Mik a céljai a tanfolyam?

A kurzus középpontjában a szolgáltatás átmeneti elemeket a ITIL® keret. Bevezeti a diákokat, hogy a fogalmak mögött tervezése szolgáltatási kínálatát, hogy hogyan átmenet a régi és az új modellek, és hogy a szolgáltatás átmeneti elem illeszkedik a szélesebb ITIL® keretet.

  • Elvek mögött szolgáltatás átmeneti, mint a optimalizálása és bemenetek és kimenetek, hogy figyelembe kell venni a tervezés során.
  • Folyamatok, amelyek alátámasztják a szolgáltatás átmeneti projekt és a készségek és technikák szükségesek, hogy megfelelően a szamár és az átállás.
  • Hogyan kell kezelni az emberi eleme minden IT-szolgáltatás átmeneti projekt, beleértve az érdekelt felek elvárásainak és a kommunikációt.
  • Felmérése szervezeti hatás és módosítások a szolgáltatás átmeneti projekt.
  • A technikai szempontok a szolgáltatás átmeneti különös tekintettel az elmozdulást a helyszínen a felhő szolgáltatások.
  • Figyelembe véve a sikertényezők és kockázatai szolgáltatás átmeneti és hogyan lehet a legjobban megfeleljen minden.

Ki szánt?

A pályán a Vezető Informatikusok, Chief Technology tisztviselők, vezető műveleti tisztek, IT üzemeltetési és szolgáltatási menedzserek és a változás-ellenőrzési vezetők, akik feladata, hogy végre egy új szolgáltatásnyújtási modell a szervezet számára, illetve, hogy a kezét-forrásokra az új keret.

Követelményei

Annak érdekében, hogy a szolgáltatás átmeneti vizsga, akkor át kell haladnia a ITIL® Alapítvány vizsgálata. Nincsenek előfeltételei, hogy a tanfolyam, de azt javasoljuk, hogy van egy jó ismerete szolgáltatás menedzsment és megtették a ITIL® kurzust.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Miután a ST vizsga hozták lesz képes vállalni szerepeket, mint a változás menedzser, projekt támogatási, szolgáltatási menedzser és IT-üzemeltetés vezetők. A tanfolyam számít, mint három a szükséges 17 kredit szükséges mozogni rá az irányító Szerte az életciklus során, amelynek eredményeként a címe "ITIL® Expert".

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
12 hónapok
Részidős oktatás
Price
395
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date