Filter
Felsőfokú Diploma
Ausztrália Képzés Típusa: Minden

Online Ipari mérnök Advanced Diplomák Vesd össze Ausztráliában 2020

Részletes oklevelek olyan programok, amelyek a hallgatók fókuszált tanuló a saját területén a hangsúly. Kereseti fejlett diploma segíthet diákok jogosultak bizonyos pályára vagy felkészíti őket a további vizsgálat keretében az általuk választott területen.

Az ipari mérnöki hallgatók megtanulják a komplex rendszerek, folyamatok és szervezetek optimalizálását. Ez a tanulmányi terület egyesíti a mérnököket, a tudományt és a matematikát. Emellett a diákok olyan tantárgyakat is ismerhetnek, mint a statisztikai elemzés, a minőségellenőrzés és a műveletek kezelése.

Ausztrália hét top 100 felsőoktatási intézménye a világon! Ausztrália fölött ül szereti a Németországban, Hollandiában és Japánban, forgalomba nyolcadik az Universitas 2012 U21 rangsor nemzeti felsőoktatási rendszerek.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Ipari mérnök Advanced Diplomák Ausztráliában 2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Ipari mérnök, Ausztrália

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Engineering Institute Of Technology

Ennek a 18 hónapos e-tanulási programnak az a célja, hogy az Ön számára az E magot biztosítsa ... [+]

Csatlakozzon ehhez az interaktív, LIVE ONLINE programhoz 18 hónapig részmunkaidőben, hogy nyerjen:Készségek és know-how a legújabb technológiákban az E.Óriási lendület az E-hezÉvtizedek óta a valódi tapasztalatok átkerültek a kurzus bemutatóiba és anyagaibaÚtmutató az igazi E-bőlGyakorlati gyakorlati ismeretek az oktatók széleskörű tapasztalatából, nem pedig a könyvekből és a főiskolákból származó elméleti információkkalHitelesség mint helyi szakértő az EHálózati kapcsolatok az olaj- és gáziparbanJobb karrierlehetőségek és jövedelemSpeciális diploma az elektromos áramkörökbenProgram részleteiBevezetés

Egyre nagyobb hiány, és ennélfogva lehetősége van az elektromos és műszeres (E... [-]

Ausztrália Perth
Május 2020
Angol
Részidős oktatás
18 hónap
On-line
Bővebben magyarul