Filter
Felsőfokú Diploma
Képzés Típusa: Minden

Üzleti menedzsment Advanced Diploma Online Advanced Diploma Keress

Részletes oklevelek olyan programok, amelyek a hallgatók fókuszált tanuló a saját területén a hangsúly. Kereseti fejlett diploma segíthet diákok jogosultak bizonyos pályára vagy felkészíti őket a további vizsgálat keretében az általuk választott területen.

Az üzleti menedzsment képzés során a hallgatók elsajátíthatják, hogyan tudják sikeresen és hatékonyan irányítani és felügyelni mások munkáját. A képzés keretein belül olyan szakterületeket fedezhetnek fel, mint a kommunikáció, az adminisztráció és a vállalati vezetés.

Online Üzleti menedzsment Advanced Diploma Képzés

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Üzleti menedzsment

Global Impact Training And Higher Education

A sikeres befejezése ebben a szakaszban, a diákok kapnak a posztgraduális üzleti menedzsment diploma által odaítélt EduQual, Egyesült Királyság. ... [+]

1.. Business Economics 2. Nemzetközi Marketing 3. Emberi Erőforrás Menedzsment 4. Üzlet Pénzügy 5. Üzleti stratégia és vállalkozási 6. Marketing Communications 7. Vásárlói viselkedés 8. Operations Management Diákok, akik sikeresen befejezték az Extended Advanced Professional Diploma in Business és marketing menedzsment képes lesz a bevonulást, hogy BA (Hons) Marketing "top-up" színpadon képező 2. rész ezt a szakképesítést.

A sikeres befejezése ebben a szakaszban, a diákok kapnak a posztgraduális üzleti menedzsment diploma által odaítélt EduQual, Egyesült Királyság.

TANULÁSI EREDMÉNYEK

1.. Azonosítja és értékeli az hasznosságát gombos, numerikus, grafikus és statisztikai mutatók az üzleti tevékenység. 2.. Mutassa be, hogy a különböző mennyiségi mutatók használhatók, hogy tájékoztassák a döntéshozatalban. 3.. Felmérni, hogy a juttatandó források különböző gazdasági egységek. 4.. Értsék meg a várható hatások különböző "piaci kudarc" az üzleti tevékenységre. 5.. Határozza meg a legfontosabb makrogazdasági változók, megérteni, hogyan mérik és tisztában legyen a lehetséges hatása van az üzleti tevékenységet. 6.. Azonosítani és megérteni a makrogazdasági változók. 7.. Alkalmazni az üzleti elvek tényleges üzleti helyzetek keretében a valós világban.... [-]

Egyesült Királyság London
Augusztus 2020
Angol
Nappali
9 - 12 hónap
On-line
Bővebben magyarul