Gyermekgondozás és nevelés (QCF) - 3. szint díjat cache természetesen

Általános információk

Program leírás

A cache gyermekgondozás és nevelés (VRQ) - Level 3 Award tanfolyam tanfolyam célja a diákok, akik meg akarják kezdeni a karrier a gyermekgondozási és működik, mint egy tökéletes előkészítése azoknak, akik követni akarják, hogy csinál CACHE Level 3 bizonyítvány vagy diploma képesítést.

Gyermekgondozási versenyképes ipar, valamint a munkaadók egyre keresni jelöltünk holding országosan elismert képesítést. Ez a gyorsítótár a kurzus sikeres tanulók egy 3. szintű képesítést kifejezetten azok számára, akik dolgozni gyermekek életkora 0-5 szakmai gyermekellátás.

A Diploma szintű tanfolyam lehetővé teszi a tanulók, hogy megszerezzék a tudást és tapasztalatot, hogy lehetővé teszik számukra, hogy a gyermekekkel a születéstől 5 éves nem felügyelt kapacitását. Hangsúlyozni kell azonban, hogy a Díj maga egy értékes önálló képesítést saját jogán, és különösen hasznos lehet azoknak, akik, hogy növeljék a CV céljából dolgozó gyermekek felügyelt kapacitás. Ez is alkalmas a már működő gyermekgondozási mint egy darab CPD (folyamatos szakmai fejlődés).

A tantárgy keretében a következő egységeket:

  • Egység One: Child Development fogantatástól a hét év
  • Egység Two: Gyermek Egészségügyi és Jóléti

A sikeres befejezése ezen a pályán a diákok kapnak egy akkreditált Level 3 QCF Award Selejtező 15 UCAS pontokat.

Előfeltételek

Nincs korábbi tanulási ismeretek vagy tapasztalat szükséges, hogy ezt a folyamatot.

Tanfolyam időtartama és támogatás

A diákok regisztrálni bármikor, és egy teljes év, hogy fejezzék be tanulmányaikat. Azt is hozzáférhetnek egy magántanárt postán vagy e-mailben egy 12 hónapos időszak alatt. Mivel a pálya önálló tanulás akkor töltse be a kevés, vagy hosszú ideig, mint szeretné.

Értékelés

A kurzus tartalmaz egy sor Tutor Jelzett Hozzárendelések (TMA), amely a tanár fogja jelezni, és adja meg az értékes visszajelzést. A tanfolyam is tartalmaz önértékelési gyakorlatok, amelyek célja, hogy mérje fel a haladás, de nem része az értékelési eljárásokat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing ... Tovább

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing our own course materials we are also agents for many other top distance learning providers and currently offer over 250 distance learning courses through the Distance Learning Centre website and we are also an authorised partner for distributing the official CIW Self Study Kits. Kevesebb