Read the Official Description

Superior Sütemény tanfolyam

Sajátítsák el a technikákat a csokoládé, pékek és szakmai tészta

Ez Haladó kurzus Cukrászda kínál arra, hogy sajátítsák el a technikákat a tészta, pékség és a csokoládé, amely egy átfogó képet a fejlesztés valamennyi jelentősebb professzionális tészta technikákat.

Nehéz kialakítani a szakma cukrász megköveteli a jó oktatás, lehetővé téve szert átfogó és pontos megértése minden folyamat: előkészítés receptek, tökéletesen tudja használni az eszközöket, berendezéseket és kemencék. Az is fontos, hogy képességeik fejlesztésében, hogy végre minden a szakmai tészta technikák és jó eredményeket elérni a desszertek és készítmények kell tenni.

A Haladó tanfolyam tészta akkor szerez széles körű ismeretekkel a világ sütemények kezdve a klasszikus és a nemzetközi cukrászati, hogy a hagyományos és kifinomultabb kenyér, édes pékség készítmények cukor, cukorkák, csokoládék, leginnovatívabb tészta . A teljes terv az, hogy minden területen a pékség. Fogadjon a legjobb tészta iskola!

Napirend

  • Sütemény - Sütemények: a történelem és a művészet. Telepítés és speciális gépek. A tudás a nyersanyagok. Bodies krémleves. Morzsalékos tömegek. Krémek és származékai. Desszert és a családok. Erjesztett tészták. Hideg világban. Mignardises. Péksütemények lisztérzékeny. Sütemények. Trendek és referenciák. Get étkező és linkek az érdeklődés
  • Erjesztett kenyér és tészta - Bevezetés és története a pékség. Eszközök, gépek és alkalmazott fejlesztési tömeges technológia. Kémiai, táplálkozási és érzékszervi nyersanyagok összetételét. Folyamatok kialakulásának és fejlődésének a tömegek. Édes tészták erjesztett. Bodies sós pékség. Szervek egyedi spanyol pékség. Trivia, trükkök és tippek a kenyeret és süteményeket.
  • Csokoládé és péksütemények Arts - Study csokoládé. Bombonería. Sütemény étterem. Csokoládé Cukrászda a műhelyben. Sugar. Chocolate Arts.

Célok

A speciális kurzus Cukrászda kap, hogy:

  • Ismerd meg az általános jellemzőket szabályozó működését a modern cukrászati ​​Obrador.
  • Ismerje a berendezés foglalkozunk az alapvető nyersanyagok és a lehető legtöbbet hozza ki a munka
  • A bonyolult és bármilyen alapvető működését a különböző családok, amely magában foglalja a kereskedelmi, paramétereinek vezérlése idő és a hőmérséklet, lényeges elemei eléréséhez pontosan végre a különböző recepteket.
  • Domines menedzsment és a patront hüvely és a különböző művészeti technikákat használnak a tészta a céllal, hogy széles körű kombinációi textúrák, ízek és színek.
  • Ha optimalizálja a kritériumokat, hogy a desszert menüt éttermet, a kezelési költségeket a megfelelő kiválasztása, kezelése, gyártása, tárolása és felhasználása a nyersanyagok teszik ki a különböző desszertek.

Állásajánlatok

A felső tészta kurzus célja, hogy azok, akik szeretnék megszerezni, javítják és frissítik a képzés ebben a szektorban a speciális képzést, hogy vegye fel a munkát, mint a cukrász, cukrász vagy műhely vezetője.

Program taught in:
Spanyol

See 42 more programs offered by Estudios Superiores Abiertos de Hostelería »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date