A létezése a konfliktus rejlő emberi élet eleme okozza, hogy dolgozzon ki egy speciális módon a munkahelyen, mivel a feszültségek által generált kapcsolatok az ellátási lánc, valamint a kapcsolatok által generált hierarchiában. Megközelítés problémák proaktív, előre konfliktusok és azok kezelése egyszer generált létfontosságú az egészséges vállalatok életében elem kiálló megtakarítási idő és pénz, és elősegítse az együttműködést, amelynek célja a nézetkülönbségek .

Célok

  • Hogy megszerezzék a szükséges ismereteket, hogy megértsék a konfliktusok teljes egészében
  • Megadja a szükséges átalakítani a konfliktust eszközök és módszerek multidiszciplináris eszközök.
  • Képesség, hogy a hallgatók a konkrét válasz a sok konfliktus zajlik a munkahelyen.
  • Előmozdítása attitűdök vezetés és dinamikáját, hogy meggátolja a konfliktusok.

Kinek kell részt

Mindazok számára, akik részt a munkacsoportok, különösen azok számára, akik kezelni. Azt is javasolta, az összes üzleti vezetők, üzlettulajdonosok, vagy bármely hasonló munkakapcsolatot, hogy a kapcsolatokat és a hierarchikus kapcsolatok jönnek létre.

Amit fel

Ez a szakértő a kurzus célja, hogy a hallgatók a technikai és elméleti képzés területén a konfliktus a munkahelyen. Egy multidiszciplináris stratégiák és módszertan, a diákok fogják elkészíteni, hogy végezzen a proaktív intézkedéseket, akár pozitív csatorna konfliktus vagy semlegesíteni felé közös terek.

Leírás Módszertani

A módszer tanulmány alapján az integráció alakító tényezők és az új technológiák használata. Csapatunk azt a célt tűzte integráljuk, hogy ezáltal a diákok kölcsönhatásba Virtuális Campus mozgékony és könnyen használható. A platform célja, hogy megkönnyítse a vizsgálatban, ahol a diákok a szükséges támogatást.

A módszer az online tanulás, teljesen orientált gyakorlat célja, hogy a diákok elért oktatási egységek a különböző modulok és feladatok elvégzéséhez (gyakorlati tevékenységek, kérdőívek esetében nyilvántartások és feltételezéseket tükrözi), hogy ő lesz javasolja mentén tanulási út.

Végén a képzési tevékenység, a hallgatók képesek lesznek átalakítani tudományos ismeretek a szakmai tudás.

értékelési rendszer

INEAF képzési tevékenységek szerkezete modulok álló tanítási egységek, gyakorlati tevékenységek, szemináriumok, fórumok és konferenciák, többek között.

Minden modul külön elbírálás eredményei szerint a kötelező és nem kötelező vizsgálatok javaslatok és értékelések tutor.

Ahhoz, hogy az egyes modulok a diákoknak meg kell érni a minimális szintű megértése az elméleti tartalmak és végrehajtásában gyakorlati tevékenységek és a mi "Supercaso".

Resources (Platform Online 3.0, nyomtatott anyagok, ...)

A mi quest, hogy alkalmazkodjanak a tanulási filozófia 3,0 és ösztönzi az új technológiai erőforrások a vállalat, az általunk kifejlesztett Virtuális Campus (online képzés Platform 3.0) kizárólagos művészet funkcionális és innovatív design.

Között a rendelkezésre álló eszközök talál: tutori szolgáltatás, chat, üzenetek és a virtuális vizsgálati eszközök (példák, gyakorlati tevékenységek -ában számítás, visszaverődés, fejlesztés, stb, video példák és video tutorials plusz "supercasos", amely modulok töltse ki és a tanulót áttekintést specifikus kérdések).

A hallgatók korlátlan hozzáférést biztosítanak a nyomtatott kézikönyvek mellett az elméleti tartalmát minden modul, amely szolgál majd támogatást, hogy a teljes képzést.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

9 további kurzus INEAF Business School »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
100 Óra
Részidős oktatás
Price
345 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date