Felső világítás, képrögzítés és-feldolgozás

CPA Online

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Felső világítás, képrögzítés és-feldolgozás

CPA Online

Cycle kiváló világítás, képrögzítés és-feldolgozás

Szeretné, hogy a képesítés, de te nem tud részt venni osztályban? A CPA Online megvan a tökéletes kurzus az Ön számára. A Cycle diploma világítás, gyűjtése és kezelése kép lehetővé teszi, hogy összekapcsolják tanulmány a karrierjét. Hogy egy online ciklust, akkor lehet tanulni otthon, és a rím.

Tanuld meg, hogy a teljes fényképészeti projektek, elfog, rekord, a folyamat képek és megvilágítja festői területen az audiovizuális produkciók, bemutatók és rendezvények. Az egész tanfolyam, akkor működni fog az egyes alanyok valós projektek, az elejétől a forgatókönyvet, hogy a végén a post. Ez a magasabb minőségű a gyakorlati megközelítés, és alkalmazkodik a valóságát.

Továbbá a felső ciklus megvilágítás és képfeldolgozás tartalmaz egy hét részvételi napok és 370 órás kötelező szakmai vállalatok garantált FCT modul (On the Job Training), amely lehetővé teszi, hogy végre, amit tanultak, és A kúra befejezése után lesz kész a tervezés és fejlesztés világítás minden audiovizuális produkció a film, a televízió és koncerteken.

Ha a ciklus befejeződött, akkor kap a mértékét kiváló világítás technikus, befogása és képfeldolgozó, amely lehetővé teszi a közvetlen hozzáférést biztosít az egyetem. Megtudhatod, hogyan lehet egy hatósági bizonyítványt!

"Engedélyezett kormány által Aragón kísérleti végrehajtására vonatkozó 2013/2014 évben. Jogerős jóváhagyás ".

Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
2000 hónapok
Nappali
Locations
Spanyolország - Zaragoza, Aragon
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Spanyolország - Zaragoza, Aragon
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt