HBX CORe

Harvard Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

HBX CORe

Harvard Business School

A következő fejezethez szükséges készségek és bizalom megszerzése a HBX CORe-vel

A Readiness Credence (CORe) a mi alapunk az üzleti gondolkodás alapjain - három tanfolyami online program, amely felkészíti Önt arra, hogy teljes mértékben részt vegyen az üzleti világban. A CORe-t a HBS kari tagjai fejlesztették ki az alapvető üzleti koncepciók és problémamegoldó készségek mély megértéséért. A három CORe kurzus elsajátítása - az üzleti analízis, a gazdálkodás menedzserek és a pénzügyi számvitel - az üzleti nyelv nyelvén folyik.

Ez a program, amelyet a Harvard Business School kínál a bejövő hallgatóknak, hogy felkészüljenek az MBA tanteremre, és felkészíti Önt arra, hogy hozzájáruljon az üzleti megbeszélésekhez és a döntéshozatalhoz, függetlenül attól, hogy a jelenlegi karrierjét a posztgraduális iskolában új karrierlehetőségek.

Meg fogja tanulni a társasok közötti megosztottság perspektíváinak globális kohorszját, és megismerkedne a HBX tanfolyam platformján elért eredményekkel. Önnek lehetősége lesz arra is, hogy bemutassa az anyag megismerését az előírt, végső vizsga átadásával.

A CORe-ben való részvétel lehetővé teszi, hogy:

 • Elemezze és értelmezze az adatokat az üzleti döntések meghozatalában
 • A gazdasági elveket valós üzleti helyzetekre alkalmazza
 • Fedezze fel, mi van a számok mögött a pénzügyi kimutatásokban
 • A mester fogalmak, ahogyan a különböző szervezetek multimédiás esettanulmányait kezelik
 • Üzleti intuíció kialakítása hideg hívások és interaktív funkciók segítségével
 • Csatlakozzon a HBX kurzus platformon szerzett különböző tapasztalatokkal rendelkező társaik globális csoportjához
 • Engedjen online az ütemterv szerint

Törzsanyag

Üzleti elemzés

Jan Hammond professzorral

Az üzleti analitika bemutatja az adatok elemzésére és jobb irányítási döntésekhez használt kvantitatív módszereket. Meg fogja győzni a kulcsfontosságú fogalmak megértését, a vezetői megítélésedet, és azt a képességét, hogy a kurzusokat valós üzleti problémákra alkalmazza.

Közgazdaságtan menedzserek számára

Bharat Anand professzorral

A gazdálkodók menedzserei olyan alapvető gazdasági elvekbe merülnek, mint a kínálat és a kereslet, a költségek, a piacok, a verseny és a differenciálás. Megszerzi a sikeres üzleti stratégia kidolgozásához szükséges ismereteket és készségeket.

Pénzügyi Számviteli

VG Narayanan professzorral

Ez a kurzus megtanítja a pénzügyi számvitel alapjait. A naplóbejegyzések naplózásának alapjától kezdve és a T-számlákon való közzétételre alapozva megtudhatja, hogyan készítsen mérleget, eredménykimutatást és pénzforgalmi kimutatást.

Programszerkezet

A CORe az innovatív HBX online platformon jelenik meg, amely a tanuló számára a tanulási folyamat középpontjába kerül. A tanfolyamot a saját menetrenddel töltheti le, miközben a rendszeres heti határidőket tartja. A HBX-vel a tanulás aktív, szociális és eseti alapú. Arra kérjük Önt, hogy lépjen be az üzleti vezető szerepébe, és vegyen részt a társaival, hogy valós üzleti kihívásokkal dolgozzon. Ezzel többet megtud. Ön elhagyja CORe-t a világ új perspektívájával és a vállalkozások működésével kapcsolatban.

A CORe programstruktúrája számos módon különbözik:

1. Credential program

A hitelesítő program, a CORe három tanfolyamból áll, záróvizsga van, és a kvíz és a záróvizsga teljesítménye, a munka minősége és időszerűsége, valamint a tanulóközösséghez való hozzájárulás alapján kerül osztályozásra. Tudjon meg többet a CORe minősítésről.

A három órás, többször választott záróvizsga egy zárt könyv, a számítógépes felmérés, amelyet a HBS kara készíttetett, és amelyet a világ bármelyik országának 4 800 Pearson VUE tesztközpontjában kezelnek. Tudjon meg többet arról, hogy miként végezték el a végső vizsga, és hol lehet ülni a végső vizsgán a Gyakran Ismételt Kérdések oldalon. A CORe hitelesítő adatok megszerzéséhez mind a három kurzuson el kell végezni a vizsgaeredményt.

2. Helyezze a CORe-et a menetrendbe

Az egész éven át kínálunk CORe-et több tanulmányi időtartammal, a gyorsított 8 hetes kohorsztól a meghosszabbított 17 hetes kohorszig. Azonban a kurzus tartalma és a program követelményei azonosak a program hosszúságától függetlenül. Célunk, hogy különböző programhosszúságokat nyújtsunk, lehetőséget adunk arra, hogy egyensúlyba hozzuk a program rugalmasságát az Ön életmódjával és más feladataival.

A program befejezéséhez szükséges középidő kb. 150 óra, bár ez a tanulási idő változó. Egyes résztvevők több időt töltenek a platformon, hogy fokozzák a fogalmi fogalmak megértését, és vegyenek részt a társaikkal. Ez nem foglalja magában a platformon kívüli felülvizsgálatot, vagy a három órás CORe záróvizsga előkészítését és elfogadását.

