Read the Official Description

Mik a céljai a tanfolyam?

A ITIL® kezelése Across életciklusát tanfolyam segít fejleszteni a készségek van szüksége, hogy felügyelje a teljes ITIL® szolgáltatási életciklus és szállít a tervezett előnyök és fejlesztéseket.

  • Épület egy kommunikációs keretet, amely megtartja az érdekelt felek részt, és tájékoztatta az egész ITIL® életciklusa.
  • Épület szilárd folyamatok kezelésére esetek és kérdések az egész szolgáltatás nyújtásának keretén.
  • A keret megközelíthetővé ahogy haladnak keresztül minden szakaszában az életciklus.
  • Megszervezése szervezeti struktúrák, hogy magas színvonalú informatikai szolgáltatásokat és alkalmazása szabályokat, amelyek biztosítják keretek betartását.
  • Elhelyezés keretében megkezdte működését, és a mérés, értékelés, hogy végre egy folyamatos fejlesztési programot, mely egy következetes, megismételhető ROI.

Ki szánt?

Bárki, aki elvégezte a ITIL® közbülső sáv, halmozott a 17 kredit a választásuk, és érdekli mozdította pályájuk az IT szolgáltatás-menedzsment területén, hogy egy jól lekerekített, kiváló ismerete készségek ITIL®.

Követelményei

Annak érdekében, hogy az irányító Across életciklusát vizsga, akkor el kell érniük 17 egység az Alapítvány színpad és közbenső szakaszában tanfolyamok, hogy jobban illeszkedjen a szakmai és személyes fejlődés céljait.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Miután az irányító Szerte az életciklus vizsga már lejárt, akkor képes lesz arra, hogy felügyelje a ITIL® életciklus egészét. Szerepek, általában ezt várják tartalmazza az üzleti változás menedzser, informatikai igazgató és szolgáltató vezetője. Befejezése után a ITIL® Expert mehetsz kérni a címet ITIL® mester.

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program taught in:
Angol

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
12 hónapok
Részidős oktatás
Price
395 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment