Kezdje a jövőjét!

A Kennesaw Állami Kommunikációs Iskolájának diplomát szerzett

A Graduate Certificate in Digital

100% online tanulás

A teljesen online DSM tanúsítvány célja, hogy kielégítse az olyan munkatársak igényeit, akik előrelépést, pályafutás-változásokat keresnek, vagy akik szeretnék bővíteni tudásaikat, új karrier-mezőbe lépve. A DSM egy 12 órás óra, négy tanfolyam. Az ősszel és tavasszal hét héten át kínálunk osztályokat, így egyszerre nem lehet több mint egy osztály.

Országosan rangsorolt ​​program

Megfizethető kollégiumok Online rangsor rangsorolja DSM legjobb online kommunikációs programok (38. országosan). Újabb programként nagyon büszkék vagyunk erre a rangsorra és reméljük, hogy az elkövetkező években is folytatódni fog.

Tanterv

A DSM egy 12 órás óra, négy tanfolyam. Az ősszel és tavasszal hét héten át kínálunk osztályokat, így egyszerre nem lehet több mint egy osztály. Három szükséges osztály és egy választható osztály.

COM 5100 - Társadalmi médiaelmélet és koncepciók

Előfeltétel: Elfogadás a KSU diplomás-hallgatói státusához.

Ez a kurzus megvizsgálja a közösségi média szempontjából releváns elméleteket és fogalmakat. A feltörekvő digitális és közösségi médiaelmélet mellett ez a kurzus feltárja a média és a kommunikáció alapjainak kapcsolatát is, mivel azok a jelenlegi helyzetekre, technikákra és trendekre vonatkoznak. A diákok végzős szintű kutatást végeznek, amely kiterjeszti a tudományos diskurzust ezen a területen.

COM 5200 - Digitális média törvény

Előfeltétel: Tanfolyamra való belépés vagy az oktató engedélye.

Ez a kurzus alaposan megvizsgálja a meglévő jogi struktúrát, amelyen belül a digitális és a közösségi média működik, valamint a megelőző törvényi és esettanulmány, amelyen keresztül ez a struktúra fejlődött. Ez a kurzus foglalkozik a digitális és a közösségi médiát körülvevő etikai fogalmakkal és megfontolásokkal is. Ez a kurzus az első módosításra összpontosít, mivel az az online tartalmakra jellemző, a szólásszabadságra és a médiára vonatkozik.

Ez a kurzus bemutatja a diákokat különböző jogi kérdésekre, mint például a rágalmazás, a bántalmazó beszéd, a magánélet megsértése és a szerzői jogok. Azt is tanítja az első módosítás különböző megközelítéseiről és arról, hogy a szólásszabadság és a sajtó mennyire különbözik a különböző jogi forgatókönyvekben. Mint végzős kurzus, a diákok olvassa több esetben érintő digitális és közösségi média. A diákok elemzik a szövegeket, és megvitassák a jogszabályok elméleti és gyakorlati perspektívából való következményeit.

COM 5410 - Digitális kiadványtervezés

Előfeltétel: Elfogadás a KSU diplomás-hallgatói státusához.

Ez a kurzus a vizuális kommunikációelmélet tanulmányozásával vizsgálja meg a kiadványtervezés természetét és szerepét; a tervezés történelmi fejlődése; színes, fotózási és grafikai felhasználás; valamint a tervezési szoftverek és eszközök használatát, beleértve a cloud computing és a Drop Box. A diákok megtanulják az üzenetek ellenőrzését a szöveg, a képek és a stratégiai tervezés összehangolásával. A grafikai tervező szoftver (Adobe Creative Suite InDesign és Photoshop) és más online eszközök segítségével fel lehet használni a vizuális kommunikációs stratégiák és készségek megértését, hogy kiadványokat hozzanak létre a belső és külső szervezeti közönség számára történő kommunikációhoz.

COM 5420 - Mobil Media Technologies

Ez a kurzus bemutatja a diákokat a mobil médiatechnológiához és a számítógépes kultúrához kapcsolódó koncepciókhoz, például az augmentált valósághoz, az immersív világokhoz és a mobil tanulási és információs tervezéshez. Lényegében ez a kurzus kritizálja a közösségi hálózatok, a mobil kézbesítés, a mobil tartalom és a technológia alapvető elméletét és használhatóságát.

COM 5490 - Témakörök a közösségi médiában

Előfeltétel: Végzett hallgató áll

Ez a tanfolyam elméleti és alkalmazott megközelítést kínál a közösségi médiaelmélet, stratégiák és taktika által használt kommunikációs szakemberek. A szemeszter témái változhatnak. A potenciális témák közé tartoznak a következők: közösségi médiaelemzés, közösségi médiafigyelés, tartalomfejlesztés, a szociális média megértésének elméleti megközelítései, a keresőoptimalizálás és a közösségi médiában és a közösségi médiakezelésben tapasztalt egyéb témák. Ez a kurzus legfeljebb két alkalommal vehet részt összesen hat órával.

COM 5900 - Digitális és szociális médiatartalom-stratégia

A diákok olyan alkalmazást terveznek és hoznak létre, amely tükrözi a legjobb szakmai gyakorlatokat, elméleteket és a digitális és közösségi médiában folyó kutatásokat. A projektet a közösségi hálózatokon keresztül megosztják a szakmai közösséggel. A diákok összefoglalják az irodalom támogatását, valamint egy megvalósítási és értékelési tervet.

Felvételi követelmények

  • Végzett online diplomás alkalmazás
  • Hivatalos átirat
  • Személyes kijelentés
  • TOEFL szükséges azok számára, akiknek nincs diplomája egy angol nyelvű intézményről

ALKALMAZÁSI HATÁRIDŐK

  • Július 1 kezdődik őszi félév
  • November 1-én kezdődik tavaszi félév
Program oktatási nyelve:
Angol

13 további kurzus Kennesaw State University »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
Price
383 USD
Graduate Tandíj 1 óra hitelhez: $ 383.00. Egyéb díjak is alkalmazhatók.
Helyszínek szerint
Dátum szerint