 • Kiterjesztett kohorszok

Program hossza: 17 hét

Időbeli elkötelezettség: heti 8-10 óra

Következő indítások: 2018 február

 • Standard kohorszok

Program hossza: 12 hét

Időbeli elkötelezettség: heti 10-15 óra

Következő indítások: 2018 január

 • Gyorsított kohorszok

Program hossza: 8-10 hét

Idő kötelezettségvállalás: heti 15-20 óra

Következő kezdetek: Be kell jelenteni

3. Kötelezze a CORe vagy Stack CORe-t

Két lehetőség van a készenléti hitelesség megszerzésére:

 • Kötelezettség a CORe-be: Jelentkezzen be egyetlen CORe-kohorszba és szerezze meg a készenléti igazolást a három CORe kurzus sikeres befejezésével, és mindhárom kurzuson végződő záróvizsga eljusson. A CORe programdíja 1.950 $.
 • Stack to CORe: Az üzleti analitika, a gazdálkodás menedzserei és a pénzügyi számvitel külön bejelölve egyedi bizonyítványprogramokként (1500 dollár egyenként), és megkapja a készenléti hitelességet, ha mind a három tanfolyam sikeres elvégzésével és az egyes kurzusok befejezésével felajánlott ). Annak érdekében, hogy jogosult legyen a Readiness of Credibility, a résztvevőknek teljesíteniük kell a program és a vizsga követelményeit mind a három tanfolyamon két éven belül.

Megjegyzés: A CORe program beiratkozásával a résztvevők nem jogosultak az Üzleti elemzés, a Közgazdaságtan menedzserek vagy a Pénzügyi számvitel egyedi tanúsítványprogramokba történő bejegyzésére. A Business Analytics, a Közgazdaságtan menedzserek vagy a Pénzügyi számvitel egyedi tanúsítványprogramokként történő beiratkozásával a résztvevők nem vehetnek részt a CORe programban.

4. Egyetemi kredit opció

Lehetőség van arra, hogy kutatói krediteket szerezzen a CORe-nek az egyetemi kredit opció megválasztásával, a januári, májusi vagy szeptemberi CORe kohorszokban. A résztvevők 8 egyetemi kreditot szerezhetnek a Harvard Extension School segítségével. A kurzus tartalma, határideje és minősítési folyamata megegyezik azokkal, akik az egyetemi kredit opciót választják ($ 3,600). Amikor elkezdi az alkalmazást, kiválaszthatja, hogy az egyetemi kredit opcióra pályázik-e.

Ki részesülhetne

A különböző oktatási és szakmai háttérrel rendelkező egyének profitáltak a HBX CORe-től. Nincsenek előfeltételek a program számára. Megállapítottuk, hogy a legtöbb résztvevő a következő három kategória valamelyikébe tartozik:

 • A főiskolai hallgatók és a közelmúltban végzett diplomások azt remélik, hogy kiemelkednek a tömegből és benyomódnak az interjúk során
 • Azok, akik MBA-t vagy más posztgraduális programokat vesznek igénybe, akik szeretnék megerősíteni pályázatukat, és készen állnak az első napon
 • Azok a szakemberek, akik elmélyítik az alapvető üzleti koncepciók megértését, hozzáadnak értéküket szervezetükhöz, és előmozdítják karrierjüket

Ha éhes egy olyan élményt nyújtó tanulási tapasztalat, amely megváltoztathatja a világgal kapcsolatos gondolkodásmódját, és felkészülhet a következő fejezetre, a CORe lehet az, amit keres.

Kohorszpontok

 • 2018. január

Hossza: 12 hét

Programidőpontok: 1 / 9-4 / 5

Költség: $ 1.950 / $ 3.600

Jelentkezési határidő: december 20

 • 2018. február

Hossz: 17 hét

Programidőpontok: 2 / 6-6 / 7

Költség: 1.950 $

Jelentkezési határidő: január 24

Felvételi

Amikor az alkalmazások CORe-re nézünk, két dolgot mutatunk be: alkalmasság és motiváció. Az esszé ablakot ad a motivációnkhoz, hogy hozzájáruljon a CORe tanulási közösséghez és kiegészítse a programot.

A kérelem ingyenes és körülbelül 10 percet vesz igénybe. Minden pályázónak 18 évesnek kell lennie, és angol nyelvtudással kell rendelkeznie.

A pályázatokat gördülékenyen, egy-két héten belül benyújtott felvételi döntésekkel felülvizsgálják. A pályázatokat legkésőbb a pályázati határidőig 11:59 órakor kell benyújtani, ha másként nem jelezzük.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve January 29, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
jan. 2019
feb. 2019
Duration
Időtartam
1 - 17 hetek
Price
ár
1,950 USD
Költség: $ 1.950 / $ 3.600
Information
Deadline
Kérj Információt
for January start
Locations
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
for January start
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
for February start
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
for March start
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : Május 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
for May start
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
for January start
A befejezés dátuma Kérj Információt
feb. 2019
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
for February start
A befejezés dátuma Kérj Információt
márc. 2019
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
for March start
A befejezés dátuma Kérj Információt
Május 2019
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
for May start
A befejezés dátuma Kérj Információt