Hp hitelesített szoftvertesztelés

Általános információk

Program leírás

HP Certified Software Testing

KBuffer írta alá a HP Software University, mint egy hivatalos Training Center.

Természetesen Bevezetés

Szoftver tesztelés egy olyan folyamat azonosítására használt pontosságát, teljességét és minőségét szoftver. Tesztelés segít ellenőrzése és jóváhagyása, ha a szoftver működik, ahogy az a leírásban, hiba nélkül. Statikus és dinamikus módszerek segítségével tesztelheti az alkalmazást. Software Testing szisztematikusan feltárja a különböző hibaosztályokra kevesebb időt és energiát. Az összegyűjtött adatok a tesztelés is támpontot nyújthat a szoftver megbízhatóság és a minőség.

Szóval, mi az a szoftver tesztelése?

Szerint Wikipedia, Szoftver tesztelés a nyomozás, hogy az érintetteknek információkat a minőség a termék vagy szolgáltatás a vizsgálat alatt. Szoftver tesztelés is egy objektív, független néző szoftver hogy az üzleti és megértsük a kockázatokat a szoftver megvalósítása. Vizsgálati módszerek közé tartoznak, de nem korlátozódnak ezekre, a folyamat a végrehajtó program vagy alkalmazás azzal a szándékkal találni szoftver hibák (Hibák vagy egyéb hiba).

KBuffer, Az egyik vezető képzési intézet által engedélyezett HP.

HP egyik legnagyobb cégek szerte a világon, és továbbra is felfelé a létrán azáltal, több vezető szoftvermegoldások futtatni, kezelni, optimalizálni, és biztonságos ügyfelek vállalati alkalmazások és adatközpontok. A HP Software Certification programok felkészítse a diákokat, hogy megfeleljen a mai növekvő kihívások a technikai tudás szükséges, hogy tegye meg előre a szoftver tesztelése függőleges.

HP Software University elsősorban összpontosít elmélyültebb képzés a Software Testing tartomány. Ez magában foglalja a tanfolyam, amely bemutatja miként Software Testing segítségével automatizálási eszközök és ismeretek Software Testing eszközök az alábbiak:

  • HP Application Lifecycle Management (ALM)
  • HP Unified Funkcionális tesztelés (UFT)
  • HP LoadRunner (LR)
  • HP Virtual User Generator (VuGen)

Kik vehetnek részt?

Minden végzős vagy akár egyetemista.

Hol lehet helyezni?

HP vállalta, hogy a krémet a jelöltek képzett e rendszer keretében magukat. Ezen felül fogják ezeket a jelölteket, hogy ügyfeleik és egyéb IT Major.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Established in 1986 in Chennai, India, 'KBuffer Online' owned by Mr. G.M. Sundaram has been serving various clients in the fields of Publishing, Printing, and Multimedia. They also had a branch in Mad ... Tovább

Established in 1986 in Chennai, India, 'KBuffer Online' owned by Mr. G.M. Sundaram has been serving various clients in the fields of Publishing, Printing, and Multimedia. They also had a branch in Madurai to cater to the needs of many publishers in that city. The Promoter, Mr. G.M. Sundaram has rich experience in fields of Training, Publishing, and Multimedia. In 2003, Super Graphics started promoting various courses under the brand name of KBuffer. Kevesebb