Áttekintés

A Graduate Certificate projekt menedzsment program nyújt Önnek vezető oktatási utasítások a projekt menedzsment legjobb gyakorlatok, projektvezetés, csapatdinamika és a projekt-tárgyalások. A tanterv biztosítja azokat a progresszív eszközöket, amelyeknek hozzá kell járulniuk ahhoz, hogy hozzájárulhassanak és virágozhassanak ebben a gyorsan növekvő szakmában. Az online és az on-campus tanulás kombinációjával lehetőségünk nyílik arra, hogy továbbfejlesszük az oktatást, miközben a jelenlegi pályafutását a pályán tartjuk.

Royal Roads University bejegyzett oktatási szolgáltató (REP) ® a Project Management Institute (PMI) ® segítségével. A projektmenedzsment szakemberek (PMP-k) ® a program befejezésekor a PMP® hitelesítés karbantartása felé professzionális fejlesztési egységeket (PDU-k) kereshetnek.

A sikeres befejezés után a diplomások a kiválasztott Royal Roads University mesterképzési programjaiban igényelhetnek átutalási hiteleket, a tandíj egy részével lemondanak.

A Registered Educational Provider és a Project Management Professional bejegyzett védjegyei a Project Management Institute, Inc.

A PMI bejegyzett oktatási szolgáltató logója a Project Management Instiitute, Inc. bejegyzett védjegye.

segítők

  • Dale Christenson, Ph.D., PMP, CMC
  • Dave Whittington, PhD

Ki ez

A legalább kétéves munkatapasztalattal rendelkező szakemberek számára tervezett program olyan fejlett projektmenedzsment készségeket nyújt Önnek, amelyek kiemelkedő eredményeket érhetnek el - a szervezetben és a karrierjében. Itt az iparági szakemberek segítenek abban, hogy továbbfejlesszenek egy szilárd alapot a projektmenedzsmentben, és alkalmazzák azt a szervezeten belül.

Azoknak a pályázóknak, akik nem rendelkeznek a képesítés megszerzéséhez szükséges formális iskolai végzettséggel, mind a formális oktatásuk, mind az informális tanulásuk alapján értékelhetők a rugalmas befogadási politikának megfelelően.

Tanfolyamok

ITAI: Bevezetés az akadémiai integritásba

Az Akadémiai integritás tanfolyam bevezetése tanúskodik az akadémiai integritásról és a plágiumról a való életben. Az akadémiai őszinteség és felelősség egyértelmű érzése alapvető fontosságú a jó ösztöndíjhoz, az egyetemi akadémia integritása és az egyetem által megszerzett diplomák függenek a tanár-tanulói tanulás és az értékelési folyamat becsületességétől és megbízhatóságától. Ezért minden diáknak meg kell értenie a csalás, plagizálás és más akadémiai bűncselekmények jelentését és következményeit. Az Akadémiai Integritás kurzus bevezetése hasznos segítséget nyújt az egyetemi integritás politikájának és a hallgatói politikákban felvázolt eljárásoknak

A tantárgy kreditjei: 0.0

PJMN500: A projektmenedzsment jobb oldala

Kombinálja a kockázatok, az idő és a költségek hatékony kezeléséhez szükséges eszközöket és technikákat a projektvezetés alapvető humanisztikus összetevőivel. A diákok elvárják, hogy kritikus érdekelt felek bevonása technikákat szerezzenek, ideértve a tárgyalásokat, a konfliktuskezelést, a vezetés és az együttműködés megváltoztatását, valamint a gyakorlati célok és alkalmazások együttes alkalmazását az egyes projektek korlátairól: határidők, emberi erőforrások, anyagok, költségvetés és előírások

A tantárgy kreditjei: 3.0

PJMN501: Komplex projektek kezelése

A projektvezetők speciális bizonyított technikákat és stratégiákat alkalmaznak a kiemelkedő eredmények eléréséhez. Számos modell alakult ki, hogy kontextuális kereteket biztosítson a projektek projektbe való integrálásához a szervezet stratégiai céljai között. Ez a kurzus magában foglalja és megvizsgálja az előnyök megvalósításának megközelítését és a SMART (stratégiailag kezelt, összehangolt, regeneratív és átmeneti) modellt.

A tantárgy kreditjei: 3.0

PJMN502: Projekttervezés és ütemezés

Megvizsgálja az egyes projektmenedzserek által a projektekben és időkeretben, a költségvetésben, az emberi erőforrásokban, a specifikációkban, a berendezésekben és az anyagokban rejlő korlátokat, anélkül, hogy a korlátok korlátozzák az innovációt és a kreativitást. A kurzus bemutatja a munkakörülmények felépítésének, becslésének, előrejelzésének, értékelési és előrejelzési, nyomon követési és jelentési költségeinek, valamint a megszerzett értékek értelmezésének technikáit.

A tantárgy kreditjei: 3.0

Eredmények

  • Ismertesse a projektmenedzsment modelleket, az életciklusokat és a projektintegráció menedzselését
  • Alkalmazzon projektmenedzsment alapjait, beleértve a Project Management Institute Project Management Body of Knowledge®-et
  • Fejleszteni kell a becslést, az értékelést, az előrejelzést, a nyomon követést és a jelentéstétel költségeit, valamint a megszerzett értékek értelmezését
  • A mester technikák mások motiválására és a projektmenedzsmentben betöltött szerepükre
  • Kapcsolódjon össze azokkal a folyamatokkal, amelyeken keresztül a szervezeteket, gyakorlatokat és projekteket kezelik
Program oktatási nyelve:
Angol

19 további kurzus Royal Roads University »

Utoljára frissítve June 1, 2019
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
szept. 24, 2019
Duration
6 hónapok
Nappali
Price
8,023 CAD
A tandíj költségei a teljes programra vonatkoznak: $ 8,023 (nemzetközi diákok), $ 6,410 (belföldi diákok).
Deadline
Június 24, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 24, 2019
End Date
márc. 19, 2020
Jelentkezési határidő
Június 24, 2019

szept. 24, 2019

Location
Jelentkezési határidő
Június 24, 2019
End Date
márc. 19, 2020

Why Study at Royal Roads University ISC

Project Management at RRU

Royal Roads University Campus Tour