Hivatalos Leírás

Holtbiztos hallgatói bizonyítvány

A hallgatás a siketgyümölkem doktori bizonyítvány áll rendelkezésre, mint önálló tanúsítvány vagy kiemelt terület a Master of Education Special Education. Az on-campus oktatás egyik hétvége kiegészíti az online oktatást, biztosítva, hogy mindkét világból a lehető legjobban élvezhesse a programot: egy olyan programot, amelyet bárhonnan magával vihet, és személyes kapcsolatot létesíthet az oktatókkal és más hallgatókkal.

Program leírása

A diplomás bizonyítványok célja, hogy megfeleljen a kiegészítő érettségi oktatási igényeinek szakemberek. A végzős bizonyítvány program olyan kurzusok sorozata, amely alapos ismereteket nyújt a témában. A kurzusok készlete koherens tudásbázist biztosít.

program áttekintés

 • 15 óra hitel
 • A tanfolyam elsősorban online. Két tanfolyam egy hétvégét igényel az on-campus oktatás során.
 • Előfeltétele: bachelor fokozat
 • A hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.
 • A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.

Pályázati folyamat

Bár nincs pályázati határidő, a potenciális hallgatókat arra ösztönzik, hogy nyújtsanak be minden pályázati anyagot legalább két hónappal a tervezett kezdeti beiratkozást megelőzően.

1. Töltse ki az ApplyTexas alkalmazást.

 • Amikor megkérdezi, hogy kiválassza a főbbeket, a "Grad Certificate - Deafblind" választja.
 • 60 dollár kezdeti díj vagy minden egyes további alkalmazás esetében 50 dollár (beleértve a belépési dátum módosításait, a programkérelmek hozzáadását / módosítását vagy a visszafogadási kérelmeket).

2. A Texas Tech Egyetem Graduate School által felvázolt kiegészítõ alkalmazásokat.

 • A pályázóknak minden hivatalos főiskoláról és egyetemről át kell tekinteniük a nem hivatalos átiratokat, amelyeket a Texas Tech Egyetem Doktori Iskolájába küldtek. Ha be van jelentkezve, akkor köteles hivatalos átiratokat benyújtani.
 • Minden nemzetközi pályázónak bizonyítania kell az angol nyelvtudást, mielőtt pályázatukat elfogadhatónak lehet tekinteni. Ezt a tesztet csak az amerikai egyetemek vagy egyetemek angol nyelvtudással nem rendelkező országokból szerzett diplomások számára engedélyezik. Azok a pályázók, akik legalább két egymást követő évet töltöttek el egy amerikai főiskolán vagy egyetemen vagy angol nyelvtudással mentesített országban, szintén mentesülnek az angol nyelvtudás követelményétől.

3. Jelölje be a Raiderlink Alkalmazások lapját, hogy értesítést kapjon a felvételi státuszában bekövetkezett változásokról.

 • Miután elfogadta a Graduate School és a College of Education, akkor dolgozni egy kar tanácsadó, hogy dolgozzon ki egy fokú tervet. Ha elutasító levelet kap, a felvételi fellebbezési eljárással kapcsolatban felveheti a kapcsolatot a posztgraduális oktatási és kutatási munkatársakkal.

Érdekli, hogy csak egy vagy két kurzust vesz igénybe? Használja a Texas Tech Egyetem Graduate Temporary Status-ot, és 12 órát vesz igénybe anélkül, hogy befejezte a pályázati folyamatot egy fokú programhoz.

A program követelményei

A bizonyítványok programjai önállóan vagy a mester programjával párhuzamosan folytathatók. A legtöbb kurzust online kínálják; Néhány kurzuson azonban van egy kampusz komponens.

Kötelező tanfolyamok (15 óra hitel)

 • EDSP 5383 A vizuális rendszer anatómiája és funkciói †
 • EDSP 5388 Programok és szolgáltatások a kettős érzékszervi károsodást okozó diákok számára
 • EDSP 5389 stratégiák a többszörös fogyatékossággal élő és fogyatékkal élő tanulók számára, valamint a látássérültek vagy a siketek
 • EDSP 5394 kommunikáció a szomorúsággal rendelkező egyének számára
 • EDSP 5395 A hallásrendszer anatómiája és funkciói a hallássérültek számára

† A tanfolyamok egy hétvégét igényelnek, az egyetemi oktatás során.

Karrier lehetőségek ezzel a szakképzettséggel

A tanfolyam igazodik a CEC szabványokhoz a süketek és a vakok számára. A tanfolyam hangsúlyt fektet a kommunikációra és az értékelésre.

Program oktatási nyelve:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

65 további kurzus Texas Tech University Worldwide eLearning »

Utoljára frissítve April 25, 2018
This course is On-line
Start Date
Június 2019
Július 2019
Duration
15 Óra
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

Június 2019

Július 2019

aug. 2019

jan. 2020