Gazdálkodási Master - Online MBA

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A komplex forgatókönyv szerint, amelyben működünk, a siker már nem a menedzsment eszközök területén rejlik, hanem abban, hogy képesek megoldani a felmerülő problémákat .

Ezért az ESEUNE Business School Online MBA-t egy innovatív értékajánlat alapján tervezték, hogy felkészítse azokat a szakembereket, akik átalakító megoldásokat kínálnak a vállalatok és a társadalom számára. Fejleszti a készségeket (vezetés, csapatok, kreativitás, jövőkép stb.), És növeli az ismereteket (stratégia, innováció, pénzügyi tervezés stb.), Amelyek hozzájárulnak az üzleti menedzsment sikeréhez és javítják a résztvevők szakmai karrierjét.

Az online MBA ötvözi az aszinkron foglalkozásokat, amelyek során a hallgató egyénileg dolgozik havonta egy órával a helyszíni-digitális (a Zoom révén), amelyekben a hallgatók és a tanárok megerősítik a tanulást.

Melyek az online MBA legfontosabb sikertényezői?

 1. Résztvevő emberek
  Szakmai tapasztalattal és előrejelzéssel rendelkező emberek, akik a szervezetek irányítására törekednek.
 2. A tanárok
  Szakemberek (saját szakterületük legjobbjai között), akik kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek azokkal a témákkal kapcsolatban, amelyeken dolgoznak.
 3. A módszer
  Teljes mértékben a készségek fejlesztésére és az üzleti menedzsment tudásának megszilárdítására összpontosított.
 4. Hálózatépítés
  Körülbelül 3000 olyan menedzser dolgozik, akik az ESEUNE-n szerezték diplomájukat, több száz vállalatnál dolgoznak a világ 30 országában.
 5. Az MBAmagad struktúrája
  Ez lehetővé teszi a Mester fejlődésének összehangolását a hallgató szakmai és személyes tevékenységével.
 6. A globális jövőkép
  Választható oktatási időszakok a kínai Georgetown Egyetemen, a Szilícium-völgyben, Indiában és Afrikában.

man, businessman, tablet computer

program

A. Emberek és felszerelések

Az emberek a kulcsfontosságú tényezők a mai szervezetben. Ezek jelentik a versenyelőny legfőbb forrását, mivel csak a kreativitás és a tudás révén generálódnak azok az ötletek, amelyek egy szervezetnek folyamatosan és növekvő ütemben szükségesek az értékteremtéshez. A program ezen területén megmutatjuk az emberekkel való munka kulcsait, kezdve önmagától (önismeret), folytatva a csapattal (vezetés) és befejezve a szervezet környezetével, egy új, az értékteremtéshez igazodó vezetési stílus kialakításához. az emberek energiáján keresztül.

 1. Vezetés és érzelmi intelligencia
 2. Hogyan kell együttműködni a csapatokkal
 3. Csapat coaching
 4. NLP és hatékony kommunikáció
 5. Az emberek elismerése
 6. A csapatok felhatalmazása a változásra

B. Érték és piac

Az ötletek önmagukban nem termelnek értéket. Az értéket az ügyfél és a piac határozza meg. Az innováció az ötleteket értékgé változtatja. A program ezen területén megmutatjuk az innováció kulcsait olyan eszközök és módszerek bevezetésével, amelyek segítik a menedzsereket az emberek által termelt energia irányításában az értékteremtést célzó termékek, szolgáltatások és szervezeti modellek fejlesztése felé.

