szóban partner angolul.

Karrier lehetőségek

A nevelőnő kurzus célja, hogy mindazoknak, akik szeretnének szerezni, javítani vagy frissíteni a képzés ebben a szektorban a speciális képzést, hogy vegye fel a munkát, mint Subgobernanta és Hotel házvezető.

Program taught in:
Spanyol

See 42 more programs offered by Estudios Superiores Abiertos de Hostelería »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date