HP Certified Software Testing

KBuffer írta alá a HP Software University, mint egy hivatalos Training Center.

Természetesen Bevezetés

Szoftver tesztelés egy olyan folyamat azonosítására használt pontosságát, teljességét és minőségét szoftver. Tesztelés segít ellenőrzése és jóváhagyása, ha a szoftver működik, ahogy az a leírásban, hiba nélkül. Statikus és dinamikus módszerek segítségével tesztelheti az alkalmazást. Software Testing szisztematikusan feltárja a különböző hibaosztályokra kevesebb időt és energiát. Az összegyűjtött adatok a tesztelés is támpontot nyújthat a szoftver megbízhatóság és a minőség.

Szóval, mi az a szoftver tesztelése?

Szerint Wikipedia, Szoftver tesztelés a nyomozás, hogy az érintetteknek információkat a minőség a termék vagy szolgáltatás a vizsgálat alatt. Szoftver tesztelés is egy objektív, független néző szoftver hogy az üzleti és megértsük a kockázatokat a szoftver megvalósítása. Vizsgálati módszerek közé tartoznak, de nem korlátozódnak ezekre, a folyamat a végrehajtó program vagy alkalmazás azzal a szándékkal találni szoftver hibák (Hibák vagy egyéb hiba).

KBuffer, Az egyik vezető képzési intézet által engedélyezett HP.

HP egyik legnagyobb cégek szerte a világon, és továbbra is felfelé a létrán azáltal, több vezető szoftvermegoldások futtatni, kezelni, optimalizálni, és biztonságos ügyfelek vállalati alkalmazások és adatközpontok. A HP Software Certification programok felkészítse a diákokat, hogy megfeleljen a mai növekvő kihívások a technikai tudás szükséges, hogy tegye meg előre a szoftver tesztelése függőleges.

HP Software University elsősorban összpontosít elmélyültebb képzés a Software Testing tartomány. Ez magában foglalja a tanfolyam, amely bemutatja miként Software Testing segítségével automatizálási eszközök és ismeretek Software Testing eszközök az alábbiak:

  • HP Application Lifecycle Management (ALM)
  • HP Unified Funkcionális tesztelés (UFT)
  • HP LoadRunner (LR)
  • HP Virtual User Generator (VuGen)

Kik vehetnek részt?

Minden végzős vagy akár egyetemista.

Hol lehet helyezni?

HP vállalta, hogy a krémet a jelöltek képzett e rendszer keretében magukat. Ezen felül fogják ezeket a jelölteket, hogy ügyfeleik és egyéb IT Major.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus KBuffer »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Július 2020
Duration
3 - 4 hetek
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2020
Jelentkezési határidő

Július 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date