Mik a céljai a tanfolyam?

A ITIL® PPO szakon a hallgatók a gyakorlati alkalmazása PPO gyakorlatokat annak érdekében, hogy lehetővé tegye kapacitás, a rendelkezésre állás, IT szolgáltatás folyamatosságát, az információs biztonság és a kereslet kezelésének közben demonstrálja, hogyan kell végrehajtani őket egy modern IT-szolgáltatás.

  • Hogyan tervezzük és elegendő kapacitással, hogy támogassa a változó igényeit a vállalkozás.
  • Hogyan határozza meg és hajtsák végre a magas rendelkezésre állású rendszerek szolgáltatás minőségének fenntartása érdekében minden alkalommal.
  • Segítségével az informatikai szolgáltatás folytonosságát elvek fenntartása a szolgáltatás minősége rendszerek és keretek átmenet.
  • Hogyan építsünk keretek és rendszerek, amelyek segítségével támogatja a kereslet menedzsment.
  • Épület egy PPO csapat és hozzárendelése a szerepeket és feladatokat.
  • A technológiát támogató PPO célok és szolgáltatásokat.

Ki szánt?

Az természetesen megfelel a diákok, akik az informatikai szakemberek, hogy azok ITIL® Foundation selejtező és a munka olyan területeken, mint az informatikai műveletek, hálózati támogatás, hálózati vezérlő és művelet, biztonsági vezető és a biztonsági adminisztrátor.

Követelményei

Annak érdekében, hogy a tervezési, védelmi és optimalizálás vizsga, akkor át kell haladnia a ITIL® Alapítvány vizsgálata. Nincsenek előfeltételei, hogy a tanfolyam, de azt javasoljuk, hogy van egy jó ismerete szolgáltatás menedzsment és megtették a ITIL® kurzust.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Miután a tervezési, védelmi és optimalizálás vizsga hozták lesz képes működni szerepeket, mint a biztonság, hálózat támogatja vagy változás menedzser. A tanfolyam számít a négy szükséges 17 kredit mozog-ra kezelése Across életciklusát során ami a címe "ITIL® Expert".

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
12 hónapok
Részidős oktatás
Price
395 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date