Hivatalos Leírás

Áttekintés

A Graduate Certificate in Change Management olyan szakemberek számára dolgozik, vagy azokkal konzultál, olyan szervezeteknél, amelyek minden tudásukat, készségeiket, stratégiáikat és szakértelmüket a változáskezelés területén kívánják bővíteni. A hallgatók a Change Management programot a teljes rendszer szempontjából szemlélik, és megvizsgálják a sikeres változáskezelési kezdeményezések kidolgozásához használt folyamatokat és módszereket. A diákok feltárják a kapacitásépítést és a stratégiai kiigazítási eszközöket, amelyek mérhető célokat vezetnek a változásmenedzsment kontextusában és annak befolyása és hatása a szervezeti kultúrára.

A bizonyítvány célja, hogy a változások révén olyan szakembereket állítson fel, akik posztgraduális szintű alkalmazott, releváns és elméleti szakértelemmel rendelkeznek az egyének és szervezetek vezetésében és támogatásában. A program középpontjában a tanulás alkalmazása a következő területeken:

  • összekapcsolja a változási erőfeszítéseket a szervezeti stratégia felé
  • teljes rendszerbeavatkozások
  • kultúra átalakulás
  • a hatalom és a befolyás befolyásolása
  • elköteleződés és kommunikációs stratégiák
  • fenntartható változás vezetői képességét
  • a változáskezelési erőfeszítések mérése és értékelése

Ki ez

Ez a program ajánlott a vezetők, a felügyelők, a változásvezetők és az engedélyezők számára, akik vágyakoznak vagy elismert üzleti igényük van, hogy növeljék kompetenciájukat és sikeresen menedzselhetik szervezetük és közösségeik változását. Azok, akik hatékonyak lesznek, a változáskezelő szakemberek, akik igénylik őket, felszerelni fogják azokat a tudást, eszközöket és kulcskészségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy átfogó változási stratégiát hozzanak létre, amely a szervezet minden szintjén részt vesz.

A sikeres befejezés után a diplomások a kiválasztott Royal Roads University mesterképzési programjaiban igényelhetnek átutalási hiteleket, a tandíj egy részével lemondanak.

Az RRU egy minősített oktatási szolgáltató (QEP ™) a Change Management Professionals (ACMP®) Egyesülethez . A Change Management menedzsment Graduate Certificate igazodik az ACMP Standard Change Change Management © (Standard) és felnőttképzési gyakorlatokhoz.

Tanfolyamok

CHMN615: Alapítvány létrehozása a pozitív szervezeti változásokhoz

A szervezeti változások menedzsment gyakorlatára és a szervezeti kultúra átalakulásához szükséges alapokra helyezi a hangsúlyt. A hallgatók jobban meg fogják érteni a szervezeti változási folyamatokat, a navigáció népoldalától a teljes rendszer változásának megkönnyítéséhez. Figyelembe kell venni azokat a képességeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy hatékonyan vezethessék a változási erőfeszítéseket. A diákok alkalmazni fogják a tapasztalati orientációjú változásvezetési projekten keresztül történő tanulást.

A tantárgy kreditjei: 3.0

CHMN635: Vezető stratégiai rendszerek és kultúra változás

Fedezze fel, hogyan hozhat létre átfogó változási stratégiát, amely a szervezet minden szintjén részt vesz. Összpontosít a többdimenziós megközelítésekre, amelyek ösztönzik és végrehajtják a pozitív változásokat, beleértve a hatalmat és a befolyást; az elkötelezettség és a kommunikációs stratégiák elősegítése; és a fenntartható változás-vezetői kapacitás kiépítése.

A tantárgy kreditjei: 3.0

CHMN675: Szervezeti változás: Haladó modellek, módszertanok és mérés

Felfedezi a tervezett változtatások és a személyes átmenet megkönnyítését szolgáló eszközöket. A szervezeteket és a közösségeket mint rendszereket tekintve a kurzus megvizsgálja a változás kulcsfontosságú mozgatórugóit, és hogyan integrálja ezeket a változástervezési folyamatokba. Ez a rendszer-nézet, mint alapító platform, számos korszerű modellezést mutat be, beleértve a becsületes felmérést, az egész rendszer változását és a projektmenedzsmentet. A hallgatók az esettanulmányok alkalmazásával alkalmazzák a tudást, megvizsgálva, hogy miért változtatják meg az erőfeszítéseket, és ami még fontosabb, milyen szerepet játszanak a vezetők a változási kezdeményezések sikeres végrehajtásában.

A tantárgy kreditjei: 3.0

ITAI: Bevezetés az akadémiai integritásba

Az Akadémiai integritás tanfolyam bevezetése tanúskodik az akadémiai integritásról és a plágiumról a való életben. Az akadémiai őszinteség és felelősség egyértelmű érzése alapvető fontosságú a jó ösztöndíjhoz, az egyetemi akadémia integritása és az egyetem által megszerzett diplomák függenek a tanár-tanulói tanulás és az értékelési folyamat becsületességétől és megbízhatóságától. Ezért minden diáknak meg kell értenie a csalás, plagizálás és más akadémiai bűncselekmények jelentését és következményeit. Az Akadémiai Integritás kurzus bevezetése hasznos segítséget nyújt az egyetemi integritás politikájának és a hallgatói politikákban felvázolt eljárásoknak

A tantárgy kreditjei: 0.0

Program oktatási nyelve:
Angol

20 további kurzus Royal Roads University »

Utoljára frissítve July 16, 2018
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
szept. 2019
Duration
6 hónapok
Nappali
Price
10,803 CAD
A tandíj az egész programra vonatkozólag: $ 10,803 (nemzetközi diákok), $ 9,190 (házi diákok).
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

How we're different

Why Study at Royal Roads University

Royal Roads University Campus Tour