Mik a céljai a tanfolyam?

A kurzus a diákokat az alapvető ismereteket használatához szükséges elveinek Lean Six Sigma futtatni folyamatok hatékonyabban és minőségének javítása a kimenetet azonosítása és eltávolítása okai hibák.

  • A Define szakasz, amelynek során a projektek kiválasztása és pazarló elemek azonosítása és cselekvési elemek meghatározása.
  • Az intézkedés fázist alkalmazunk a katalógus és elemezze a meglévő folyamatokat, hogy meghatározza egy operatív alapvonal, hogy lehet használni kiszámításához potenciális képességét az egyes.
  • A Elemezze fázis használ statisztikai elemzés és hipotézisvizsgálat modellezésére folyamatok hogyan lehet javítani és a potenciális értékét az egyes.
  • A Javítani fázis segít a diákoknak, hogy azonosítsa a változások, amelyek a legnagyobb arányú üzleti előnyöket, mielőtt ezek a tervek megvalósításához.
  • Az ellenőrzési szakasz, majd segít nyomon minden egyes olyan változás történik, és rögzíti az eltéréseket a várható előnyöket, akkor hogyan kell akció az eredményeket.

Ki szánt?

Zöldövezet, hogy bárki, aki tagja egy folyamat vagy minőségi csapat, és keresi, hogy több felelősséget részeként a karrier vagy a személyes fejlődés. A minősítési is lehetővé teszi a diákok, hogy a vonat, akik kevésbé képzettek.

Követelményei

Nincsenek előfeltételei, hogy ezt az utat.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

A Lean Six Sigma Green Belt kéz-a-kézben más projekt menedzsment képesítést. Azt is tudja, hogy tanulmányozza a Black Belt egy bizonyos szakaszában a jövőben, ha a karrier vagy a személyes fejlesztési célok megkívánják. A Zöldövezet munkahelyeket szerepeket, mint a folyamatos fejlesztés vezetője, folyamatfejlesztési menedzser és minőségbiztosítási vezetője; ezek a fizetések átlagosan £ 45,000.

Forrás: www.payscale.com

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
12 hónapok
Részidős oktatás
Price
175 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date