ONLINESTUDIES.HU

Online Mérnöki tanulmányok Tanfolyamok Nézd meg Óceánia 2020

Egy fejlett diploma skolasztikus program biztosít a hallgatók mélyreható oktatást úgy kell továbbfejleszteni a saját karrierjét, vagy a jogosult egyedülálló szakmai lehetőségeket. Számos fejlett oklevelek lehet kitölteni egy rövid ideig, ami ideálissá teszi a forgalmas hallgatók.

Tág értelemben véve egy mérnök empirikus tapasztalatokból, matematikai tudásból és a globális rendszerek ismeretéből táplálkozva hoz létre és tart fent különböző struktúrákat, komponenseket és egész folyamatokat. A mérnököket számos specializáció várja.  

Óceánia áll szigetek déli, nyugati, és Közép-Csendes-óceán, beleértve Melanézia, Mikronézia és Polinézia. A kifejezés néha terjeszteni olyan Ausztrália, Új-Zéland és a maláj szigetvilág.

Kezdd el Ma A Legjobb Online Mérnöki tanulmányok Advanced Diploma Képzések Óceánia 2020

2 Találatok Mérnöki tanulmányok, Óceánia Filter

52684WA elektromos és műszeres haladó diploma (E

Engineering Institute Of Technology
On-line Részidős oktatás 18 hónap Május 2020 Ausztrália Perth

Ennek a 18 hónapos e-tanulási programnak az a célja, hogy az Ön számára az E magot biztosítsa

52742WA növénymérnöki haladó diploma

Engineering Institute Of Technology
On-line Részidős oktatás 18 hónap Június 2020 Ausztrália Perth

Ennek a 18 hónapos online tanulási programnak az a célja, hogy alapvető növényi készségeket nyújtson az ön számára. A tanfolyam széles körű ismereteket nyújt a növénytechnika különböző területein. A tárgyak olyan témákra terjednek ki, mint például a növényműveletek, a létesítménygazdálkodás, az eszközvezérléstechnika, az elektrotechnika, a környezetvédelmi mérnöki munka, valamint a biztonság- és pénzgazdálkodás.