 1. Az érték, az ügyfelek, a piac
 2. Innováció és kreativitás
 3. Innovatív vezetés
 4. Értéktérképek
 5. Differenciált értékű javaslatok kidolgozása
 6. Az innováció mint rendszerszintű kapacitás
 7. MAP (Multidiszciplináris cselekvési projekt)

C. Digitális transzformáció

Cégeink a valaha tapasztalt legnagyobb kihívással néznek szembe: üzleti modelljük átalakításával. Ez nem a változás ideje; korszakváltást élünk. A technológia, a globalizáció, az új fogyasztói értékek egyre több ágazatban generálnak új üzleti modelleket. És amikor ez az átalakulás eljut egy szektorba, azok, akik nem tudták, hogyan alkalmazkodjanak a változásokhoz, kimaradnak a versenyből. Ezen a területen elemezzük az üzleti modellek átalakításának kulcsait, olyan gyakorlati szempontból, amelyet munkamátrixok támogatnak A vállalatokban alkalmazott segítők ezeknek a változási folyamatoknak.

 1. Exponenciális technológiák
 2. Digitális stratégia
 3. Új üzleti modellek kidolgozása
 4. Digitális tehetséggondozás
 5. Ipari 4.0
 6. digitális marketing
 7. MAP (Multidiszciplináris cselekvési projekt)

D. Hatékonyság

A fenntartható vállalat megtanulja optimalizálni az erőforrásokat, és többet ér el, kevesebbel (hatékonyság). Ezen a területen elmélyítjük a szervezet értékének optimalizálását a pénzügyi források tervezésén keresztül, hangsúlyozva a kulcsfontosságú döntéseket jelenleg, mint például a kincstárkezelés, a finanszírozás vagy a beruházás-tervezés.

 1. Pénzügyi kimutatások
 2. Pénzkezelés
 3. Pénzügyi menedzsment és beruházások
 4. Nemzetközi finanszírozás
 5. SOGE (szimuláció)

E. Stratégia

A szervezetek működtetése nem csak az erőforrások kezelése. Ez magában foglalja a jövő választását: az uralkodó rövid távú jövőkép legyőzését (a napi problémák megoldását) és közép- és hosszú távú gondolkodást, amely a jelen felé történő döntéshozatal útján irányítja a szervezetet a jövő felé.

 1. Stratégiai jövőkép
 2. Króm, amely a jövőt irányítja a vállalat felé
 3. Tervezés, kivitelezés és ellenőrzés
 4. Irány- és bizonytalansági környezetek
 5. MAP (Multidiszciplináris cselekvési projekt)

G. Globalizáció (választható)

Globalizált világban élünk, és a menedzsernek meg kell értenie a világnak nevezett piacot alkotó különféle kultúrák hatását az üzleti stratégiák kialakításában. Az MBA Online opcionális tantermi időszakokat tartalmaz Amerikában, Ázsiában és Afrikában, hogy fokozza a résztvevők globális jövőképét.

 1. Georgetowni Egyetem Végrehajtó Programja
 2. Szilícium-völgy vezérigazgatója
 3. Üzlet Kínában (Peking és Sanghaj)
 4. Izrael Induló Nemzet
 5. India
 6. Afrika Service Learning
Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

Fundada en Bilbao (País Vasco, España) en 1992, ESEUNE es una Escuela de Negocios europea con un marcado espíritu global y con una actitud dinámica e innovadora. Hoy en día una persona directiva tiene ... Tovább

Fundada en Bilbao (País Vasco, España) en 1992, ESEUNE es una Escuela de Negocios europea con un marcado espíritu global y con una actitud dinámica e innovadora. Hoy en día una persona directiva tiene que estar capacitada para resolver problemas en un mercado llamado mundo. La globalización es una realidad incuestionable y en ESEUNE creemos que la mejor forma para comprender la globalización es vivirla en primera persona. Apostamos por aprender haciendo, compartiendo experiencias, viviendo la realidad. Por eso hemos diseñado una metodología única que convierte nuestros masters en acción: MBAction! De la experiencia práctica hacia la asimilación de contenidos y herramientas; de los problemas en un mundo real a su solución. Una metodología que aumenta la motivación y la comprensión por parte de las personas participantes logrando un aprendizaje más efectivo. Kevesebb