Mik a céljai a tanfolyam?

A tanfolyam segít az informatikai szakemberek jobban megismerhessék ITIL® Service stratégia, és segít nekik, hogy milyen szerepe van a szolgáltatás stratégia keretében ITIL® keret mielőtt beleugrik a sajátosságait stratégia kialakítása és végrehajtása.

  • Az elvek mögött jó szolgáltatás tervezése
  • A folyamatok szükségességét beépítendő támogatása és kezelése a szolgáltatás stratégia
  • Segítségével az informatikai keretek, hogy segítsen javítani a kormányzás és a hatása a stratégia más üzleti folyamatok
  • Épület a csapat, és bízzák szerepek és felelősségek végrehajtásához szükséges stratégia
  • Azonosítása és megoldása problémák, amelyek megakadályozzák a sikeres telepítését az új stratégia

Ki szánt?

A tanfolyam mindenki számára, aki letette a ITIL® kurzust és egy Service Manager, Chief Operation Officer, IT Operations Manager vagy informatikai igazgató, aki felelős a meghatározására és végrehajtására a szolgáltatási stratégia részeként szélesebb IT és az üzleti célok, vagy bárki, aki arra törekszik, hogy megértsék, hogy a szolgáltatás stratégia meghatározására és irányítására.

Követelményei

Annak érdekében, hogy a szolgáltatás stratégia vizsga, akkor át kell haladnia a ITIL® Alapítvány vizsgálata. Nincsenek előfeltételei, hogy a tanfolyam, de azt javasoljuk, hogy van egy jó ismerete szolgáltatás menedzsment és megtették a ITIL® kurzust.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Amint az SS vizsga hozták lesz képes vállalni szerepeket, mint az IT üzemeltetési vezető, IT stratégia és üzleti stratégiai tanácsadó. A tanfolyam számít, mint három a szükséges 17 kredit szükséges mozogni rá az irányító Szerte az életciklus során, amelynek eredményeként a címe "ITIL® Expert".

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
12 hónapok
Részidős oktatás
Price
395
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date