Filter
Felsőfokú Diploma
Nyugat-Európa Képzés Típusa: Minden

Online Általános mérnöki tanulmány Advanced Diploma Képzések Összes megtekintése Nyugat-Európa 2020

Egyéneket, hogy növeljék a jövedelemszerzési lehetőségek és azok pályaismereteiket lehet megszerzésében érdekelt fejlett diploma. Ezek oklevelek segítségével a diákok szert szakmai ismeretek tekintetében a karrier terén, és ők is képzést, amely szükséges a diákok, akik szeretnék, hogy jogosultak legyenek a fejlett karrier pozíciók.

Az építőmérnök feladata különböző szerkezetek tervezése és megépítése a polgári lakosság használatára. Ilyen szerkezetek az utak és a hidak. Az építőmérnöki szakmán belül számos szakterület létezik a környezetmérnöktől a szállításig.  

Európa, megállapodás szerint, a világ egyik 's hét kontinensen. Amely a nyugati legtöbb pontot Eurázsia, Európa általában osztva Ázsiából a vízválasztó osztja az Ural és a Kaukázus, az Ural folyó, a Kaszpi-és a Fekete-tenger, valamint a vízi összekötő a Fekete-és az Égei-tenger.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Online Általános mérnöki tanulmány Advanced Diploma Képzések Nyugat-Európa 2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Általános mérnöki tanulmány, Nyugat-Európa

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
London School Of International Business - LSIB

Ez a képesítés arra a gyakorlati készségre összpontosít, amely a mérnöki szektor menedzserének munkához szükséges. Különféle egységeket fog tanulni, hogy a mérnöki ágazat ... [+]

Ez a 120 hitelképesség a gyakorlati készségekre összpontosít, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a mérnöki ágazatban menedzserként dolgozzanak. Különféle egységeket fog tanulni, hogy a mérnöki ágazatra szakosodjon az Ön számára megfelelő karriertől. A képesítések építik a tudásukat a mérnöki munka alátámasztására szolgáló matematika, tudomány és technológiák alapelveiről.

5. szintű építőmérnöki képesítés ideális az első szintű menedzsmenthez, vagy azok számára, akik a következő területeken kívánnak mérnököként tovább lépni:

GépészmérnökiElektromos és elektronikai mérnökiÉpítőmérnökiMiért megfelelő ez a kurzus?Transzformálja karrierjét: Jelentkezzen be ma, és változatos döntést hozzon az életben, szerezzen szükséges ismereteket karrierjének átalakításához.Mozgás felfelé a karrierje során: A teljesen akkreditált tanfolyamunkkal könnyedén léphet fel a szervezet következő szintjére.Fejlessze készségeit: Adjon hozzá értéket jelenlegi oktatási profiljához, és szerezzen készségeket, hogy versenyezzen a munkakörében.Növelje hitelességét: A képesítés teljes mértékben akkreditált és elismert.Előrelépési lehetőségek: Mivel ezt a képesítést jóváhagyták és szabályozták, a tanulók jogosultak arra, hogy vonzó díjcsomag alapján eljussanak a 6. szintű diploma képesítéshez.Költséghatékony: A brit képesítés általában évi 3000 GBP-től kezdődik, de az LSIB-vel az oktatási beruházások akár 60% -os megtakarítást élvezhetnek.Főbb jellemzők100% Online: Tanuljon online az Egyesült Királyság vezető online tanfolyam-szolgáltatójával.Globális program: Tanuljon bármikor, bárhol, laptopján, telefonján vagy táblagépén.Tanulmányi anyag: Átfogó tananyag / e-könyvtár támogatás / tanulási linkek elérhetők további költségek nélkül.Könnyű fizetési tervek: Havonta kamatmentes, havonta kezdje el a 150 fontot!Átfogó oktató-támogatás: Az LSIB által biztosított képesítések teljes tanári támogatással jönnek létre élő csevegés és e-mail útján. A whatsapp híváson keresztül támogatást nyújtunk eseti alapon.Értékelés: Az értékelés írásbeli feladatok és / vagy disszertációs projektek útján történik.A képesítési felépítés... [-]
Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
9 hónap
On-line
Bővebben magyarul