Hivatalos Leírás

Ez az angol / spanyol tanfolyam lehetővé teszi, hogy a diákok a világ minden tájáról megismerjék a nyelvtan alapvető ismereteit és gyakorlatát.

Ez magában foglalja a négy nyelvtudást: olvasás, írás, beszéd és hallgatás szöveges, video és interaktív gyakorlatokon keresztül, amelyeket a rendszer automatikusan korrigál.

Ez a kurzus az online platformunkon keresztül történik, amely különböző témájú egységeket kínál különböző intenzitású és nehézségi szintekkel a hallgató angol nyelvtudásától függően.

A tanfolyam magában foglalja: tanítási és hallókészülékeket, hírlevelet, a legfontosabb angol vagy spanyol nyelvű honlapok linkjeit, valamint az összes szót és kifejezést lefordító szótár.

Három hónap áll rendelkezésére a platform eléréséhez, gyakorlatokhoz, tanulmányozhatja és bővítheti a szókincsét, ugyanakkor erősítheti a nyelvtant.

A korábbi egységek ismereteinek és megértésének értékelésére tesztek lesznek. Az ilyen értékelések segítenek Önnek abban, hogy ismerje és elősegítse a fejlődést.

Tanulmányi lehetőségek:

1 modul - 60 óra - maximum 3 hónap

2 modul - 120 óra - maximum 6 hónap

3 modul - 180 óra - maximum 9 hónap

* 1 modul (körülbelül 60 órás tanulmányi időnek felel meg)

Cambridge Institute az angol tanfolyam modulokat kínálja az A1.I szintről a C1.III szintre (közös európai referenciakeret).

Cambridge Institute a spanyol tanfolyam modulokat kínálja az A1.I szintről a B2.III szintre (közös európai referenciakeret).

A tanfolyam befejezése után a hallgatónak meg kell tennie egy vizsgát, hogy megkapja a bizonyítványt.

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanyol

1 további kurzus Cambridge Institute »

Utoljára frissítve July 1, 2018
This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
3 hónapok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019