Graduate Certificate in Change Management

Royal Roads University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Graduate Certificate in Change Management

Royal Roads University

Áttekintés

A Graduate Certificate in Change Management olyan szakemberek számára dolgozik, vagy azokkal konzultál, olyan szervezeteknél, amelyek minden tudásukat, készségeiket, stratégiáikat és szakértelmüket a változáskezelés területén kívánják bővíteni. A hallgatók a Change Management programot a teljes rendszer szempontjából szemlélik, és megvizsgálják a sikeres változáskezelési kezdeményezések kidolgozásához használt folyamatokat és módszereket. A diákok feltárják a kapacitásépítést és a stratégiai kiigazítási eszközöket, amelyek mérhető célokat vezetnek a változásmenedzsment kontextusában és annak befolyása és hatása a szervezeti kultúrára.

A bizonyítvány célja, hogy a változások révén olyan szakembereket állítson fel, akik posztgraduális szintű alkalmazott, releváns és elméleti szakértelemmel rendelkeznek az egyének és szervezetek vezetésében és támogatásában. A program középpontjában a tanulás alkalmazása a következő területeken:

  • összekapcsolja a változási erőfeszítéseket a szervezeti stratégia felé
  • teljes rendszerbeavatkozások
  • kultúra átalakulás
  • a hatalom és a befolyás befolyásolása
  • elköteleződés és kommunikációs stratégiák
  • fenntartható változás vezetői képességét
  • a változáskezelési erőfeszítések mérése és értékelése

Ki ez

Ez a program ajánlott a vezetők, a felügyelők, a változásvezetők és az engedélyezők számára, akik vágyakoznak vagy elismert üzleti igényük van, hogy növeljék kompetenciájukat és sikeresen menedzselhetik szervezetük és közösségeik változását. Azok, akik hatékonyak lesznek, a változáskezelő szakemberek, akik igénylik őket, felszerelni fogják azokat a tudást, eszközöket és kulcskészségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy átfogó változási stratégiát hozzanak létre, amely a szervezet minden szintjén részt vesz.

A sikeres befejezés után a diplomások a kiválasztott Royal Roads University mesterképzési programjaiban igényelhetnek átutalási hiteleket, a tandíj egy részével lemondanak.

Az RRU egy minősített oktatási szolgáltató (QEP ™) a Change Management Professionals (ACMP®) Egyesülethez . A Change Management menedzsment Graduate Certificate igazodik az ACMP Standard Change Change Management © (Standard) és felnőttképzési gyakorlatokhoz.

Tanfolyamok

CHMN615: Alapítvány létrehozása a pozitív szervezeti változásokhoz

A szervezeti változások menedzsment gyakorlatára és a szervezeti kultúra átalakulásához szükséges alapokra helyezi a hangsúlyt. A hallgatók jobban meg fogják érteni a szervezeti változási folyamatokat, a navigáció népoldalától a teljes rendszer változásának megkönnyítéséhez. Figyelembe kell venni azokat a képességeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy hatékonyan vezethessék a változási erőfeszítéseket. A diákok alkalmazni fogják a tapasztalati orientációjú változásvezetési projekten keresztül történő tanulást.

A tantárgy kreditjei: 3.0

CHMN635: Vezető stratégiai rendszerek és kultúra változás

Fedezze fel, hogyan hozhat létre átfogó változási stratégiát, amely a szervezet minden szintjén részt vesz. Összpontosít a többdimenziós megközelítésekre, amelyek ösztönzik és végrehajtják a pozitív változásokat, beleértve a hatalmat és a befolyást; az elkötelezettség és a kommunikációs stratégiák elősegítése; és a fenntartható változás-vezetői kapacitás kiépítése.

A tantárgy kreditjei: 3.0

CHMN675: Szervezeti változás: Haladó modellek, módszertanok és mérés

Felfedezi a tervezett változtatások és a személyes átmenet megkönnyítését szolgáló eszközöket. A szervezeteket és a közösségeket mint rendszereket tekintve a kurzus megvizsgálja a változás kulcsfontosságú mozgatórugóit, és hogyan integrálja ezeket a változástervezési folyamatokba. Ez a rendszer-nézet, mint alapító platform, számos korszerű modellezést mutat be, beleértve a becsületes felmérést, az egész rendszer változását és a projektmenedzsmentet. A hallgatók az esettanulmányok alkalmazásával alkalmazzák a tudást, megvizsgálva, hogy miért változtatják meg az erőfeszítéseket, és ami még fontosabb, milyen szerepet játszanak a vezetők a változási kezdeményezések sikeres végrehajtásában.

A tantárgy kreditjei: 3.0

ITAI: Bevezetés az akadémiai integritásba

Az Akadémiai integritás tanfolyam bevezetése tanúskodik az akadémiai integritásról és a plágiumról a való életben. Az akadémiai őszinteség és felelősség egyértelmű érzése alapvető fontosságú a jó ösztöndíjhoz, az egyetemi akadémia integritása és az egyetem által megszerzett diplomák függenek a tanár-tanulói tanulás és az értékelési folyamat becsületességétől és megbízhatóságától. Ezért minden diáknak meg kell értenie a csalás, plagizálás és más akadémiai bűncselekmények jelentését és következményeit. Az Akadémiai Integritás kurzus bevezetése hasznos segítséget nyújt az egyetemi integritás politikájának és a hallgatói politikákban felvázolt eljárásoknak

A tantárgy kreditjei: 0.0

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve July 16, 2018
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
6 hónapok
Nappali
Price
ár
10,803 CAD
A tandíj az egész programra vonatkozólag: $ 10,803 (nemzetközi diákok), $ 9,190 (házi diákok).
Locations
Kanada - Victoria, British Columbia
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma márc. 20, 2019
Dates
szept. 2019
Kanada - Victoria, British Columbia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma márc. 20, 2019
Videók

How we're different

Why Study at Royal Roads University

Royal Roads University Campus Tour