Read the Official Description

Haladó tanfolyam Maître

Specializálódtak, és javítani szakmailag maître

Az étterem maitre rendelkeznie kell kiváló minőségű intuíció, íze a szolgáltatási és üzleti gondolkodású.

A tanfolyam során a Maître mély szakmai ismeretek a mechanika és eljárások futtatásához szükséges kifogástalan éttermi szolgáltatás. A három modul, akkor szert gyakorlati munkatapasztalatot, amely lehetővé teszi, hogy fejlessze a munka szervezése, tervezése és ellenőrzése étterem, miután a készségek borkóstoló és párosítások és az elkészítése és a rendezvények megszervezése és saját protokollt.

"Az öröm szolgáló" egyértelműen tükröződik ebben a különleges étteremben Maitre. A hűség és a vevői bizalom megteremtése felé egyértelműen nyer ezen a poszton. Az emberi tényező továbbra is a megkülönböztető, kihasználni azt!

Modul borkóstoló, kap otthon egy tételt a következő termékekre vonatkozik:

  • Szeptember 2. impulzus dugóhúzó ezüst színű, alumínium.
  • Fedjük bor hűtő.
  • Állítsa bor kiegészítők.

Sok palack borkóstoló:

  • FEHÉR BOROK: Cosme Palacio, Kiválasztott Harvest. Isilla Pincészet, Verdejo.
  • BOR: Carratraviesa Rosado.
  • VÖRÖS BOROK: Garnacha Salvaje del Moncayo. Altico Syrah. Robatie, könyv

Napirend

  • Szakmai Bartender - Bevezetés az étteremben. Szervezet és a szolgáltatás. Szervezet és bárral várja vendégeit. Büfé és szobaszerviz. Bankett. Kávé, tea, koktél és szivar. Ábrázolási és számlázási
  • Borkóstoló - története a bor és a szőlő. Borkészítés. Szőlő és néven működhetnek. Az érzékszervi bor. A borkóstoló. Spanyol borkóstoló. Szerviz és élelmiszer párosítás.
  • Kis szervezet Események és Protokoll - Kereskedelmi Minisztérium. Típusai események és protokoll. Engineering menüben. Borok, párosítás és bemutatása. A jegyzőkönyv Restoration Events. Egyéb kiegészítő tevékenységek a rendezvényen.

Célok

A Haladó tanfolyam Maitre, kapjuk, hogy:

  • Ön kicsomagolni megfelelően a létesítmények és fejlesztése valamennyi technikai korrekció szolgáltatás típusától függően a létesítmény.
  • Felvásárolja a tudást és készségeket, hogy találkozzanak és szolgálja az ügyfelek megfelelően. Ismerete mellett élvezet potenciális vevői panaszok
  • Átfogóan megfelelnek a belső szervezeti étterem
  • Ismerje a szervezeti struktúra egy étterem és menedzsment, valamint a különböző szolgáltatások egy étterem (büfé, bankettek, szobaszerviz ...)
  • Ismerje meg a paramétereket, hogy a menük és betűk, valamint a leltárt az étterem
  • Tudja lépésről lépésre, kifejezések, fogalmak, alkatrészek és tényezők, amelyek részt vesznek a fejlesztése borkóstoló.
  • Fogalmakat a teljes tervezését és végrehajtását esemény (átvételtől számított megkötésénél), kontrolling tartók, anyagi és emberi szükségletek.

Karrier lehetőségek

A felső tanfolyam maître azokat célozza meg, akik szeretnének szerezni, javítják és frissítik a képzés ebben a szektorban a speciális képzést, hogy vegye fel a munkát, mint a fejét maître bar.

Program taught in:
Spanyol

See 42 more programs offered by Estudios Superiores Abiertos de Hostelería »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date