Read the Official Description

Filozófia doktora a speciális oktatásban

A Texas Tech online doktora a speciális oktatásban a Filozófia doktora az oktatási kollégium. A speciális oktatási doktori program célja, hogy felkészítse a vezető személyzetet a speciális oktatás jövőjének alakítására. A program középpontjában az eredmények, amelyek előkészítik a diplomások a kutatás, a tanárképzés, a programfejlesztés és az értékelés területén.

program áttekintés

A speciális oktatási program tanfolyamokat biztosít a generikus speciális oktatás, az oktatási diagnosztika, a látásromlás és a siket nevelés tanúsítási területén. A hallgatók a posztgraduális képzési programban készek dolgozni a fogyatékkal élők különböző helyzetekben, köztük az állami iskolák, a felsőoktatás és a magánszektor.

Pályázati folyamat

Bár nincs pályázati határidő, a potenciális diákokat arra ösztönzik, hogy nyújtsanak be minden pályázati anyagot legalább három hónappal a tervezett kezdeti beiratkozást megelőzően.

1. Kezdje a fiók létrehozásával és az első alkalmazás elküldésével az ApplyTexas alkalmazással. A kérelemhez 60 dolláros díj tartozik. Ügyeljen arra, hogy felsorolja azokat az intézményeket, ahol bármilyen jóváírt összeget kaptál erre az alkalmazásra. Az összes intézmény felsorolásának elmulasztása hiányos kérelmet eredményez. Ha kérdései vannak a megfelelő diplomával vagy szemeszterrel, kérjük, lépjen kapcsolatba egyik Diákszolgálati Koordinátorunkkal. Minden alkalmazás módosítása után 50 dollár díjat kell fizetni.

 • Az eRaider aktiválási adatait e-mailben elküldjük az ApplyTexas címére. Normális esetben néhány nappal az ApplyTexas alkalmazás beérkezését követően Önnek szüksége lesz eRaider fogadására. Ha az ApplyTexas alkalmazás elküldésétől számított 10 munkanapon belül nem érkezik meg, kérjük, lépjen kapcsolatba a Texas Tech IT Help Central céggel.
 • Küldje el az átiratok másolatát a Texas Tech Graduate School-ba. Az átiratoknak PDF formátumban kell, hogy legyenek, és ne legyenek nagyobbak, mint 2 MB. Több e-mail melléklet is elfogadható. Az egyetemi webportálokról szóló minőségi jelentések vagy nem hivatalos átiratok nem fogadhatók el. Szerkessze át a társadalombiztosítási számot, bárhol jelenjen meg az átiratban. Ha a dokumentumok nem az angol nyelvűek, a teljes és hivatalos angol fordítás egy példányát meg kell adni az eredeti nyelvi feljegyzésekkel.

2. Miután beállította az eRaider-fiókját, bejelentkezhet az Oktatási Főiskolára. Itt töltheti fel kiegészítő anyagait. A szükséges kiegészítő anyagok fokozatosan változhatnak. A konkrét követelmények mértéke és programja minden egyes programoldalon megtalálható. Tipikusan a programok folytatásához, ajánlásokhoz, kérelmezői nyilatkozathoz és írásbeli utasításokhoz kell folyamodni. Minden anyag feltölthető online. Önnek hivatkozásokra lesz szüksége, hogy elküldhesse referenciáikat az online ajánlási űrlap kitöltéséhez.

 • Nem minden program szükséges a GRE számára. Kérjük, tekintse át a kívánt programhoz szükséges kiegészítő alkalmazásanyagokat a programoldalon a GRE követelményekre vonatkozó információkért. A hivatalos GRE pontszámokat az Educational Testing Services (ETS) -től a Texas Tech Graduate School-ba kell küldeni. Az ETS nem tartja meg vagy nyújtja az ötévesnél idősebb eredményeket. A vizsga regisztrálásához látogasson el a GRE Testing-re. A Texas Tech University kódja 6827.

3. Ha az összes alkalmazási követelmény teljes a TTU Graduate School-val és az Oktatási Főiskolával, kérelmét elküldik a programnak felülvizsgálatra és döntéshozatalra. Ennek a folyamatnak az időbeli üteme változó a mértéke és a program alapján. Az alkalmazásokat holisztikus megközelítéssel vizsgálják felül, figyelembe véve az alkalmazás összes szükséges elemét.

A program követelményei

Előfeltétel: Mesterfokozat

 • Teljesen 90 óra hitel tanfolyamot kell elvégeznie. 90 óra:
  • 21 óra Szerszám tanfolyamok
  • 6 óra főiskolai alapítványi tanfolyamok
  • 21 óra a speciális oktatási tanfolyamon
  • 24 óra további tanfolyam a speciális oktatásban
  • 12 (minimum) a disszertációhoz

Karrier lehetőségek ezzel a szakképzettséggel

A posztgraduális feladatokat az egyetemi programok tanárainak és kutatóinak, valamint a közvetlen szolgálatoknál dolgozó szakemberek és tanácsadók számára készítik el. A speciális oktatásban szerzett doktori program arra törekszik, hogy személyzetet biztosítson ezeknek a szerepeknek azáltal, hogy olyan reflexiós, kulturális szempontból érzékeny szakembereket és vezetőket állít elő az oktatási szakmában, amelyek az Etikai Kódexben az örökbefogadott gyermekek tanácsa által elfogadott szabályokat alkalmazzák.

Az a félév, amelyben a program indítható

Tavaszi, őszi vagy nyári I vagy II

Becsült órák a befejezéshez

90 óra hitel Ph.D.

Megengedhető átviteli órák

Legfeljebb 30 óra hitel

Pénzügyi segély

TTU Graduate School és COE ösztöndíjak, kutatói asszisztensek, hallgatói hitelek (hitelek nem állnak rendelkezésre cert csak a diákok)

határidők

Nincs nehéz határidő

Program taught in:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 65 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 24, 2018
This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
90 Óra
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019