Read the Official Description

Áttekintés

A premier MBA program, amely megfizethető, erősen interaktív és teljesen online a világ 30 legerősebb egyetemi márkanevéből.

A teljesen akkreditált iMBA nagymértékben interaktív, élő globális tantermekkel, csapatprojektekkel és személyes kapcsolattartással a legnépszerűbb professzorokkal. Az iMBA család 800+ diákja több mint 40 országot és 40 államot képvisel az Egyesült Államokban.

Az iMBA a tartalmat olyan önálló csomagokba szervezi, amelyeket specializációknak nevezünk, amelyek magukba foglalják a vezetés, a stratégia, a közgazdaságtan, a számvitel és a pénzügyek alapvető kurzusait. Ezek a specializációk segítenek megalapozni az alapkezelő vezetői képességeit. A különleges nyomvonalakat úgy alakították ki, mint a digitális marketing, az innováció és a globalizáció terén. Ahogy befejezte a szaktudást, készen áll arra, hogy azonnali hatást gyakoroljon erre a területre. Együtt, a specializáció létrehoz egy teljes MBA, egy teljes vezetői csomag.

A $ 22k alatt a program hihetetlen érték, és a Poets & Quants nevű "áttörésnek" nevezték, vezető vezetés a vezetői oktatásban.

Ki ez a fok:

Az innovatív iMBA programmal újraterveztük az MBA oktatást, és létrehoztunk egy MBA programot, amely az online élményt újfajta oktatási élménysé teszi. A program üdvözli a különböző háttérrel rendelkező embereket, legyen az művészet, tudomány, zene, mérnöki, pénzügyi, számviteli, tanácsadási, marketing, orvosi, katonai és sok más. Az iMBA mindazok számára, akik szeretnék fokozni üzleti készségüket és vezetői képességeiket, vagy megváltoztatják a karrierjüket, vagy csak jobbá válnak a szakmájukban és megértik a dolgok üzleti oldalát.

Tandíj:

Tandíj [összesen: 18 tanfolyam / 72 óra hitel] $ 18,000 díjak

 • [Coursera ID igazolási díjak - 6 szakirány]: $ 2,844
 • Könyvek / Kellékek / Eseti csomagok: 1000 dollár
 • Becsült összeg: $ 21,844.00

A tandíj alapja 250 dollár / hitel óra. A tandíj és a díjak változhatnak. Az itt található tandíjszámok a 2016-2017-es árak alapján vannak meghatározva.

A Coursera ID igazolás díja a Coursera által fizetendő összeg: 79 dollár minden 2 kreditóra kurzushoz, vagy 158 dollár egy 4 órás hitel tanfolyamhoz.

A könyvek / árubeszerzések és egyéb költségek csak becslések. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a pénzügyi támogatás nem engedélyezett a teljes költségszintre vonatkozóan.

Akadémikusok

Az MBA fokozat megszerzéséhez hat speciális programot és három kőfejű projektet kell készítenie, amelyek közül az egyik a program egészére kiterjedő tapasztalati tanulási képesség. Négy specializáció az MBA diplomájához tartozik. Két speciális terület középpontjában az alábbi lehetőségek közül választhat.

Néhány projekt, amit csinálsz ...

 • Stratégiai vezetés és menedzsment Capstone: Stratégiai üzleti cselekvési tervet dolgoz ki, amely a legfontosabb vállalati stratégia részeként kezeli a közelmúltban megszerzett vállalkozások portfólióját.
 • Vezetői gazdaságtan és üzleti elemzés Capstone: Segítséget nyújt egy amerikai székhelyű gyártó cégnek abban, hogy meghatározza a célországot a lehetséges nemzetközi terjeszkedéshez.

A végzettség ...

 • 100% ONLINE: Ugyanazok a tanfolyamok, amelyek az egyetemen találhatók, és rugalmasságot biztosítanak arra, hogy megtudják, mikor és hol akarják.
 • INTERACTIVE: Együttműködés az iparág vezető osztálytársai, oktatói és öregdiákok globális hálózatával.
 • ENGAGING: Innovatív kurzusok a világ legjobb oktatóinak és gyakorlati projektjeinek előadásával.
 • KARRIER-CÉLCSOPORT: Gyakorlati kurzusok, amelyek segítenek abban, hogy elsajátítsák azokat a készségeket, amelyekkel azonnal elkezdheti alkalmazni a karrierjét.

Felvételi

Követelményei

A képzési program pályázóinak rendelkezniük kell:

 • Bachelor diploma vagy amerikai megfelelője
 • 3 éves szakmai tapasztalat
 • 3 szakmai ajánlólevél
 • Küldje el az önéletrajzot, az esszét és az online alkalmazást

A felvétel menete

A pályázati folyamat első lépése az online alkalmazás kitöltése és az összes szükséges anyag (az összes felsõoktatás, az önéletrajz, az esszé és a nevek e-mailjeinek másolása az ajánlattevõknek) csatolásához. A felvételi bizottság majd felülvizsgálja az anyagokat, és potenciálisan meghív egy online interjúra. A potenciális interjú és alkalmazás befejezése után a felvételi bizottság értesíti Önt a végső döntésünkről. Ha felvételi támogatást keres, online kérdőívünket, felajánlási ellenőrzőlistát, webinárokat, e-mailes támogatást és telefonos támogatást kínálunk Önnek a kérdéseihez.

Az Illinois Egyetemről

Az Illinois-i Urbana-Champaign Egyetemet a Times 30 felsőoktatásának egyik leghatékonyabb egyetemi márkájává nevezték el. A Wall Street Journal egyik felmérése szerint Illinois az egyik legkedveltebb tehetségkutató forrást választotta Amerikában.

Az iMBA székhelye a College of Business, és vonzza a kar az oktatók más részein az egyetem, valamint a kiválasztott, magas színvonalú dolgozó szakemberek. Az egyetemnek legmagasabb rangú iskolái és főiskolái nemcsak az üzleti életben, hanem a mérnöki, média és információs tudományokban is.

Program taught in:
Angol

See 3 more programs offered by Coursera »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
24 - 36 hónapok
Részidős oktatás
Price
21,844 USD
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019