Graduate Certificate in Project Management

Royal Roads University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Graduate Certificate in Project Management

Royal Roads University

Áttekintés

A Graduate Certificate projekt menedzsment program nyújt Önnek vezető oktatási utasítások a projekt menedzsment legjobb gyakorlatok, projektvezetés, csapatdinamika és a projekt-tárgyalások. A tanterv biztosítja azokat a progresszív eszközöket, amelyeknek hozzá kell járulniuk ahhoz, hogy hozzájárulhassanak és virágozhassanak ebben a gyorsan növekvő szakmában. Az online és az on-campus tanulás kombinációjával lehetőségünk nyílik arra, hogy továbbfejlesszük az oktatást, miközben a jelenlegi pályafutását a pályán tartjuk.

Royal Roads University bejegyzett oktatási szolgáltató (REP) ® a Project Management Institute (PMI) ® -vel. A Project Management Professionals (PMP-k) ® szakmai fejlesztési egységeket (PDU-kat) kereshet a PMP® hitelesítő adatok karbantartása érdekében a program befejezését követően.

A sikeres befejezés után a diplomások a kiválasztott Royal Roads University mesterképzési programjaiban igényelhetnek átutalási hiteleket, a tandíj egy részével lemondanak.

A Registered Educational Provider és a Project Management Professional bejegyzett védjegyei a Project Management Institute, Inc.

A PMI bejegyzett oktatási szolgáltató logója a Project Management Instiitute, Inc. bejegyzett védjegye.

segítők

Ki ez

A legalább kétéves munkatapasztalattal rendelkező szakemberek számára tervezett program olyan fejlett projektmenedzsment készségeket nyújt Önnek, amelyek kiemelkedő eredményeket érhetnek el - a szervezetben és a karrierjében. Itt az iparági szakemberek segítenek abban, hogy továbbfejlesszenek egy szilárd alapot a projektmenedzsmentben, és alkalmazzák azt a szervezeten belül.

Azoknak a pályázóknak, akik nem rendelkeznek a képesítés megszerzéséhez szükséges formális iskolai végzettséggel, mind a formális oktatásuk, mind az informális tanulásuk alapján értékelhetők a rugalmas befogadási politikának megfelelően.

Tanfolyamok

ITAI: Bevezetés az akadémiai integritásba

Az Akadémiai integritás tanfolyam bevezetése tanúskodik az akadémiai integritásról és a plágiumról a való életben. Az akadémiai őszinteség és felelősség egyértelmű érzése alapvető fontosságú a jó ösztöndíjhoz, az egyetemi akadémia integritása és az egyetem által megszerzett diplomák függenek a tanár-tanulói tanulás és az értékelési folyamat becsületességétől és megbízhatóságától. Ezért minden diáknak meg kell értenie a csalás, plagizálás és más akadémiai bűncselekmények jelentését és következményeit. Az Akadémiai Integritás kurzus bevezetése hasznos segítséget nyújt az egyetemi integritás politikájának és a hallgatói politikákban felvázolt eljárásoknak

A tantárgy kreditjei: 0.0

PJMN500: A projektmenedzsment jobb oldala

Kombinálja a kockázatok, az idő és a költségek hatékony kezeléséhez szükséges eszközöket és technikákat a projektvezetés alapvető humanisztikus összetevőivel. A diákok elvárják, hogy kritikus érdekelt felek bevonása technikákat szerezzenek, ideértve a tárgyalásokat, a konfliktuskezelést, a vezetés és az együttműködés megváltoztatását, valamint a gyakorlati célok és alkalmazások együttes alkalmazását az egyes projektek korlátairól: határidők, emberi erőforrások, anyagok, költségvetés és előírások

A tantárgy kreditjei: 3.0

PJMN501: Komplex projektek kezelése

A projektvezetők speciális bizonyított technikákat és stratégiákat alkalmaznak a kiemelkedő eredmények eléréséhez. Számos modell alakult ki, hogy kontextuális kereteket biztosítson a projektek projektbe való integrálásához a szervezet stratégiai céljai között. Ez a kurzus magában foglalja és megvizsgálja az előnyök megvalósításának megközelítését és a SMART (stratégiailag kezelt, összehangolt, regeneratív és átmeneti) modellt.

A tantárgy kreditjei: 3.0

PJMN502: Projekttervezés és ütemezés

Megvizsgálja az egyes projektmenedzserek által a projektekben és időkeretben, a költségvetésben, az emberi erőforrásokban, a specifikációkban, a berendezésekben és az anyagokban rejlő korlátokat, anélkül, hogy a korlátok korlátozzák az innovációt és a kreativitást. A kurzus bemutatja a munkakörülmények felépítésének, becslésének, előrejelzésének, értékelési és előrejelzési, nyomon követési és jelentési költségeinek, valamint a megszerzett értékek értelmezésének technikáit.

A tantárgy kreditjei: 3.0

Eredmények

  • Ismertesse a projektmenedzsment modelleket, az életciklusokat és a projektintegráció menedzselését
  • Alkalmazzon projektmenedzsment alapjait, beleértve a Project Management Institute Project Management Body of Knowledge®-et
  • Fejleszteni kell a becslést, az értékelést, az előrejelzést, a nyomon követést és a jelentéstétel költségeit, valamint a megszerzett értékek értelmezését
  • A mester technikák mások motiválására és a projektmenedzsmentben betöltött szerepükre
  • Kapcsolódjon össze azokkal a folyamatokkal, amelyeken keresztül a szervezeteket, gyakorlatokat és projekteket kezelik
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve July 16, 2018
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
6 hónapok
Nappali
Price
ár
8,023 CAD
A tandíj költségei a teljes programra vonatkoznak: $ 8,023 (nemzetközi diákok), $ 6,410 (belföldi diákok).
Locations
Kanada - Victoria, British Columbia
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma márc. 15, 2019
Dates
okt. 2019
Kanada - Victoria, British Columbia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma márc. 15, 2019
Videók

Why Study at Royal Roads University ISC

Project Management at RRU

Royal Roads University Campus Tour