Hivatalos Leírás

Ifjúsági Programmenedzsment Graduate Certificate

Az Ifjúsági Program Menedzsment Graduate Certificate célja, hogy segítse az ifjúsági szakembereket, hogy képessé tegyék az egyének életének második évtizedét a felnőttkori sikeres átmenethez szükséges készségekkel. A célközönség azok a szakemberek, akik vagy közvetlenül a serdülőknél és fiatal felnőtteknél dolgoznak, vagy részt vesznek az ifjúsággal kapcsolatos oktatásban és kutatásban. A Great Plains IDEA az egyetlen olyan egyetemek szövetsége, amelyek teljes egészében interneten kínálnak ifjúsági szakvizsgát. A program foglalkozik az ifjúsági kérdésekkel kapcsolatos fejlett nevelés szükségességével, és ez egy erõs alapú tanterv révén történik.

program áttekintés

Ez a program az egyetlen online fokozat, amely kizárólag az ifjúsági programok irányítására összpontosít. A diákok az erősségeken alapuló tantervbe merülnek, olyan megközelítésben, amely országosan nagy keresletet mutat, és olyan módszertant tanul meg, amely támogatja a fiatalokat, lehetővé téve számukra, hogy társadalmilag, érzelmileg és kognitív módon kompetens felnőttekké váljanak.

A hallgatók egy karrierjét olyan szervezetek, mint a 4-H és a Boys and Girls Clubs of America, a nonprofit szervezetek, a hit alapú csoportok, a közösségi szabadidős tevékenységek, a fiatalkorúak igazságszolgáltatási létesítmények, közép- és középiskolai programok, szolgáltatások és katonai ifjúsági programok.

Ezzel a fokozattal Ön képes lesz arra, hogy:

 • Kedvező hatású politikák kidolgozása.
 • Értsd meg a normatív fejlesztési Pathways .
 • Munka az ügynökségekkel, fórumokkal, családokkal és más szakemberekkel.
 • Megszerzi a szükséges készségeket a költségvetés készítéséhez, az íráshoz és az adománygyűjtéshez.
 • Vizsgálja meg a helyi, állami, szövetségi és globális politikák hatását a fiatalokra.
 • Határozza meg, hogy a fiatalok és a család kulturális kérdései hogyan befolyásolják a pozitív ifjúsági eredményeket.

Az online tanfolyamok előnyei

Az online tanfolyamok formátuma rugalmas és kényelmes, és lehetővé teszi a távoktatási hallgatók számára, hogy olyan órákat fogadjanak el, amelyek illeszkednek munkájukhoz és otthoni menetrendjükhöz. Az oktatók olyan interaktív tanulási tapasztalatokat fognak magukban foglalni, mint például az e-mail, az online csevegés és a menetes megbeszélések (más néven "aszinkron webes beszélgetés"), a menetes megbeszélések a beszélgetési idő egy olyan formája, amely lehetővé teszi a diákok számára kritikai gondolkodási képességek kifejlesztését a kérdésekre alaposabban, és határozott és átgondolt módon válaszoljon.)

Az online tanulás előnyei közé tartozik:

 • Tegye előre a karrierjét!
 • Növelje keresőképességét
 • A munka és a családi kötelezettségek fenntartása
 • Interakció az oktatók és osztálytársai között az egész nemzetből

Résztvevő intézmények

A Texas Tech University mellett a következő Great Plains IDEA intézmények is részt vesznek a programban: a Kansas State University, a Michigan Állami Egyetem, a Missouri Egyetem, a Nebraska-Lincoln Egyetem és az Észak-Dakotai Állami Egyetem. A hallgatók bejuthatnak a programba bármelyik egyetemre. Ez az egyetem lesz a diák "otthoni" (fokozatot nyújtó) egyeteme. A diákok regisztrálnak az otthoni intézmény minden kurzusára, bár a tagintézmények bármelyikének posztgraduális oktatója tanfolyamokat taníthat.

Pályázati folyamat

A Texas Tech Egyetem folyamatosan felülvizsgálja a program alkalmazását. Ha a TTU-t otthoni / fokozatot nyújtó intézményként választja, akkor a következő lépéseket kell elfogadnia:

 • Jelentkezzen be a Texas Tech Graduate Schoolba. Az online jelentkezéssel kapcsolatos információkért látogasson el a TTU Graduate Admissions-be.
 • Lépjen kapcsolatba a Ifjúsági Fejlesztési Tanácsadóval, hogy meghatározza a tanszék által igényelt további pályázati anyagokat.
 • Munka a Ifjúsági Fejlesztési Doktori Tanácsadóval, hogy dolgozzon ki tanúsítási tervet és tanulmányi programot.
 • Ha további kérdései vannak, forduljon a Great Plains IDEA campus koordinátorához, a GPIDEA asszisztenshez vagy az Ifjúsági fejlesztési tanácsadóhoz.

