Fenntartható üzleti Stratégia

Harvard Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Fenntartható üzleti Stratégia

Harvard Business School

A fenntartható üzlet megváltoztathatja a világot. Fogsz?

Klímaváltozás. Jövedelmi egyenlőtlenség. A társadalmi igazságtalanság. Ez csak három korunk nagy problémája. A Fenntartható üzleti stratégiában megtudhatja, hogyan fejlődhetnek a vállalkozások és növekednek, miközben egyidejűleg nagy szerepet játszanak a nagy problémák megoldásában. Azt is meg fogod tanulni, hogyan tehetsz magánál, mint egyén.

Interaktív online esettanulmányok segítségével olyan vezető vállalatokkal, mint a Walmart és az Unilever, megtudhatja, hogy a célorientált cégek milyen jól teljesítenek, és hogyan tudják ösztönözni a változás kerekét. Vizsgálja meg a különböző üzleti modelleket, és megismerheti a szélesebb tájat, beleértve a kormány, a befektetők és az ügyfelek szerepét. Akár most kezdődik a pályafutása, vagy már megalapozott szakember, akkor elhagyja a fenntartható üzleti stratégiát, képes:

 • Megérteni / elemezni az üzleti modelleket, amelyek befolyásolhatják a változást
 • Az befolyásolás menedzsment, a vezetés és más kulcsfontosságú érdekeltek számára, mint a célorientált vállalkozás versenyelőnyei
 • Vizsgálja meg a szélesebb politikai és társadalmi környezetet, amelyben működik
 • Megérteni, hogy a kollektív erőfeszítések miért fontosak, és hogy az üzleti tevékenység hogyan ösztönözheti a rendszerszintű változásokat
 • Határozza meg, mit tehet a karrierjében, hogy célorientált vezetővé váljon

Programstruktúra a fenntartható üzleti stratégiához

A fenntartható üzleti stratégia körülbelül 15-20 órányi anyagból áll, amelyet Rebecca Henderson professzor fejlesztett ki, és amely három héten keresztül rugalmas programszerkezettel jött létre. Nem áll rendelkezésedre a bejelentkezés ideje. A kurzust befejezi, amely a rövid időtartamú videók, multimédiás esetek, interaktív tanulási gyakorlatok és írásbeli reflexiók rendkívül izgalmas keveréke. Minden tananyagot az innovatív HBX online platformon keresztül szállítanak. Miközben nincs közvetlen valós idejű interakció a kurzusba épített tanárral, a jelenlegi és a korábbi résztvevők meghívhatók olyan speciális eseményekre, akár on-line, akár off-line, ahol a HBX tanszék jelen van.

A HBX Tanulási Modell a Harvard Business School esettanulmánya köré szerveződik, amelyben interjúkat készít az üzleti vezetőkről és a világ minden tájáról érkező vállalatok vezetőiről, akik nyíltan megvitassák a kihívásokat, vagy azokkal az akadályokkal, amelyeket legyőztek. Arra kérjük, lépjen be a cipőjébe, és vegyen részt a társaival, hogy végigmenjenek ezeken a valós üzleti forgatókönyveken.

A Fenntartható üzleti stratégia ügynökei a vezető vállalatok vezetői, köztük a Walmart, a King Arthur Flour és az Unilever vezetői. Azt is hallani, a kar szakemberek dolgozik a szélesebb rendszer a törvény, a kormány, és a pénzügyek.

A programban szereplő témák a következők:

 • Üzleti modellek
 • Célzott üzleti tevékenység
 • Közüzemi javak problémái
 • Kollektív cselekvés
 • Üzleti

A fenntartható üzleti stratégia résztvevői jogosultak a HBX és a Harvard Business School befejezéséről szóló tanúsítványra. A tanúsítvány megszerzéséhez sikeresen teljesítenie kell a tanfolyamokat a megadott határidőkön belül, és aktívan hozzá kell járulnia a dinamikus HBX tanulási közösséghez.

Online kurzus kezdődik

2018 szeptemberében

 • Hossz: 3 hét
 • A program időpontjai: 9/26 / 18-10 / 17/18
 • Költség: 950 $
 • Jelentkezési határidő: 18/9/18

Ki részesülne a fenntartható üzleti stratégiából

A fenntartható üzleti stratégia az olyan egyének számára dolgozik, akik olyan profitorientált szervezeteken dolgoznak, akik érdeklődnek az üzleti tevékenység megváltoztatásának, valamint a célorientált üzleti vezető szerepének megismerésében. A nonprofit szervezeteknél dolgozó egyének is részesülhetnek ebben a kurzusban, különösen azokban, akik stratégiai partnerséget akarnak kialakítani a profitorientált szervezetekkel.

Felvételi

Szabadon jelentkezhet, és a pályázatok áttekintése és elfogadása gördülékeny, ezért a korai alkalmazást ösztönözni kell. A sikeres pályázók bizonyítani fogják a vágyat, hogy hozzájáruljanak a dinamikus HBX tanulási közösséghez. Minden pályázónak 18 évesnek kell lennie, és angol nyelvtudással kell rendelkeznie.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve August 1, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 26, 2018
Duration
Időtartam
3 hetek
Price
ár
950 USD
Information
Deadline
szept. 17, 2018
Locations
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Kezdet : szept. 26, 2018
Jelentkezési határidő szept. 17, 2018
A befejezés dátuma okt. 17, 2018
Dates
szept. 26, 2018
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Jelentkezési határidő szept. 17, 2018
A befejezés dátuma okt. 17, 2018