Áttekintés

A Posztgraduális Tanúsítvány a Munkahelyi Innovációban elsősorban a személyes alkalmazások kreativitására, az innovációnak a szervezeti stratégiára, az innovatív szervezeti kultúra ápolására irányuló eszközeinek elsajátítására irányul.

A résztvevők elvárhatnak olyan stratégiákat és eszközöket, amelyek a meglévő szervezetek stratégiai és kulturális változásainak innovációjához és vezetéséhez vezetnek. A program időtartama alatt a hallgatók feltárják a kreativitást, a kockázatvállalást, a modellezést és a visszacsatolást, miközben felfedezik a diákok saját kreativitását, valamint a mások kreativitását ösztönző képességüket.

A program az együttműködési megközelítéseket is megvizsgálja a kreatív folyamatok, a döntéshozatal és a konfliktuskezelés terén, miközben megteremti az innováció és a szervezeti stratégia fejlesztése közötti kapcsolatokat.

Ki ez

A Posztgraduális Tanúsítvány a Munkahelyi Innovációban olyan szervezeti kapacitással rendelkező szakembereknek szól, akiknek az elismert üzleti vállalkozásnak kell a kreativitást és az innovációt ösztönözniük, valamint azoknak, akiknek a vágya, hogy olyan tanácsadóvá váljanak, amely innovatív kezdeményezéseket vezet a szervezetekkel és a szervezetekkel.

Tanfolyamok

ITAI: Bevezetés az akadémiai integritásba

Az Akadémiai integritás tanfolyam bevezetése tanúskodik az akadémiai integritásról és a plágiumról a való életben. Az akadémiai őszinteség és felelősség egyértelmű érzése alapvető fontosságú a jó ösztöndíjhoz, az egyetemi akadémia integritása és az egyetem által megszerzett diplomák függenek a tanár-tanulói tanulás és az értékelési folyamat becsületességétől és megbízhatóságától. Ezért minden diáknak meg kell értenie a csalás, plagizálás és más akadémiai bűncselekmények jelentését és következményeit. Az Akadémiai Integritás kurzus bevezetése hasznos segítséget nyújt az egyetemi integritás politikájának és a hallgatói politikákban felvázolt eljárásoknak

A tantárgy kreditjei: 0.0

WINV560: A kreatív bizalom és kompetencia termesztése

Fókuszálja az egyén szerepét a munkahelyi innovációban. Felfedezi a legfontosabb innovációs készségeket, például a problémamegoldást, a kockázatvállalást, a kommunikációt és a kapcsolatok építésével kapcsolatos készségeket, valamint azt, hogy az egyének miként fejlesztik a bizalmat és kompetenciát arra, hogy ezeket a készségeket a szervezeten belüli innovációhoz használják fel.

A tantárgy kreditjei: 3.0

WINV685: Innovációs eszközök és folyamatok

Az innováció csapatszinten fókuszál, és magában foglalja a csoportos környezetben használt eszközök és folyamatok feltérképezését. Olyan témákat tart, mint az interdiszciplináris sokszínűség, az innováció alapelvei, a tervezési gondolkodás, a tárgyak használata, a rajzolás, a modellkészítés és a prototípuskészítés, valamint a csoportok döntéshozatalának és végrehajtásának.

A tantárgy kreditjei: 3.0

WINV690: Munkahelyi innováció: Stratégia és kultúra

Úgy véli, hogy az innovációt be kell ágyazni a szervezeten belüli stratégiába és kultúrába. Az innováció ösztönzéséhez és támogatásához szükséges vezetési gyakorlatok azonosítása. A diákok megvizsgálják azokat a modelleket és eszközöket, amelyek megértik, hogyan lehet a munkahelyi kultúra mérését és kezelését a stratégiafejlesztés innovatív megközelítései mellett.

A tantárgy kreditjei: 3.0

Program oktatási nyelve:
Angol

19 további kurzus Royal Roads University »

Utoljára frissítve July 16, 2018
Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
6 hónapok
Nappali
Price
10,803 CAD
A tandíj az egész programra vonatkozólag: $ 10,803 (nemzetközi diákok), $ 9,190 (házi diákok).
Helyszínek szerint
Dátum szerint

How we're different

Royal Roads University Campus Tour

Why Study at Royal Roads University