ONLINESTUDIES.HU

3 Mérnöki tanulmányok Advanced Diploma Online Advanced Diploma Összevetése

Egy fejlett diploma skolasztikus program biztosít a hallgatók mélyreható oktatást úgy kell továbbfejleszteni a saját karrierjét, vagy a jogosult egyedülálló szakmai lehetőségeket. Számos fejlett oklevelek lehet kitölteni egy rövid ideig, ami ideálissá teszi a forgalmas hallgatók.

Az új gépek, struktúrák, stb. létrehozásához és karbantartásához matematikát, társadalmi, gazdasági és természettudományi ismereteket bevonó tevékenység a mérnöki munka. A mérnöki tevékenységnek számos részterülete van a környezetmérnöktől a villamosmérnökig.  

Online Mérnöki tanulmányok Advanced Diploma

3 Találatok Mérnöki tanulmányok Filter

5. szintű haladó technikus diploma az építőmérnöki munkákban (alapképzés 2. éve)

London School Of International Business - LSIB
On-line Nappali 9 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

Ez a képesítés arra a gyakorlati készségre összpontosít, amely a mérnöki szektor menedzserének munkához szükséges. Különféle egységeket fog tanulni, hogy a mérnöki ágazatra szakosodjon az Ön számára megfelelő karriertől. A képesítések építik a tudásukat a mérnöki munka alátámasztására szolgáló matematika, tudomány és technológiák alapelveiről.

52684WA elektromos és műszeres haladó diploma (E

Engineering Institute Of Technology
On-line Részidős oktatás 18 hónap Május 2020 Ausztrália Perth

Ennek a 18 hónapos e-tanulási programnak az a célja, hogy az Ön számára az E magot biztosítsa

52742WA növénymérnöki haladó diploma

Engineering Institute Of Technology
On-line Részidős oktatás 18 hónap Június 2020 Ausztrália Perth

Ennek a 18 hónapos online tanulási programnak az a célja, hogy alapvető növényi készségeket nyújtson az ön számára. A tanfolyam széles körű ismereteket nyújt a növénytechnika különböző területein. A tárgyak olyan témákra terjednek ki, mint például a növényműveletek, a létesítménygazdálkodás, az eszközvezérléstechnika, az elektrotechnika, a környezetvédelmi mérnöki munka, valamint a biztonság- és pénzgazdálkodás.