Read the Official Description

Mik a céljai a tanfolyam?

A tanfolyam segít az informatikai szakemberek jobban megismerhessék ITIL® Service stratégia, és segít nekik, hogy milyen szerepe van a szolgáltatás stratégia keretében ITIL® keret mielőtt beleugrik a sajátosságait stratégia kialakítása és végrehajtása.

  • Az elvek mögött jó szolgáltatás tervezése
  • A folyamatok szükségességét beépítendő támogatása és kezelése a szolgáltatás stratégia
  • Segítségével az informatikai keretek, hogy segítsen javítani a kormányzás és a hatása a stratégia más üzleti folyamatok
  • Épület a csapat, és bízzák szerepek és felelősségek végrehajtásához szükséges stratégia
  • Azonosítása és megoldása problémák, amelyek megakadályozzák a sikeres telepítését az új stratégia

Ki szánt?

A tanfolyam mindenki számára, aki letette a ITIL® kurzust és egy Service Manager, Chief Operation Officer, IT Operations Manager vagy informatikai igazgató, aki felelős a meghatározására és végrehajtására a szolgáltatási stratégia részeként szélesebb IT és az üzleti célok, vagy bárki, aki arra törekszik, hogy megértsék, hogy a szolgáltatás stratégia meghatározására és irányítására.

Követelményei

Annak érdekében, hogy a szolgáltatás stratégia vizsga, akkor át kell haladnia a ITIL® Alapítvány vizsgálata. Nincsenek előfeltételei, hogy a tanfolyam, de azt javasoljuk, hogy van egy jó ismerete szolgáltatás menedzsment és megtették a ITIL® kurzust.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Amint az SS vizsga hozták lesz képes vállalni szerepeket, mint az IT üzemeltetési vezető, IT stratégia és üzleti stratégiai tanácsadó. A tanfolyam számít, mint három a szükséges 17 kredit szükséges mozogni rá az irányító Szerte az életciklus során, amelynek eredményeként a címe "ITIL® Expert".

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program taught in:
Angol

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
12 hónapok
Részidős oktatás
Price
395
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment