Hivatalos Leírás

Fitness Közgazdaságtan Bachelor

A sportágazat virágzik, a fitnesz kínálat iránti erős kereslet és a fitness-piacokon, például az egészségügyben és a táplálkozásban bekövetkezett gyors fejlődés jelentős szerepet játszik ebben. A legtöbb iparághoz hasonlóan a fitneszipart jelenleg is erősen befolyásolja a növekvő digitalizáció, a vállalatok és a munkavállalók izgalmas és kihívásokkal teli feladatokkal szembesülnek, mint például a virtuális valóságban való képzés.

Készen áll arra, hogy forradalmasítsa a fitneszvilágot? A távoktatásban kiegyensúlyozott programot biztosítunk a legújabb tudományos eredményekről és számos iparági know-how-ról.

A Fitness Economics főiskolai programja az izgalmas iparág jövőbeli pályafutására készül, az általános üzleti tartalmak és szakértelem kiegyensúlyozott keverékével a fitness, a marketing, az értékesítés, a jogi és az emberi erőforrások területén.

Akkreditált fokozat

Az IUBH jelenlegi programjait a FIBAA (Nemzetközi Üzleti Adminisztráció Akkreditáció Alapítvány) akkreditálja.

Az akkreditáció csak akkor fejeződik ki, ha a tanulmányi program teljesíti a tartalom és a struktúra minden minőségi követelményét.

A FIBAA egyfajta TÜV az akadémiai oktatás számára, amely az akkreditációs tanács nevében ellenőrzi a főiskolai és mesterképzések minőségét. Az akkreditációt öt (első akkreditáció) vagy hét (újra akkreditációs) évre megújítják - tanításunk minőségének garanciája.

Kiváló minőségű tanfolyamok esetén a FIBAA prémium pecsétjét díjazza. Az IUBH öt kurzusa már elnyerte ezt a különleges pecsétet. Az IUBH tehát az egyik vezető egyetem Németországban, öt vagy több prémium tömítéssel.

A jövő gazdasági karrierje

A fitness közgazdaságtan tanfolyamának végeztével képes lesz arra, hogy segítsen az alapvető és a változások kialakításában, és vállaljon vezető szerepet a fitnesz, a sport, az életmód, a divat, az egészség, a wellness, a táplálkozás és a sokszínű növekedési piacokon. Az Ön konkrét feladatai közé tartozik többek között az új képzési eszközök beszerzése és az ügyfelek megszerzése a megfelelő hirdetési intézkedések révén.

Ehhez szoros figyelemmel kell kísérnie a fitneszpiacot, hogy gyorsan reagáljon az új trendekre, és hogy figyelembe vegye az ügyfél kívánságait. Ezen túlmenően optimalizálja a szervezetet, személyi és marketing ügyeket, és professzionális értékesítési rendszert épít.

tanfolyam áttekintés

A távoktatási fitneszgazdaságban elsősorban a tudományos alapokat, a szakmai módszertani ismereteket és az integratív témákat tanítják. A fitneszmenedzsment és a fitnesz piacok alapjain kívül alapos ismereteket nyújtunk az eseménykezelés, a képzés és a táplálkozás alapjai és a franchise gyakorlatok terén. A marketing, a személyzeti menedzsment és a digitalizáció különösen releváns témái minden félév folyamán futnak. Az ötödik és hatodik félévben lehetősége van arra is, hogy összesen három választható kurzust vehessen igénybe.

Az alapképzési program moduláris felépítésű, azaz olyan témakörök alapján tanul, amelyek úgynevezett "modulok". Ezeken a modulokon belül néha egy bevezető tanfolyam és egy specializációs kurzus található, amely rendszeresen felkészíti Önt a modul befejezésére. A modulokon belül minden sikeres diplomát (European Credit Transfer System) kapsz, amely dokumentálja az elért eredményeket. Ezek az ECTS-kreditek nemzetközileg összehasonlíthatóak és természetesen elismertek.

szakterületek

Az ötödik és a hatodik szemeszterben három ECTS-t választ meg. Ehhez legalább egy specializációt ("kötelező specializáció") választ a fitness közgazdaságtan és legfeljebb két funkcionális és szektor specializáció ("Wahlspezialisierung") területén.

Néhány példaértékű választási specializáció:

  • Sport menedzsment
  • Sports Media Management
  • Fejlett vezetés
  • piaci pszichológia
  • Humánerőforrás-specializáció
  • Social Media Marketing II

tanulmány modellek

Adja hozzá a távoktatást az életedhez.

Bachelor fokozatát teljes munkaidőben és két részmunkaidőben is elvégezheti. A tartalom szempontjából ezek a modellek megegyeznek, de a részmunkaidős változatoknál a heti tanulási idő csökken.

A részmunkaidős tanulmány különösen alkalmas azok számára, akik már nagy munkaterheléssel rendelkeznek, vagy akik csökkenteni szeretnék havi költségeiket.

teljes munkaidőben

tartam

A teljes munkaidős tanulmányban választhatja ki a félévenkénti maximális tanfolyamok számát. Ha nem fejezte be tanulmányait a megadott időben, a vizsgálatot további 18 hónapra meghosszabbítjuk. Ez idő alatt a távoktatás minden ajánlatát ingyenesen használhatja. Ha észreveszi, hogy a vártnál rövidebb idő áll rendelkezésre, akkor egy másik, 3 hónapos és a hónap végéig tartó időszakra vált.

részmunkaidőben

tartam

A részmunkaidős tanulmányok csökkentik a havi tandíjat. Ugyanakkor a félévenként választható kurzusok száma is csökken.

Ha nem tudja befejezni a diplomát a megadott időn belül, tanulmányait további 18 hónapra meghosszabbítják. Ez idő alatt a távoktatás minden ajánlatát ingyenesen használhatja. Ha azt észleli, hogy a vártnál több idő áll rendelkezésre, akkor egy másik időmodellre válthat 3 hónapos és a hónap végéig.

Program oktatási nyelve:
Német

35 további kurzus IUBH Fernstudium »

Utoljára frissítve May 14, 2019
This course is On-line
Start Date
Július 15, 2019
Duration
36 - 72 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
312 EUR
a hónapban. Az árak az időmodelltől függően változnak.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 15, 2019
Jelentkezési határidő

Július 15, 2019