Read the Official Description

Top audiovizuális termelési ciklus és szórakozás

Ha azt szeretné, formális képzés és igazolja a tudás audiovizuális produkciós kínálunk a CPA Online Associates diploma audiovizuális gyártás és szórakozás.

A cél ebben a ciklusban a magasabb fokozat tanítani, a tervezés és fejlesztés az audiovizuális projektek film-, video-, rádió-és TV-vel, animáció és multimédia-fejlesztési projektek. Ismerje meg, hogy koordinálja az átmeneti mindenféle show és megtanít tervezni és kezelni a különböző források és lebonyolítása audiovizuális gyártási fázis a promóció és marketing. Itt van egy személyre szabott online képzés a munkahelyen, mint a modul elhelyezés vagy a munka képzési központok, lehetővé teszi, hogy végre 370 óra a kötelező gyakorlatok biztosított a vállalatok, így megismerhetik a jellemzői a különféle munkavégzéshez.

Ha a ciklus befejeződött, akkor kap a mértékét kiváló technikus és gyártása audiovizuális szórakoztatás, amely lehetővé teszi a közvetlen hozzáférést biztosít az egyetem. Megtudhatod, hogyan lehet egy hatósági bizonyítványt!

See 30 more programs offered by CPA Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
2000 Óra
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date