Üzleti menedzsment Advanced Diploma Online Advanced Diploma Keress

Részletes oklevelek olyan programok, amelyek a hallgatók fókuszált tanuló a saját területén a hangsúly. Kereseti fejlett diploma segíthet diákok jogosultak bizonyos pályára vagy felkészíti őket a további vizsgálat keretében az általuk választott területen.Az üzleti menedzsment képzés során a hallgatók elsajátíthatják, hogyan tudják sikeresen és hatékonyan irányí… Tovább

Részletes oklevelek olyan programok, amelyek a hallgatók fókuszált tanuló a saját területén a hangsúly. Kereseti fejlett diploma segíthet diákok jogosultak bizonyos pályára vagy felkészíti őket a további vizsgálat keretében az általuk választott területen.

Az üzleti menedzsment képzés során a hallgatók elsajátíthatják, hogyan tudják sikeresen és hatékonyan irányítani és felügyelni mások munkáját. A képzés keretein belül olyan szakterületeket fedezhetnek fel, mint a kommunikáció, az adminisztráció és a vállalati vezetés.

Online Üzleti menedzsment Advanced Diploma Képzés

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
Global Impact Training And Higher Education
London, Egyesült Királyság

A sikeres befejezése ebben a szakaszban, a diákok kapnak a posztgraduális üzleti menedzsment diploma által odaítélt EduQual, Egyesült Királyság.

A sikeres befejezése ebben a szakaszban, a diákok kapnak a posztgraduális üzleti menedzsment diploma által odaítélt EduQual, Egyesült Királyság. -
Felsőfokú Diploma
Nappali
9 hónap
Angol
On-line