Read the Official Description

Felsőoktatási oktató

Az Ed.D. a Felsőoktatásban a közösségi főiskolai felsőoktatási vagy felsőoktatási közigazgatásban koncentrálva az egyetlen túlnyomórészt online program a Texas felsőoktatási intézményei között a felsőoktatási program területén. A Texas Tech folytatja az oktatását, függetlenül attól, hogy hol van itt.

program áttekintés

 • 60 óra hitel mesterképzés után
 • Előfeltételek: Bachelor diploma, mesterképzés és legalább hároméves teljes munkaidős szakmai tapasztalat egy állami vagy magán kétéves vagy négyéves felsőoktatási intézményben, vagy állami vagy szövetségi oktatási hivatal felsőoktatási. A pályázóknak egyértelmű kapcsolatot kell tanúsítaniuk a felsőoktatásban. A szakmai tapasztalat úgy definiálható, mint egy középszintű adminisztrátori pozíció (minimum koordinátornak vagy szakembernek), vagy magasabb szinten egy intézményben vagy felsőoktatási intézményben. Az addigi oktatás és a hallgatóként végzett munka, miközben egy diplomát keres, nem minősül szakmai, teljes munkaidős tapasztalatnak. A teljes munkaidős állások szakmai tapasztalatot jelentenek.

Szállítási lehetőségek

Ehhez a programhoz kevert szállítási formátum szükséges. A tanfolyam többsége online befejeződik, de a hallgatóknak a program első három évének első heti teljes héten (hétfőtől péntekig) kell részt venniük az éves kampuszon belüli intenzív munkameneten.

Pályázati folyamat

A hallgatói pályázatok benyújtásának határideje: március 1. A pályázóknak e határidő előtt néhány hónappal el kell indítaniuk a pályázati eljárást, hogy időbe teljenek a szükséges anyagok összegyűjtése és benyújtása a Graduate School és a College of Education számára.

1. Jelentkezzen a Texas Tech Egyetem Doktori Iskolájára doktori hallgatóként. Fontos kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy mindegyiknek több bejegyzése van, és fontos, hogy az online kézbesítési módot jelző bejegyzést választja.

 • Töltse ki a Graduate Admissions Application-t.
  • 60 dollár kezdeti díj vagy minden egyes további alkalmazás esetében 50 dollár (beleértve a belépési dátum módosításait, a programkérelmek hozzáadását / módosítását vagy a visszafogadási kérelmeket).
  • A Graduate Records Exam (GRE) eredményeinek benyújtása 2013. szeptember 1. után szükséges. A nemzetközi hallgatóknak az angol nyelvvizsga (TOEFL) pontszámát kell benyújtaniuk.

2. Oktatási Kollégium - A felsőoktatási programnak folytatódnia kell, három ajánlólevelet, pályázati nyilatkozatot és négy írásbeli kérésre adott válaszokat.

3. A Doktori Iskola és az Oktatási Kollégium elfogadása után egy kari tanácsadóval dolgozik, hogy dolgozzon ki oklevelet.

Felvételi kritériumok

Az online Ed.D.-nek figyelembe kell venni a felvételi kritériumokat. és nem garantálják automatikusan a doktori programba való felvételt az Oktatási Főiskolán.

 • Egy mesterképzés bármely fegyelemről egy akkreditált állami vagy magánegyetemen, amelynek összesített GPA értéke 3,0 vagy magasabb.
 • Legalább három (3) év teljes munkaidőben szerzett szakmai tapasztalat egy állami vagy magán kétéves vagy négyéves felsőoktatási intézményben vagy állami vagy szövetségi felsőoktatási intézményben, vagy más olyan szervezetnél, amely egyértelműen kapcsolódik a felsőoktatáshoz . A szakmai tapasztalat úgy definiálható, mint egy középszintű adminisztrátori pozíció (minimum koordinátornak vagy szakembernek), vagy magasabb szinten egy intézményben vagy felsőoktatási intézményben. Az addigi oktatás és a hallgatóként végzett munka, miközben egy diplomát keres, nem minősül szakmai, teljes munkaidős tapasztalatnak. A teljes munkaidős állások szakmai tapasztalatot jelentenek.
 • Egyértelmű elkötelezettség a felsőoktatásban működő 2- vagy 4 éves felsőoktatási intézmények vagy az egyetemi tanár adminisztratív soraiba való felvételhez.
 • Bizonyíték arra, hogy a felsőoktatás kutatási, oktatási vagy vezetési potenciáljával járulhat hozzá, ahogy azt a három vagy négyéves felsőoktatási intézmény oktatói vagy ügyintézői három hivatkozási levélben dokumentálják.
 • Előnyben részesülnek azok a pályázók, akik Texas államban kívánnak szolgálni.
Program taught in:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 65 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 24, 2018
This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019