Informatikai

Általános információk

Program leírás

információs technológia

A Kar Számítástechnikai és Informatikai célja, hogy a hallgatókat a készségek és ismeretek, hogy segítsen nekik a megszerzése megfelelő pályára a diploma megszerzése után a területen az információs technológia. Ez is segíthet nekik folytat kutatási vagy posztgraduális tanulmányokat ezen a területen. Sőt, az alapvető háttér szereznek, akkor nyomon követi a technológiai fejlődés és folytatni egy életen át tartó tanulás karrier.

Dékán

Dr. Manal Ahmed Ismail Shoman professzora Computer Engineering Helwan Egyetem Műszaki Kar. Ő kapta meg PhD képzés Computers and Systems Engineering a Műszaki Kar, Ain Shams University, 1996.

Jelenleg ő az igazgató Informatikai program egyiptomi E-Learning University (EELU).

Ő tartott igazgatói állásának Információs Technológiai Központ Helwan Egyetem 5 év. Ő volt Project Manager és a PI számára Helwan University Management Information System Project, február 2006-tól 2009.

Ő volt alelnöke projektmenedzsere „használata fokozásának Oktatási Technológiák és létesítmények Helwan Egyetem” által finanszírozott egyiptomi Felsőoktatási Enhancement Project Alap, amelynek célja, hogy fokozza a képességeit Helwan Egyetem munkatársai használnak számítógépet és multimédiás tanítási és konvertálják oktatási anyagok elektronikus formában (2004 szeptemberében - 2006 szeptember).

Ő a szerzője és társszerzője több mint 35 kutatási papírok nemzetközi konferenciákon és tudományos folyóiratokban.

Küldetés

IT Diplomások rendelkeznek a következő tulajdonságok Érettségi:

A. Alapvető ismeretek:

1.. Alkalmazza jelenlegi technikai fogalmak és gyakorlatok az alapvető ismereteket domének IT. 2.. Adjuk meg a szükséges követelményeknek szervezetek által a problémák kezelésére és lehetőségek előtt álló azokat. 3.. Tervezz hatékony IT alapú megoldások és integrálja azokat a felhasználói környezetet. 4.. Létrehozásának támogatásához hatékony projekt tervet.

B. Emerging Technologies és a legjobb gyakorlatok:

1.. Technológiák értékelése és ezek lehetséges felhasználása a szervezeteken belül. Elemzésére is azok hatását az egyének, a szervezetek és a társadalom egészének, beleértve az etikai, jogi és politikai kérdéseket. 2.. Értse a legjobb gyakorlatok és szabványok, hogyan kell alkalmazni őket.

C. Basic gondolkodást és viselkedési készségek:

1.. Szerezhet független kritikus gondolkodás képességeit. 2.. Együttműködés a csapatok, hogy megvalósítja a közös cél integrálásával egyéni kezdeményezés és csoportos együttműködés. 3.. Ahhoz, hogy hatékony és hatásos kommunikáció az ügyfelekkel, a felhasználók és társaik mind szóban mind írásban, a megfelelő terminológiát. 4.. Az a felismerés, az élethosszig tartó tanulás.

Célok

Information Technology (IT), tartalmaz minden szempontból a számítástechnika és hálózati technológiák. Az informatikai program a felhasználó központú és segíti a felhasználókat a szervezetek az alábbi szakaszokból áll: Selection, létrehozása, alkalmazása, az integráció és adminisztráció számítógépes és hálózati technológiák.

Ez a program biztosítja a hallgatókat a készségek és ismeretek, hogy segítsen nekik a megszerzése megfelelő pályára a diploma megszerzése után a területen az információs technológia. Ez is segíthet nekik folytat kutatási vagy posztgraduális tanulmányokat ezen a területen. Sőt, az alapvető háttér szereznek, akkor nyomon követi a technológiai fejlődés és folytatni egy életen át tartó tanulás karrier.

Rövid időn belül a diploma megszerzése után a hallgató képes lesz:

1.. Alkalmazzuk a megfelelő informatikai és módszerek szükségesek a szervezetek számára céljaik eléréséhez és kezeléséhez a források.

2.. Elnyel új fejlesztések informatikai és szükségleteinek felmérése a szervezet az ilyen előlegek proaktív módon.

3.. Legyen képes hozzájárulni a tudományos és elméleti alapjait is.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

EELU provides high-quality education and training services with affordable price to supply labor-market with ready industry workers able to deal with advanced technologies, and to create and continuou ... Tovább

EELU provides high-quality education and training services with affordable price to supply labor-market with ready industry workers able to deal with advanced technologies, and to create and continuously improve teaching and learning environment. Kevesebb
Egyiptom Online , Giza + 1 Több Kevesebb