A Diplomás Menedzsment Ez egy vezető és hivatkozás programot, egy nagyon konkrét elképzelés és a jelenlegi oktatási alapuló elméleti és esettanulmányok, amely a szakemberek, amelynek középpontjában kezdeményezés keretében a különböző szakmai területeken.

A program, amely a következőképpen alakult az irányt a cég, mint egy szerv a tőkés piaci rendszer, vagy a gazdaság van leírva, ezért, mivel a cég volt sajátos eredetére és a megfelelő alakulása, egy konfigurációs és egy egyszerű modell A jelenlegi helyzet bonyolultsága, ezek az adatok, amelyek egy tökéletes felkészülést Menedzsment és teljes körű ismerete, amelyet a tanulmány a posztgraduális.

KÜLFÖLDI végző hallgatók a képzés ONLINE:

Diplomák és fokozatok által kiadott EBES Spanyolország Business School külföldi diákok, akik a képzés Online lesz pontosan ugyanazt a címet, mint a diákok, akik nem a tantermi képzés. Mivel azonos tartalommal kerülnek bemutatásra által hitelesített iratot az irányító testület az iskola és az akkreditációt a pecsétet az Apostille.

Diplomás felső vezetés fejlesztése - A képzésre és tanulásra GRADUATE

Részei a felső vezetés és a mechanizmus a funkcionális menedzsment a vállalat, akkor tartalmaznia kell a megfelelő tudás a területeken, amelyek teszik. Egy tudásszintjének üzletfejlesztési és emberi erőforrások, a teljes adatkezelési rendszerek, marketing-és Pénzügyőrség.

Speciális képzés szükséges minden egyes területen, és hogy a vezető minden létfontosságú a helyes irányba csapat és nagy teljesítményű.

Függőleges rendszerek, előtagja a vízszintes módok innovációs struktúrájának, meg egy átfogó stratégia, és a végrehajtás, ahol minden területen, hogy egy forradalmi jelenlegi aktív részvétel.

CÉLOK

A tanulmány a posztgraduális Menedzsment, a hallgató, hogy az eltérő üzleti eszközök és a döntéshozatal képzett mindig egy vezetési szempontból, előidézésében tudást és képességeket jól mutatták a korábbi években, ahol kiképezték a fejlesztése a készségek, képességek és elemző készségek és irányítási és vezetői képzés, ami egy végzős átfogó ami a tudás, a vállalatok versenyképességének, a hatékonyság, a fejlesztési technikák és egyéb szempontok járó folyamat projektek értékelése és végrehajtása az üzleti terveket.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

4 további kurzus EBES Escuela Business Espana »

Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
4 - 6 hónapok
Részidős oktatás
Price
- Ehelyett 3000 € ösztöndíjat csak 799 €
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date