Hivatalos Leírás

Ezzel Mester Az Emberi ErőforrásÉrhető látni a cég, mint egy olyan mechanizmus által alkotott csapatok; személyek, akik figyelembe kell venni, figyelembe véve a járulékokat és igényeit a szerkezeten belül. EBES Business School SpanyolországNemzetközileg elismert a valós módszertana; Azaz a Mester programok különböznek másoktól a megjelenése valóságos helyzet, hogy a cég vezetői, az üzleti karrierjét.

Most már tudjuk, hogy fontos az emberi tényező, a relevanciája irányító csapatok, és mindezt vezet odaadás és erőfeszítés gyakran nem kezelik megfelelő hatékonysággal, ami elkerülhetetlenül vezet az alacsony üzleti termelékenységet. Vannak cégek, ahol a képesség, hogy képezzék a munkavállalók, akik érdekeltek a jólétüket, szerepük a csapat, vagy egyéni helyzet zavaros. Az összefüggés a munkavállaló a cégen belül más munkásokkal, ... a teljesítménye megalapozott és a kijelölt feladatok ... minden mindennel összefügg. Talán ott van a láthatatlan és produktív munkavállaló.

Az előadás a HR technikák átalakítani a munkahelyen biztosításával érdeklődés, a motiváció, és a konfliktusok feloldására, ami kétségtelenül tükrözi a pozitív munkahelyi.

Létfontosságú a kiválasztott alkalmas jelölt bizonyos feladatok elvégzésére, valamint a kompakt tanulmány a fejlődés a szervezet. Továbbá, nem csak, hogy feltételeket határozzon kapcsolatos tevékenységek középpontjában a munkavállalói lelkesedéssel, de ellenőrzéseket végezni annak megállapítása, hogy a feladatok ellátása történik bőséges hozzá vagy menedzsment képzés szükséges.

Köszönjük, hogy a tanulmány kifejezetten a felsővezető, HR tanulási megszerzett EBES Business School Spanyolország, Lesz nagyon hálás a diákok különösen eredményeket felmutatni. Hála a humanizálása a munkakörnyezet, a munkakörnyezet pozitív.

Mester program HR

Mi lehet a sok tudás a pénzügyek, a vagyonkezelés, a közigazgatás, az emberi erőforrások nélküli képességek nem adja a gyümölcsöket. A technológiai virtuális campus válik üzleti, ahol tudást a gyakorlatba a különleges képzést és kétségkívül a hozzájárulását mentori és részvétel a fórumok a diákok más országokban.

Célok

Kiviteli tervek, mint egy végrehajtó tagja a Humán Erőforrás osztály, ahol akkor szembe a valós helyzetekben, mint a válogatás a szükséges munkát profilt, tehetséggondozás, a belső előléptetés, a nemek közötti egyenlőség és a lehetőségek, a megbékélés a személyes élet és a szakmai vagy akár elbocsátás menedzsment és a konfliktusok.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

4 további kurzus EBES Escuela Business Espana »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
10 - 12 hónapok
Részidős oktatás
Price
- Az ösztöndíjas helyett 6000 €, 1399 €
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date