Future Food: Fenntartható élelmiszer-rendszerek a 21. századi tanfolyamhoz - Exeter Egyetem
FutureLearn
Kulcs információ
Campus helye
Online United Kingdom
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Távoktatás
Időtartam
4 hétig
Pace
Részidő
Tandíjak
USD 49 / per course *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* ingyen tanulhatja meg, vagy frissítheti a tanfolyamot, és további előnyökkel járhat 49 dollárért. Korlátlan: 279,99 USD egy évre
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Tudja meg, mit jelent a fenntarthatóság az élelmiszerek számára, és fedezze fel a fenntarthatóbb élelmiszer-jövő felé vezető útunk kihívásait.
Tanulja meg meghatározni a fenntartható élelmiszerekkel kapcsolatos kulcsfogalmakat
Mik azok a fenntartható élelmiszer -rendszerek? És miért olyan fontosak a jövő szempontjából? Ezzel a tanfolyammal feltárhatja ezeket és még sok más kérdést.
Megtudhatja, hogyan változik az étrenddel, az egészséggel és az élelmiszertermeléssel kapcsolatos megértésünk, miért nélkülözhetetlen az élelmezésbiztonság és a fenntartható mezőgazdaság, és hogyan tehetünk pozitív jövőbeli lépéseket.
Ismerje meg, hogyan változtatja meg a kultúra, a fenntarthatóság és a technológia az élelmiszer -termelés jövőjét
Az élelmiszertermelés átalakította bolygónkat. Jelenleg a szárazföld felszínének 40% -át mezőgazdasági célokra használják, ami azt jelenti, hogy a talaj és az édesvíz veszélyben van, a halászat pedig túlzottan kiaknázott.
Ezzel a fenntartható élelmiszerrendszerek tanfolyamon rájön, hogy ez miért jelenti azt, hogy a kisgazdák milliói szembesülnek a gazdasági bizonytalansággal, és hogy mindössze négy transznacionális vállalat irányítja a globális gabonaellátást.
Fedezze fel az éghajlatváltozás kihívásait és a javasolt megoldásokat
Végső soron 2050 -re 9 milliárd embert kell táplálnunk a változó éghajlat mellett. Megtudhatja, hogyan segíthetnek az agroökológia fenntartható élelmiszerrendszerei a gazdasági, társadalmi és környezeti ösztönzők révén. Ezen a tanfolyamon megismerheti az élelmiszer -termelés jövője előtt álló akadályokat, valamint néhány lehetséges megoldást.
Tudja meg, hogy a változó és fenntartható élelmiszer -rendszerek hogyan befolyásolhatják Önt és a bolygót
Ismerkedhet a globális élelmiszer -rendszer egészével is, miközben mindent felfedez az egyéni ételválasztástól kezdve a mezőgazdaság klímaváltozásra gyakorolt hatásáig.
Az élelmiszerek jövőjét a fogyasztáshoz és a termeléshez való hozzáállásunk megváltozása fogja alakítani. Ezzel a tanfolyammal megtudhatja, hogy a fenntartható mezőgazdaság és élelmiszerrendszerek hogyan játszhatnak szerepet a jövő kialakításában.
Milyen témákat fedezel fel?
Étrend és egészség
| A termelés hatásai
| Étel biztonság
| Élelmezés-irányítás
|
Mikor szeretne kezdeni?
Kezdje azonnal, és tanuljon a saját tempójában. Ha a tanfolyam még nem kezdődött el, az alábbiakban felsoroljuk a jövőbeli dátumot.
- Most elérhető
Mit fog elérni?
A tanfolyam végére képes lesz:
- Vizsgálja meg az élelmiszer-fogyasztás és -termelés globális mintáit és trendeit.
- Beszéljétek meg, hogy mit jelent a fenntarthatóság az élelmiszer vonatkozásában.
- Magyarázza el, hogy hol és hogyan lehet megbízható információkat találni az ételekről.
- Vitassák az ételekkel kapcsolatos fő kérdéseket.
- Beszéljétek meg, hogy az egyének hogyan választják meg ételt, és hogy ennek milyen hatása van.
- Fedezze fel, hogy a technológiai fejlődés hogyan változtatja meg az élelmiszer-rendszert.
Ki a tanfolyam?
A tanfolyamot bárki számára tervezték, aki az élelmiszer-fenntarthatóság iránt érdeklődik.
Kivel fogsz tanulni?
Natalia Lawrence Pszichológia docens vagyok, aki az emberi étkezési viselkedést tanulmányozza, és új beavatkozásokat dolgoz ki az emberek egészségesebb és fenntarthatóbb étkezése érdekében. | Dan Bebber Dr Dan Bebber ökológus, érdekli az éghajlatváltozásnak a mezőgazdasági növények betegségeire gyakorolt hatása. Jelenlegi kutatása a trópusi növények, például a banán és a kávé betegségeire összpontosít. | Bethan Stagg Botanikus és természettudományi oktató vagyok. Egy olyan projekten dolgozom, amely különféle legelőket fejleszt az Egyesült Királyság gazdaságain. Én is lelkes kiírási termelő vagyok. |
Ki fejlesztette ki ezt a kurzust?
Exeter Egyetem
Az Exeteri Egyetem egy Russell Group egyetem. Egyesíti a világszínvonalú kutatást a nagyon magas szintű hallgatói elégedettséggel.
Csatlakozzon ehhez a kurzushoz
Ingyenes 0 USD | Frissítés 49 USD | Korlátlan (új!) 279,99 USD egy évre |
Csatlakozzon ingyenesen, és megkapja:
| Frissítse ezt a kurzust, és megkapja:
| Korlátlanul vásárol, és megkapja:
|
Program tandíj
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Globális élelmiszerbiztonsági és táplálkozási MSc, PgDip, PgCert (online tanulás)
- Online
Master of Science az élelmiszerbiztonsági rendeletben
- Online USA
Filozófiai doktor (Ph.D) az élelmiszertudományban
- London, Egyesült Királyság
- Bologna, Olaszország