Hivatalos Leírás

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

A Divat Egyetem minden fontosabb divat-tudományt kínál: drótkötés, mintagyártás, CAD mintagyártás, kiegészítők, varrás, divatmûvészet, kötöttáru, üzlet, termékfejlesztés, elõadások, CAD divatáru, gyermekruházat stb.

A legtöbb iskola egy nagy tandíjat számol fel, hogy egyetlen divat tárgyat tanítson egy adott divatfegyelemben, mint például a varrás vagy mintázás. A Divat Egyetemen sokkal kevesebbet fog fizetni a hozzáféréshez minden A divat témája minden fegyelem!

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni

Gyermekruházat

Gyermekruházat felöleli ruházati termékek a gyermekek, a csecsemők a "tinédzser". Gyermekruházat általában találkozik egy széles körű felhasználásra, a játékból az iskolába, hogy fél, vagy strand ruha. Az utóbbi célra gyakran ez határozza meg a választási stílus, szövet / anyaga, szerkezete és még színválaszték.

Egy tipikus UoF gyermekruházati lecke előnézete

Gyermek póló rajzolása

Csak egy kevés a sok leckében kínálják ebben a Discipline

Bevezetés A Gyermekruházat Global méretezése

Ez a lecke a bevezetés Gyermekruházat. Letölthető mérettáblázat majd megtanít a globális mérettartományait az amerikai, brit, európai és ázsiai Gyermekruházat piacon. Ez magában foglalja méretben újszülött átkötő. Ha egy törekvő Gyermekruházat tervező, ez a lecke gombot. Gyermekruházat illusztráció jóvoltából Seul Lee.

Izolálása A gyermek Bodice Sloper

Ez a bevezetés Gyermekruházat segítségével a gyermek ruha / nadrág formájában, vagy más néven a gyermek teljes formájában. Miután letöltötte a Gyermek hónalj Mélység kör és a Child Bodice Sloper mérése Form, készen áll, hogy megtanulják, hogyan kell a kendő egy fiú és lány alapvető míder Sloper. Ez Sloper az alapja sok a fiú és lány minta huzat és tervez. Egy másik lehetőség, hogy letölthető, nyomtassa ki és vágja ki a kívánt méretet a 2-6X Child Bodice Sloper Nest általunk biztosított ezt a leckét. Használja Gyermek Sloper Nest Színtérkép segítünk vágás közben. Fontos, hogy elolvassa a leckét, hogyan kell megfogalmazni a gyermek hüvely Sloper mérésekből.

Rajz Gyermek - Csecsemő és kisgyermekek

Ez a lecke a legfontosabb a tanulás, hogyan kell felhívni a gyerekek. Most megtudhatod, hogyan lehet megkülönböztetni a gyermek életkorát és hogyan kell felhívni test arányait, hogy a tartomány csecsemő, a kisgyermek, hogy gyerek. Látni fogja, hogy a test, arc és funkciók haladást, hogy a rajzok pontosan tükrözi, hogy a progresszió.

Miután megtanultuk a gyermek test arányait, megtanítuk, hogyan készítsünk egy lány és fiú figurát mindhárom mérettartományra: csecsemő, kisgyermek és gyerek.

Ezen felül, akkor megtanulják, hogyan kell felhívni aranyos gyerek arcok, pózok és ruházati részleteket. Ez a lecke biztosan arra ösztönöz, hogy gyermekruházatot tervezzen!

Egyéb gyermekruházati órák

Miután megtanultad a fenti leckéket, tanuld meg, hogyan rajzoljon egy "tween" kislányt és a fiú figurát. Majd lépj tovább a női és a férfi mezőkre, ahol egy pálinka választék közül választhatsz.

A University of Fashion sok más tanulságot kínál a gyermekruházat számára. A UniversityofFashion.com honlapunkon található Lessons lapon kattintva ellenőrizheti.

Kattintson az előfizetéshez

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus University of Fashion - Online Fashion Design School »

This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
189 USD
évente. Ajánlunk egy visszatérő havi előfizetési díj US $ 19,95 havonta.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció