Mik a céljai a tanfolyam?

A ITIL® Intermediate Service Operation tanúsítvány bizonyítja a teljes szakmai ismeretek ITIL® Service Operation elveket és folyamatokat, valamint hogyan illeszkednek a szélesebb ITIL® keret teljesíti az üzleti igényeket.

  • Azok a tényezők, amelyek megmagyarázzák, hogy miért rendszerek és szolgáltatások teljesítését, az is, hogy vannak, és az értéket adnak a vállalkozás számára.
  • Az út, melyen az IT szolgáltatások szervezésének és szállítják, mint a rendezvényszervezés és a incidens menedzsment helyreállítása szolgáltatások gyors.
  • Nyomon követése és ellenőrzése az IT-üzemeltetés, amely a kívánt szolgáltatásokat és szállít korrekciós intézkedéseket, ha szükséges.
  • Kezelése a technológiai infrastruktúra oly módon, hogy ez lesz az eszköz a szolgáltatás nyújtásához.
  • Megvalósítása service desk és tartószerkezetek elfog események és kezdeményezze a javító intézkedések szükségesek.
  • Azonosító kihívások és a kritikus sikertényezők és megteremti terveket, amelyek biztosítják azok minden címzett szerint ITIL® szabványoknak.

Ki szánt?

A kurzus az informatikai műveletek vezetők, service desk vezetők, vagy bárki, aki ITIL® Alapítvány és arra törekszik, hogy jobban megértsék a ITIL® keret a közbenső szinten.

Követelményei

Annak érdekében, hogy a szolgáltatás működése vizsga, akkor át kell haladnia a ITIL® Alapítvány vizsgálata. Nincsenek előfeltételei, hogy a tanfolyam, de azt javasoljuk, hogy van egy jó ismerete szolgáltatás menedzsment és megtették a ITIL® kurzust.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Ha a szolgáltató működése vizsga hozták lesz képes működni műveletvezetőt, a szolgáltatás nyújtásának menedzser és a létesítmények menedzser. A tanfolyam számít, mint három a szükséges 17 kredit mozog-ra kezelése Across életciklusát során ami a címe "ITIL® Expert".

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
12 hónapok
Részidős oktatás
Price
395 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date