Pénzügyi segély

Ahhoz, hogy pénzügyi támogatást kaphasson, minden hallgatókat őszi, tavaszi, (6 óra) és nyári félév (5 óra) teljes munkaidős hallgatóként kell beiratkozni.

A FAFSA formanyomtatványokat ki kell tölteni minden kormányzati hitelprogramra. Ez az űrlap a tavalyi jövedelmet használja. Ha változás következett be a körülményekben (pl. Abbahagyja a munkát, hogy iskolába járjon, nagymértékben mozgó vagy orvosi költségekkel járjon) lépjen kapcsolatba a Texas Tech Pénzügyi Támogatási Hivatalával. Lehetőségük van arra, hogy ezen információ alapján módosítsa a támogatási csomagot, amelyet nem tudtak továbbítani a nyomtatványon.

Tandíj és költségek

A Texas Tech University programban részt vevő diákok minden TTU-n részt vesznek a TTU-ban, függetlenül attól, hogy tanítják őket a TTU-ban vagy egy résztvevő egyetemen. Minden kurzusra átlagosan 485 dollár / kreditóra jutó ár (1 395 USD / 3 órás tanfolyam effektív, 2011). Nincs állami vagy állami iskolán kívüli tandíj. Ez az ár magában foglalja az összes tanfolyam költségeit, kivéve a tankönyv vagy a kurzus csomag vásárlását.

* A Great Plains IDEA Igazgatótanács által közösen alkalmazott tandíjat a részt vevő intézményekkel kapcsolatban és együttműködésben.

Tanfolyam regisztrálása

A diákok az otthoni intézményen keresztül minden kurzust beiratkozva az Alföld IDEA koordinátorával lépnek kapcsolatba. A hallgatóknak csak egy beiratkozási folyamata van a befejezéshez és egy ellenőrzéshez. Minden befejezett kurzust az otthoni intézmény átiratán rögzítenek.

A diákok, akik nem kerültek be az Alföldi IDEA programba, beiratkozhatnak a tanfolyamra, ha rendelkezésre állnak a helyek. Minden tanfolyam maximálisan beiratkozik; és akik részt vesznek egy egyetemi hallgatók valamelyik egyetemi programjában, előnyben részesítik őket.

Tantermi utasítás

A tanfolyamokat online tanítják a böngészőn keresztül elérhető kurzusirányítási rendszer segítségével. Egyes kurzusok kiegészítő anyagokat tartalmaznak videókon vagy CD-ken, másoknak pedig telefonkonferenciára van szükségük.

Az online tanfolyamok formátuma rugalmas és kényelmes, és lehetővé teszi a távoktatásban részt vevő hallgatók számára, hogy olyan órákat fogadjanak el, amelyek illeszkednek munkájukhoz és ütemterveikhez. Az oktatók interaktív tanulási élményeket, például e-maileket, online csevegéseket és menetes beszélgetéseket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy fejlesszék a kritikai gondolkodási készségeket, gondosan gondolkodjanak a kérdéseken, és határozottan és átgondoltan reagáljanak.

Tanfolyamanyagok

Mint más tanfolyamok esetében is, az egyes tanfolyamokhoz szükséges tankönyvek és kiegészítõ anyagok a hallgatók felelõsségei.

Átiratok

A posztgraduális iskola dékánja megtartja a Texas Tech Egyetemen a programba felvett hallgatók átiratait. Minden szemesztert, kurzuslistát és minőségi lapot kicserélnek az intézmények között, lehetővé téve, hogy a besorolások automatikusan rögzítésre kerüljenek az otthoni intézménye átiratán.

Technikai követelmények

Szüksége van egy olyan számítógépre, amely megfelel a minimumkövetelményeknek, az anyagok elérésének és letöltésének képességéből az internetről, valamint a Netscape / Explorer 6.0-nek vagy újabbaknak megfelelő böngészőnek. Az e-mail cím elengedhetetlen, valamint a videomagnóhoz (VHS) és a faxhoz való hozzáférés. Az osztályok eléréséhez minden e-mailben az e-mail címet kell beállítani. Ha például az Iowa Államban tanfolyamot tartanak, a kari tag e-mailben elküldi az Iowa Állami e-mail fiókot, nem Texas Tech (az úgynevezett "e-Raider") címet, vagy egy helyi internetes szolgáltatás számláját ( pl. AOL, Yahoo vagy Hotmail).

A program követelményei

A program 13 féléves hitelórákból áll, természetesen a 12 órás tanfolyamból és 1 óra hitel alapítványi szemináriumból.

TÖRZSANYAG

 • Ifjúságpolitika
 • Adminisztráció
 • A kortárs ifjúsági kérdések
 • Ifjúsági szakemberek kutatási fogyasztóként
 • Programtervezés, értékelés és megvalósítás
Program oktatási nyelve:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

65 további kurzus Texas Tech University Worldwide eLearning »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Price
485 USD
485 dollár / hitel óra
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019