Mik a céljai a tanfolyam?

Középpontban a szolgáltatás nyújtásának komponensei ITIL® keretében a ITIL® SD kurzus bevezeti a diákokat, hogy a fogalmak mögött a szolgáltatás nyújtásának és megadni nekik a készségeket és ismereteket kell építeni és telepíteni informatikai szolgáltatás, amely eleget tesz a valódi üzleti igényeket.

  • A ITIL® értelmezése szolgáltatás tervezés, és az ilyen szolgáltatások illeszkednek a többi ITIL® könyvtár.
  • A legjobb gyakorlatok elveit mögött tervezése olyan szolgáltatás, amely támogatja a többi eleme a ITIL® keret, és megfelel az üzleti igényeinek.
  • A folyamatok be kell vonni minden új szolgáltatás kialakítása, beleértve a SLA, esemény kiváltó és a kihívások és kockázatok, amelyeket meg kell oldani, mielőtt a telepítési.
  • A technológiát, hogy segítse az informatikai szolgáltatások kialakítása és nyújtása.
  • Szerepe, felelőssége és emberi erőforrás szükséges, hogy megfelelően kezelni a szolgáltatási folyamat.
  • Valósítson meg egy új szolgáltatási folyamat, és hogyan kell értékelni a teljesítményt és ROI.

Ki szánt?

A kurzus az informatikai műveletek vezetők, service desk vezetők, tanácsadók és szakemberek, akik részt vesznek a szolgáltatás nyújtásának. Az adagolás befejezése után képesek lesznek emelni a minőség és a hatékonyság az áldozatot.

Követelményei

Annak érdekében, hogy az SD-vizsga, akkor át kell haladnia a ITIL® Alapítvány vizsgálata. Nincsenek előfeltételei, hogy a tanfolyam, de azt javasoljuk, hogy van egy jó ismerete szolgáltatás menedzsment és megtették a ITIL® kurzust.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Miután letette a vizsgát SD lesz képes működni szerepeket, mint például a szolgáltatás design menedzser, szolgáltatás Képviselő, technikai elemző és Enterprise Architect. A tanfolyam számít, mint három a szükséges 17 kredit mozog-ra kezelése Across életciklusát során ami a címe "ITIL® Expert".

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
12 hónapok
Részidős oktatás
Price
395 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date