Hivatalos Leírás

Áttekintés

A Posztgraduális Tanúsítvány a Munkahelyi Innovációban elsősorban a személyes alkalmazások kreativitására, az innovációnak a szervezeti stratégiára, az innovatív szervezeti kultúra ápolására irányuló eszközeinek elsajátítására irányul.

A résztvevők elvárhatnak olyan stratégiákat és eszközöket, amelyek a meglévő szervezetek stratégiai és kulturális változásainak innovációjához és vezetéséhez vezetnek. A program időtartama alatt a hallgatók feltárják a kreativitást, a kockázatvállalást, a modellezést és a visszacsatolást, miközben felfedezik a diákok saját kreativitását, valamint a mások kreativitását ösztönző képességüket.

A program az együttműködési megközelítéseket is megvizsgálja a kreatív folyamatok, a döntéshozatal és a konfliktuskezelés terén, miközben megteremti az innováció és a szervezeti stratégia fejlesztése közötti kapcsolatokat.

Ki ez

A Posztgraduális Tanúsítvány a Munkahelyi Innovációban olyan szervezeti kapacitással rendelkező szakembereknek szól, akiknek az elismert üzleti vállalkozásnak kell a kreativitást és az innovációt ösztönözniük, valamint azoknak, akiknek a vágya, hogy olyan tanácsadóvá váljanak, amely innovatív kezdeményezéseket vezet a szervezetekkel és a szervezetekkel.

Tanfolyamok

ITAI: Bevezetés az akadémiai integritásba

Az Akadémiai integritás tanfolyam bevezetése tanúskodik az akadémiai integritásról és a plágiumról a való életben. Az akadémiai őszinteség és felelősség egyértelmű érzése alapvető fontosságú a jó ösztöndíjhoz, az egyetemi akadémia integritása és az egyetem által megszerzett diplomák függenek a tanár-tanulói tanulás és az értékelési folyamat becsületességétől és megbízhatóságától. Ezért minden diáknak meg kell értenie a csalás, plagizálás és más akadémiai bűncselekmények jelentését és következményeit. Az Akadémiai Integritás kurzus bevezetése hasznos segítséget nyújt az egyetemi integritás politikájának és a hallgatói politikákban felvázolt eljárásoknak

A tantárgy kreditjei: 0.0

WINV560: A kreatív bizalom és kompetencia termesztése

Fókuszálja az egyén szerepét a munkahelyi innovációban. Felfedezi a legfontosabb innovációs készségeket, például a problémamegoldást, a kockázatvállalást, a kommunikációt és a kapcsolatok építésével kapcsolatos készségeket, valamint azt, hogy az egyének miként fejlesztik a bizalmat és kompetenciát arra, hogy ezeket a készségeket a szervezeten belüli innovációhoz használják fel.

A tantárgy kreditjei: 3.0

WINV685: Innovációs eszközök és folyamatok

Az innováció csapatszinten fókuszál, és magában foglalja a csoportos környezetben használt eszközök és folyamatok feltérképezését. Olyan témákat tart, mint az interdiszciplináris sokszínűség, az innováció alapelvei, a tervezési gondolkodás, a tárgyak használata, a rajzolás, a modellkészítés és a prototípuskészítés, valamint a csoportok döntéshozatalának és végrehajtásának.

A tantárgy kreditjei: 3.0

WINV690: Munkahelyi innováció: Stratégia és kultúra

Úgy véli, hogy az innovációt be kell ágyazni a szervezeten belüli stratégiába és kultúrába. Az innováció ösztönzéséhez és támogatásához szükséges vezetési gyakorlatok azonosítása. A diákok megvizsgálják azokat a modelleket és eszközöket, amelyek megértik, hogyan lehet a munkahelyi kultúra mérését és kezelését a stratégiafejlesztés innovatív megközelítései mellett.

A tantárgy kreditjei: 3.0

Program oktatási nyelve:
Angol

20 további kurzus Royal Roads University »

Utoljára frissítve July 16, 2018
This course is On-line
Start Date
okt. 2019
Duration
6 hónapok
Nappali
Price
10,803 CAD
A tandíj az egész programra vonatkozólag: $ 10,803 (nemzetközi diákok), $ 9,190 (házi diákok).
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
End Date
Május 26, 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Május 26, 2019

How we're different

Royal Roads University Campus Tour

Why Study at Royal Roads University