Read the Official Description

Áttekintés

A Master of Business Administration Információs Rendszerek és Tudásmenedzsment (MBAISKM) program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a pályafutás területén a konfiguráció menedzsment, a kiszolgáló adminisztráció, a tudásmenedzsment, az üzleti rendszerek elemzése és a kontroll rendszerek kezelése. A szakirányú diákok középpontjában az informatika, a tudásmenedzsment, az információbiztonság és az információs rendszerek kerülnek. Azok a személyek, akik érdeklődnek a számítógépek és az információs rendszerek iránt, akik pályafutást keresnek az üzleti menedzsmentben, előnyökkel járnak e specializáció előnyeiből.

Programkompetenciák és tanulási célok

A sikeres befejezése után a diákok képesek lesznek:

 • Integrálja az információs rendszereket és a tudásmenedzsment elméleteket és gyakorlatokat a szervezeti teljesítmény javítása érdekében.
 • Konfigurálja és optimalizálja az információs rendszerek üzleti lehetőségeit a versenypiacon.
 • Értékelje az információs rendszerekkel kapcsolatos üzleti kihívásokat és lehetőségeket a globális gazdasághoz, a versenyhez, a változáshoz és a bizonytalansághoz.
 • Alkalmazott kutatási módszerek és üzleti stratégiák alkalmazása az üzleti növekedés és az információs rendszerek fejlesztési lehetőségeinek maximalizálása érdekében.
 • Növeli az interdiszciplináris csapatmunka és az együttműködő munkahelyi környezeteket.
 • Elemezze és elemezze az összetett üzleti koncepciókat, és vizsgálja meg az információs rendszerek problémáinak alternatív megoldásait.
 • Alkalmazza a kritikus gondolkodási készségeket és a bevált vezetési elméleteket és gyakorlatokat a pénzügyi üzleti kérdések széles körének elemzésére, értékelésére és eldöntésére.
 • Hatékony írásbeli és szóbeli kommunikációs képességek bemutatása
 • A megfelelő technológiák használatának megkönnyítése a kutatás és a problémamegoldás érdekében.
 • Mérje meg a szervezetek gazdasági teljesítményét.

Tantárgyak ütemezése

A Társult Művészetek üzleti Adminisztráció program megköveteli a befejezése 36 tanfolyami egységek, amelyek magukban foglalják:

Üzleti igényelt tanfolyamok: 24 Egység / 8 tanfolyamok

Választható kurzusok: 12 egység / 4 tanfolyam

Felvételi követelmények

Az előzetes felvételi követelmények mellett a mesterképzésre pályázóknak be kell nyújtaniuk a következő felvételi előfeltételeket:

 1. A pályázó Curriculum Vitae vagy Professional Resume másolatát.
 2. Hivatalos átirat, amely az akkreditált főiskolák / egyetemek akkreditált felsőfokú végzettségét mutatja, amelyet az Egyesült Államok oktatási minisztere és / vagy a Felsőoktatási Akkreditációs Tanács (CHEA) által elismert ügynökség akkreditál.
 3. Az a kérelmező, aki nem üzleti kapcsolatban állt (pl. Mérnöki vagy Tudományos), köteles megfelelni a CALUNIVERSITY üzleti alapképzési előfeltételeinek, ha szükséges az alapvető számviteli tanfolyam elvégzése. Más hallgatói választható kurzusok állnak rendelkezésre.
 4. A kérelmező korábbi egyetemi tanulmányi feljegyzéseinek minimális kumulatív Grade Point Average (CGPA) értéket kell mutatnia a C (2.0, 4.0-as skálán) vagy magasabb értéken.

Graduation követelmények

A mesterfokozatot azok kapják, akik teljesítették a következő követelményeket:

 1. Sikeresen elvégezte a Masters tanterv összes szükséges kurzusát, és elvégezte a minimálisan szükséges tanulási időt minden kurzus és program számára
 2. Megfelel a tanulmányi idő rezidens követelménynek a fokozat befejezéséhez és odaítéléséhez
 3. Legalább 3,0 kumulált Grade Point Average (CGPA) elérése
 4. Törölje az összes eladósodást és egyéb kötelezettségeket a CALUNIVERSITY-ra
 5. Ajánljuk a kar és a tanszék felkészülését
Program taught in:
Angol
California Intercontinental University

See 18 more programs offered by California Intercontinental University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
18 hónapok
Price
- Hitelenként 445 dollár
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019