Alapítványi fokozat - Zenei teljesítmény

Academy of Music & Sound

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Alapítványi fokozat - Zenei teljesítmény

Academy of Music & Sound

Alapítványi fokozat - Zenei teljesítmény

Az AMSonline FD (Arts) Music Performance ideális platform az alapvető zenei képességek fejlesztéséhez, miközben megtanulja, hogyan reklámozhatja magát versenyképes, de izgalmas, szabadúszó iparágban. A program jelenleg elérhető gitáron, basszuson, dobokon, énekeken, billentyűzeteken és Singer-Songwriter Pathways .

A programot a Wolverhampton Egyetem hitelesíti és egyenértékű a BA (hons) első 2 évével.

Az FD (Művészetek) zenei előadás segít abban, hogy előkészítse Önt zenei előadói, zeneművészek, zeneújságosok, zenekarvezetők és zenészek zenéjére.

Meddig?

Kiválaszthatja, hogy tanulmányozza a teljes munkaidős (4 x 12 hét félév vizsgált 2 év) vagy részmunkaidős (6 x 12 hét félév vizsgálták 3 év)

Kinek lesz?

Az FD (Művészetek) Zenei Teljesítmény ideális, ha tanulmányait a BTEC Level 3 Diploma / Extended Diploma in Music és / vagy "A" szintű tanulmányok előadásában kívánja előadást végezni az előadó-művészetekben vagy a kapcsolódó témákban.

Az FD elsődleges célja a technikai kiválóság fejlesztése és a választott eszköz mestere. Már önnek kell magabiztos, képzett előadóművész, aki ideálisan képes látni olvasni a zenei jelölést és / vagy a TAB-t, improvizálni tud, és alkalmazkodni tud a zenei műfajokhoz. A közönség teljesítményének korábbi tapasztalata előnyös lenne.

Belépési követelmények?

100 UCAS pont az "A" szinttől vagy az azzal egyenértékűtől / BTEC 3-as fokozatú kibővített zenei diploma (PPP vagy magasabb) / BTEC 3. szint Diploma a zenében (MP vagy magasabb)

A korábbi tapasztalattal rendelkező pályázók számára a FAST TRACK a FD vagy az AMSonline BA (hons) program második évébe léphet. További információért forduljon csapatunkhoz.

Milyen tárgyakat fogok tanulni?

Fejlett instrumentális tanulmányok

Ezek a létfontosságú alapvető osztályok a választott eszköz technikai kiválóságának elérésére törekednek. Önnek lesz egy speciális instrumentális tanára, akinek szerepe a rendszeres kapcsolattartás, figyelemmel kíséri a fejlődést, technikai tanácsokat és ajánlásokat nyújt a fejlesztéshez.

A genetikai tanulmányok diagramja Prep

Ezek a leckék arra lettek tervezve, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek különböző zenei műfajok lejátszásában. Minden héten megtudhatja a klasszikus népszerű dalokat az 1950-es évektől a mai napig, így a zene és az ehhez kapcsolódó technika sokszínűségét kitetted.

Stíluselemzés

A zenei döntések megismerése érdekében részletesen megismerkedsz a különböző zenei műfajokkal.

Kreatív zenei technológia

Annak érdekében, hogy megértsétek a tanulmányok technikai és művészi paramétereit, ezek a leckék megkapják a technikai know-how-ot a saját dalainak rögzítéséhez, valamint az autentikus zenei produkciókat számos népszerű zenei stílusban.

Vállalkozói szellem

Ahhoz, hogy sikeres legyen a zenei üzletben, vállalkozónak kell lennie. Tanulmányai során megtanulhatja, hogyan kapcsolódjon össze a helyi zenei vállalkozásokkal, és írjon üzleti tervet a jövőbeli karrierjéhez.

Szakmai munka projekt

Egy csapattagként fogsz dolgozni, hogy megszervezzen és részt vehet egy élő helyszínen egy célzott közönségnek.

Teljesítmény-repertoár

Az oktatója irányítása alatt Ön egy önirányított kutatási és fejlesztési programot kezdeményezhet a hangszeren, hogy felfedezhesse a nem megfelelő teljesítménytípusokat, koncepciókat, repertoárokat és gyakorlatokat.

Zene tanítás

A tanítás megtanítása rendkívül értékes eszköz minden dolgozó zenész számára, amely segít fenntartani a fenntartható és élvezetes életet a szenvedélyből. Megtanulja, hogyan fejlessze ki saját tantervét, hatékonyan taníthassa és életképes oktatási tevékenység alapját képezheti.

Vállalkozói szellem

Minden olyan létfontosságú tudással segítünk Önnek, hogy előmozdítsa magát a mai zenei üzletágban a közösségi hálózatokkal kapcsolatos tevékenységeken keresztül; a zeneipar kommunikációs készségeit, a saját eseményeinek tervezését és működtetését, valamint a saját üzleti vállalkozás működtetését.

Mi történik ezután?

A sikeres befejezést követően előreléphet a BA (Hons) felsőfokú végzettséggel.

Díjak és finanszírozás

A tanévenkénti díj évi 5995 £ teljes munkaidőben (2 év) és évi 3995 £ részmunkaidőben (3 év).

A jogosultság függvényében felveheti a diákhitelt a díjak fedezésére.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve June 28, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
Duration
Időtartam
2 - 3 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
5,995 GBP
A tanévenkénti díj évi 5995 £ teljes munkaidőben (2 év) és évi 3995 £ részmunkaidőben (3 év).
Information
Deadline
Locations
Dates