Read the Official Description

Mik a céljai a tanfolyam?

A kurzus középpontjában a szolgáltatás átmeneti elemeket a ITIL® keret. Bevezeti a diákokat, hogy a fogalmak mögött tervezése szolgáltatási kínálatát, hogy hogyan átmenet a régi és az új modellek, és hogy a szolgáltatás átmeneti elem illeszkedik a szélesebb ITIL® keretet.

  • Elvek mögött szolgáltatás átmeneti, mint a optimalizálása és bemenetek és kimenetek, hogy figyelembe kell venni a tervezés során.
  • Folyamatok, amelyek alátámasztják a szolgáltatás átmeneti projekt és a készségek és technikák szükségesek, hogy megfelelően a szamár és az átállás.
  • Hogyan kell kezelni az emberi eleme minden IT-szolgáltatás átmeneti projekt, beleértve az érdekelt felek elvárásainak és a kommunikációt.
  • Felmérése szervezeti hatás és módosítások a szolgáltatás átmeneti projekt.
  • A technikai szempontok a szolgáltatás átmeneti különös tekintettel az elmozdulást a helyszínen a felhő szolgáltatások.
  • Figyelembe véve a sikertényezők és kockázatai szolgáltatás átmeneti és hogyan lehet a legjobban megfeleljen minden.

Ki szánt?

A pályán a Vezető Informatikusok, Chief Technology tisztviselők, vezető műveleti tisztek, IT üzemeltetési és szolgáltatási menedzserek és a változás-ellenőrzési vezetők, akik feladata, hogy végre egy új szolgáltatásnyújtási modell a szervezet számára, illetve, hogy a kezét-forrásokra az új keret.

Követelményei

Annak érdekében, hogy a szolgáltatás átmeneti vizsga, akkor át kell haladnia a ITIL® Alapítvány vizsgálata. Nincsenek előfeltételei, hogy a tanfolyam, de azt javasoljuk, hogy van egy jó ismerete szolgáltatás menedzsment és megtették a ITIL® kurzust.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Miután a ST vizsga hozták lesz képes vállalni szerepeket, mint a változás menedzser, projekt támogatási, szolgáltatási menedzser és IT-üzemeltetés vezetők. A tanfolyam számít, mint három a szükséges 17 kredit szükséges mozogni rá az irányító Szerte az életciklus során, amelynek eredményeként a címe "ITIL® Expert".

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program taught in:
Angol

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
12 hónapok
Részidős oktatás
Price
395
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment